Casserole Ubi jalar

Iki gampang Casserole Ubi jalar paling ndhuwur karo pecan lan marshmallow minangka sisih tradisional ing meja Thanksgiving kulawarga. Piring sing nyenengake iki nggabungake kentang manis sing ditumbuk lembut, gula coklat lan mentega kanthi kayu legi.

Kabeh wis dilantik karo marshmallow alus sing empuk lan pecan panggang kanggo nggawe karya sing manis lan gurih sing bakal sampeyan tresnani!



Casserole Ubi Kato sing disuguhake sendok



Panganan Sisih Kaya Panganan

Aku seneng mangan malam kalkun ... ora kanggo kalkun, luwih kanggo ngiseni lan sisih sing cocog karo kaya kaserol sing apik tenan iki.

Casserole ubi jalar iki cukup gampang lan tradisional lan tetep nggawe rasa uyah lan pecan.



Panganan sing meh padha panganan cuci mulut iki cocog kanggo Thanksgiving, Paskah utawa Natal nanging cukup gampang kanggo nedha bengi Minggu!

Enak lan Gizi

Ubi jalar yaiku tenaga gizi sing sumber beta-karoten, uga Vitamin C lan kalium. Ubi jalar sing masak uga sumber serat sing apik.

Ora mung nutrisi lan éca minangka bagéan paling apik sing ana casserole ubi iki ora larang, tegese sisih sing gampang iki ora bakal ngrusak bank!



Kentang Casserole ing piring kanthi topping pecan

Nyiyapake kentang

Aku luwih seneng kupas lan kubus kentangku sadurunge digodhog kanggo nyuda wektu masak. Sampeyan mesthi bisa nggodhog kabeh (butuh udakara 20-25 menit) lan kuping yen wis mateng.

Nggunakake a tukang kentang kanggo mash ubi kanthi tangan ngidini sampeyan ninggalake tekstur sithik. Yen luwih seneng lancip, sampeyan bisa nggunakake mixer tangan supaya alus.

Kita mesthi nggawe casserole ubi sing sederhana kanthi marshmallow lan pecan, nanging sampeyan uga bisa nambah topping crumble éca , utawa cipratan bourbon kanggo enak Kasserol Ubi Bourbon !

Casserole ubi jalar

kepiye cara cemeng iwak ing kompor

Gampang Nggawe Ngarep

Kasserole ubi sing gampang iki bisa disiyapake sadurunge lan didinginkan ing wayah wengi kanggo nyiyapake panganan.

Yen sampeyan digawe adhem sadurunge dipanggang, aku saranake nyopot saka kulkas paling ora 30 menit sadurunge dipanggang.

Aku panas kira-kira 20 menit banjur tambah topping lan masak tambahan 15-20 menit amarga ubi adhem luwih suwe saya panas.

Resep iki nggawe kaserol sing gedhe, mula yen sampeyan mung ngladeni kulawarga, sampeyan bisa milih resep dadi loro. Utawa luwih becik, gawe resep kaya saiki lan nikmati sisa dina mengko!

Casserole ubi jalar iki cocog kanggo acara khusus, mula gampang banget - sampeyan bakal terus ngawula!

Casserole Ubi jalar kanthi irisan sing ilang

Tambahan saka pecan lan marshmallow pancen nambah topping sing renyah lan asri sing dipasang kanthi apik karo ubi empuk sing empuk lan empuk. Sawise dicoba, sampeyan bakal weruh sebabe casserole ubi iki katon ing jejere Salad Milyuner Cranberry lan Bundel Kacang Ijo Bacon ing saben acara khusus.

Luwih tresno ubi jalar

Casserole Ubi Kato sing disuguhake sendok 5saka309swara NyemakResep

Casserole Ubi jalar

Wektu Persiyapanrong puluh menit Wektu Masak25 menit Total WektuPapat. Lima menit Pelayan16 porsi PanganggitHolly Nilsson Casserole Ubi jalar sing gampang iki ditambah karo pecan lan marshmallow minangka sisi tradisional ing meja Thanksgiving kulawarga. Piring sing nyenengake iki nggabungake kentang manis sing ditumbuk lembut, gula coklat lan mentega kanthi kayu legi. Print Pin

Bahan-bahan

  • 3 pon ubi jalar dikupas lan dipotong dadi kubus
  • setengah cangkir gula coklat dikemas
  • cangkir mentega empuk
  • setengah sendhok teh ekstrak vanilla
  • ¾ cangkir pecan disigar, dipérang
  • ¼ sendhok teh kayu manis utawa kanggo rasa
  • uyah lan mrico kanggo rasa
  • loro cangkir marshmallow miniatur

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

  • Panaskan oven nganti 375 ° F. Lenga wajan 9 x 13.
  • Lebokake kentang ing pot banyu sing umob. Rendhem suwene 15 menit utawa nganti empuk. Solokan
  • Ing mangkuk gedhe (utawa ing pot, kentang masak), matuk kentang nganggo gula coklat, mentega, kayu manis, vanili lan uyah & mrico.
  • Gulung ing setengah pecan lan lebokake wajan sing wis disiyapake.
  • Sprinkle karo marshmallow lan pecan sing isih ana.
  • Panggang sajrone 25 menit utawa nganti marshmallow dadi coklat emas lan kentang digawe panas.

Informasi Nutrisi

Kalori:188,Karbohidrat:29g,Protein:sijig,Lemak:7g,Lemak jenuh:lorog,Kolesterol:10mg,Natrium:87mg,Kalium:316mg,Serat:3g,Gula:14g,Vitamin A:12185IU,Vitamin C:2.1mg,Kalsium:36mg,Wesi:0,7mg

(Informasi nutrisi sing diwenehake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

Tembung kuncikaserol ubi jalar KursusPiring Sisih DimasakWong Amerika© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene .

Resep Liyane sing Bakal Sampeyan Senengi

Crock Pot Stuffing ngiseni crockpot

Kentang Mashed Masak alon-alon

Kentang tumbuk kanthi bumbu ing kompor alon

Bawang putih panggang Bacon Brussels Sprouts

Brussel sprouts karo daging babi sajian sajian

Salad 7 lapisan kanthi resep ganti peternakan
Casserole ubi jalar nganggo teks lan pecan kaserol ubi jalar nganggo teks