Ubi jalar lan ubi jalar

Ubi jalar lan ubi jalar sajian manis lan gurih sing digawe rempah-rempah pie waluh lan dicampur karo pecan sing renyah. Iki corak sing seger lan gampang klasik kaserol ubi jalar bakal wow akeh!

Gedhe minangka sajian Thanksgiving, sajian karo sisih klasik liyane kaya ngiseni , kentang tumbuk , lan a casserole kacang ijo !



njupuk sendok ubi jalar lan casserole apel



Kanggo nyiyapake Ubi Kentang & Apel

Resep iki duwe loro lintang: ubi jalar lan apel! Nalika sajian iki gampang banget disiyapake, mula prelu disiapake.

Ubi jalar diwiwiti kanthi umob kanthi nggodhok, mula padha masak ing tingkat sing padha karo apel.



  • Ubi jalar: Kupas sadurunge digunakake, kulit njaba ora bakal masak kanthi resep iki (sanajan aku mangan nalika nggawe kentang manis panggang ). Potong potongan seragam supaya kabeh padha masak kanthi tarif sing padha. Priksa manawa aja nganti godhok amarga bisa terus masak ing oven. Dadi ngawasi wong-wong mau!
  • Apel: Sampeyan bisa nggunakake apel apa wae kanggo resep iki, aku luwih seneng tukang nenem nenek moyang (padha karo kue apel) amarga wujude apik lan rasa tart uga pas karo rasa legi kentang. Kaya kentang, priksa manawa sampeyan apel apel lan dipotong dadi kubus!

bahan ubi jalar ubi jalar lan apel ing sajian kaserol

Kanggo Nggawe Ubi Kentang Apple Casserole

Sawise siyap rampung rampung casserole iki gampang banget dirakit.

  1. Rebus kentang manis nganti ora empuk lan lemes. Aja kakehan masak .
  2. Gabungke kentang manis lan apel ing sajian kaserol. Aduk campuran gula coklat mentega.
  3. Panggang, ndhuwur karo pecan (kennel opsional). Panggang 5 menit maneh kanggo roti panggang.

ubi jalar lan apel sadurunge lan sawise dipanggang



Apa sing Bisa Dadi

Kasserole iki minangka sisip sing sampurna, apamaneh nalika preinan! Dadi, iku cocog karo alami kalkun panggang , pitik lan malah daging babi !

Kanggo Nggawe Ngarep: Siapke kaserol kaya sing diarahake lan tutup kenceng sadurunge dipanggang. Refrigerate nganti 48 jam. Copot kulkas paling ora 30 menit sadurunge dipanggang. Panggang kaya sing diarahake.

Reheating Sisa

Cukup nganggo maneh ing kompor utawa ing gelombang mikro! Wenehi aduk lan seger kanthi rempah-rempah pie labu kanggo nambah rasa maneh! Bakal dadi anyar!

Resep Kentang Manis Kanggo Nikmati

nutup ubi jalar lan ubi apel 5saka19swara NyemakResep

Ubi jalar lan ubi jalar

Wektu Persiyapanrong puluh menit Wektu Masakseket menit Total Wektu1 jam 10 menit Pelayan6 PanganggitHolly Nilsson Kasserole sing gampang iki minangka kombinasi manis lan gurih sing sampurna. Apik kanggo preinan! Print Pin

Bahan-bahan

  • 4 ubi jalar (udakara 2 ½ pon) dikupas lan dipotong dadi dadu 1 inci
  • 4 cilik apel (utawa 3 gedhe), dikupas, dikoroti lan dicincang dadi potongan 1 inci
  • setengah cangkir mentega ora asin lebur
  • setengah cangkir gula coklat tuwa
  • ¼ cangkir sirup maple
  • loro sendhok teh bumbu pie waluh
  • ¼ cangkir pecan disigar
  • uyah kanggo rasa

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

  • Tambah kentang menyang pot sing gedhe lan tutup banyu.
  • Godhok nganggo geni panas lan masak nganti kentang wiwit empuk. Sampeyan ora pengin dheweke masak nganti empuk amarga bakal terus masak sajrone proses panggangan.
  • Panaskan oven nganti 350 ° F lan semprotake piring casserole 9x13 kanthi semprotan non-stick.
  • Salur kentang lan lebokake ing sajian sing wis disiyapake.
  • Tambah apel ing sajian kaserol.
  • Ing mangkuk cilik, campuran butter sing wis ilang, gula merah, sirup maple, lan rempah-rempah pai waluh.
  • Tuang campuran ing apel lan kentang lan aduk kanggo dicampur.
  • Tambah ing oven lan panggang 25 menit.
  • Copot saka oven lan ndhuwur nganggo pecan.
  • Tambah maneh menyang oven lan masak 5 menit maneh kanggo roti panggang.

Cathetan Resep

Sayuran ROOT: Ubi jalar bisa diganti utawa digabung karo sayuran oyot liyane kayata turnip utawa parsnips. Kanggo Nggawe Ngarep: Siapke kaserol kaya sing diarahake lan tutup kenceng sadurunge dipanggang. Refrigerate nganti 48 jam. Copot kulkas paling ora 30 menit sadurunge dipanggang. Panggang kaya sing diarahake.

Informasi Nutrisi

Kalori:398,Karbohidrat:59g,Protein:lorog,Lemak:19g,Lemak jenuh:10g,Kolesterol:41mg,Natrium:57mg,Kalium:470mg,Serat:5g,Gula:40g,Vitamin A:12822IU,Vitamin C:7mg,Kalsium:74mg,Wesi:1mg

(Informasi nutrisi sing disedhiyakake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

Tembung kunciUbi jalar lan ubi jalar KursusPiring Sisih DimasakWong Amerika© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene . Ubi jalar lan ubi apel ing sajian sing ditulis Ubi jalar lan apel ing sajian sadurunge dipanggang lan ubi jalar lan casserole apel kanthi cathetan lan judhul