Stuffed Pork Tenderloin

Stuffed Pork Tenderloin iku panganan sing cukup gampang kanggo kerja minggu lan sibuk kanggo tamu!

Nalika aku ujar panganan iki gampang, aku ora guyon!



Tenderloin daging babi sing ramping diisi karo bayem lan jamur sing enak lan dienggo nganti sampurna.



Papan kayu kanthi Tenderloin Daging Babi

Stuffed Pork Tenderloin minangka panganan sing enak lan gampang.



Panganan sing gampang iki diwiwiti kanthi ngisi isi jamur lan bayem seger… sampeyan bisa nggunakake macem-macem jamur, biasane milih kombinasi putih lan cremini!

Sawise mateng lan adhem, isine digulung ing tenderloin lan diamanake karo tusuk gigi.

Aku sikat karo lenga zaitun banjur wenehake, nanging uga bisa dibungkus daging babi kanggo resep iki!



Tenderloin Pork Stuffed Pork ing papan pemotong

Kepiye cara masak tenderloin daging babi?

Tenderloin babi bisa dipanggang , panggang, panggang utawa malah dipotong dadi medali & goreng ... lan mesthi diiseni isi favorit (kayata jamur ). Sawise diiseni, tenderloin daging babi iki dipanggang ing suhu dhuwur kanggo karamel ing njaba daging babi lan tetep njero empuk lan jus. Nyikat bagian njaba daging babi nganggo sithik minyak zaitun lan dijon nambahake rasa lan warna. Nalika aku ngombe uyah lan mrico, wenehake rempah-rempah favorit sampeyan.

Stuffed Pork Tenderloin ing papan sing dipotong nganggo piso

Suwene sampeyan masak tenderloin daging babi?

Nalika masak tenderloin daging babi , sing paling penting sing kudu dielingi yaiku priksa manawa daging babi ora mateng banget.

Tenderloin daging babi minangka potongan daging sing ramping banget supaya bisa garing yen dimasak dawa banget.

Aku saranake nggunakake termometer kanggo nggawe daging babi wis mateng!

Aku seneng nggunakake siji karo probe sing ngidini aku ngawasi daging ( sing iki entuk tinjauan apik lan murah ). Apa wae termometer daging bakal bisa digunakake!

Dimasak kanthi suhu dhuwur (450 ° F) tenderloin iki mung bakal mbutuhake udakara 35 menit. Yen sampeyan masak tenderloin daging babi ing 350 ° F, butuh wektu luwih suwe kanggo nggayuh suhu optimal.

Stuffed Pork Tenderloin sing diiris ing papan pemotong

Apa tenderloin daging babi bisa dadi jambon cilik?

Wangsulan cekak mesthi YES !

Nalika manggang potongan ramping iki, sampeyan bakal yakin manawa sampeyan yakin tempel tenderloin daging babi ana ing suhu 145 ° F .

Iki suhu paling optimal kanggo panganan sing enak. Daging babi sampeyan bisa uga duwe warna jambon ing tengah.

Tansah elinga ngaso daginge udakara 5 menit sadurunge dipotong. Tenderloin sing wis mateng lan ngaso kanthi apik bakal dadi jus lan garpu!

Resep Babi Liyane sing Sampeyan Senengi

Daging babi Crock Pot Cincing daging babi sing enak lan mateng nganti disemprotake ing jamur lan bawang nggawe kuah sing enak.

Daging Panggang Oven Panggang Daging babi panggang oven iki pancen enak banget, lan dadi panganan 'kenyamanan' sing sampurna nalika sore lan musim salju.

Cooker alon Ditarik Sandwich Babi karo Zesty Slaw Daging Pulled Slow Cooker Pulled Cooker iki lembut supaya sampeyan bisa narik nganggo sendok!

Daging Babi Kacamata Madu kanthi Jamur Daging babi jus karo jamur nganggo glas madu? Panganan sing apik banget ana ing meja ing sangisore 30 menit, dadi sajian saben minggu sing sampurna!

Tenderloin Daging Balsam Gula Coklat Panganan alon-alon iki gampang dibuwang bebarengan. Saus balsamic sederhana nanging rasane enak banget.

Tenderloin daging babi minangka daging sing ramping banget (meh padha kaya susu dodo) mula bisa dadi pilihan sing sehat kanggo kulawarga sampeyan!

Stuffed Pork Tenderloin ing papan sing dipotong nganggo piso 4.96saka2. 3swara NyemakResep

Stuffed Pork Tenderloin

Wektu Persiyapanrong puluh menit Wektu Masak35 menit Total Wektu55 menit Pelayan4 porsi PanganggitHolly Nilsson Tenderloin daging babi sing gampang diisi bisa digawe sadurunge. Gampang nggawe lan éca! Print Pin

Bahan-bahan

  • loro sendok minyak zaitun dipérang
  • setengah pon jamur kira-kira disigar
  • 6-8 cangkir bayem disigar mentah 1 tas cilik
  • 3 cengkeh papak
  • setengah sendhok teh timmu
  • setengah sendok aku willow
  • cangkir keju krim
  • setengah cangkir Roti roti panko
  • 1 tenderloin daging babi udakara 1,5 pon
  • 1 sendok Dijon Mustar
  • uyah & mrico

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

  • Panaskan oven nganti 450 ° F.
NGISI
  • Panasi 1 sendok makan minyak zaitun ing wajan. Tambahake jamur, kecap lan bawang putih, masak udakara 5 menit nganti empuk (aja nganti garing masak jamur, jus mbantu daging babi sing lembab).
  • Tambah bayem sing wis disigar lan masak nganti layu. Copot saka panas lan tambah keju krim, remuk panko lan thyme, aduk nganti dicampur.
  • Lebokake isi kulkas nganti adhem kabeh
TENDERLOIN PORK
  • Kupu tenderloin daging babi kanthi ngethok nganti dawa nganti dawa (nanging ora kabeh dibukak) banjur bukak kaya buku.
  • Tumbuk daging babi supaya rata (udakara ½ ″) kenthel.
  • Nyebar isi sing wis adhem ing ndhuwur daging babi lan gulung gaya jeli lan aman nganggo tusuk gigi.
  • Campur dijon nganggo 1 sendok makan minyak zaitun lan tenderloin sikat. Season karo uyah lan mrico
  • Panggang udakara 25-30 menit nganti suhu udakara 135 ° F.
  • Rebus suwene 5 menit utawa nganti coklat lan suhu internal 145 ° F.
  • Ayo ngaso 5 menit sadurunge ngiris.

Informasi Nutrisi

Kalori:390,Karbohidrat:10g,Protein:40g,Lemak:rong puluhg,Lemak jenuh:6g,Kolesterol:131mg,Natrium:411mg,Kalium:1149mg,Serat:lorog,Gula:lorog,Vitamin A:4475IU,Vitamin C:14.9mg,Kalsium:91mg,Wesi:3.7mg

(Informasi nutrisi sing disedhiyakake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

Tembung kunciStuffed Pork Tenderloin KursusNedha bengi DimasakWong Amerika© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene . Stuffed Pork Tenderloin kanthi judhul