Jamur tumis karo bawang putih

Jamur Tumis minangka pokok ing kene sing nambah rasa jero kanggo steak lan uga enak pitik panggang pasugatan. Iki minangka tambahan sing sampurna kanggo sup, panganan lan uga sega mateng !

Ing resep sing gampang iki, jamur tumis ing butter bawang putih kanthi saus kecap. Saos kedele ora mung nambah rasa sing enak nanging uga bisa ngencerake jamur sing enak menyang coklat emas sing jero.



Jamur Tumis nganggo Bawang Putih & Rosemary



Jamur Tumis sing Sempurna

Jamur Tumis minangka salah sawijining sayuran favoritku (bebarengan karo Bacon Asparagus kebungkus ), nambah rasa sing enak banget ing sajian ing piring lan siap mung sawetara menit. Jamur Goreng kanthi papak minangka sajian sing sampurna utawa bisa ditrapake kanggo sampeyan Babi Tenderloin utawa burger !

Kepiye carane nggawe jamur goreng? Sejatine, jamur goreng gampang digawe, nanging ana sawetara prekara sing bisa ditindakake supaya jamur tumis saka biasa nganti biasa.



Jamur Tumis sing Ora Masak karo Bawang Putih

Cara Nggawe Jamur Tumis

Kunci kanggo rasa sing jero lan nggawe jamur tumis paling apik yaiku supaya bisa caramelize lan nambah aromatik (papak / thyme) lan uyah (kecap). Aku nambah akeh papak, nanging sampeyan uga bisa nambah bawang bombay kanggo topeng jamur tumis lan bawang bombay!

Sampeyan bisa nggunakake jamur seger ing resep iki, portobellos tumis uga pilihan daging sing enak!



Cara Caramelize Jamur:

Ana sawetara rahasia supaya jamur bisa karamel kanthi sampurna! Miwiti kanthi ngusap jamur nganggo andhuk kertas lembab. Cuci jamur kanthi cepet ing njero banyu iku ora apa-apa, nanging yen sampeyan ninggalake dawa banget bisa nyebabake tekstur spons kanggo ngombe banyu, kaya sing mbayangake, bisa ngasilake jamur tumis sing mateng. Nanging, wenehi bilas cepet lan dicelup garing utawa diusapi nganggo andhuk kertas lembab utawa sikat jamur !

  1. Gunakake Mentega lan Minyak Zaitun : Kombinasi kalorone nambah rasa lan mesthi ana bedane karo minyak.
  2. Aja rame Pan: Yen sampeyan akeh wajan, jamur sampeyan bakal rebus ing jus dhewe tinimbang karamel.
  3. Aja kakehan nglakoake: Kunci jamur karamel yaiku supaya jamur bisa nggawe kerak, tegese sampeyan kudu njagong ing sisih ora kudu diaduk.
  4. Nguripake Panas: Tambah rasa tambahan kayata anggur utawa saus Worcestershire kanthi jumlah sithik nalika wajan kasebut panas banget.

Tampilan Overhead Jamur Tumis Kanthi Bawang Putih

Nalika aku seneng nggunakake jamur goreng kanggo ndhuwur steak utawa burger, iki uga nambah rasa endah kanggo resep jamur apa wae! Dheweke sampurna kanggo masak lan ditambah menyang kaserol, sup lan rebus. Rasa lan karamel tambahan bakal nambah jero banyu ing sajian tanpa gaweyan ekstra.

Apa Sampeyan Bisa Beku Jamur Tumis?

Ya, bisa, jamur sing digoreng utawa tumis beku kanthi apik (sanajan teksture bisa ganti sithik) lan luwih becik ditambahake Saos Pasta , omelet lan pitik utawa godhog daging sapi .

  • Masak lan adhem kaya sing diarahake.
  • Lebokake ing loyang lan beku.
  • Sawise beku, pindhah menyang tas utawa wadhah beku.

Resep Jamuran Liyane:

Tampilan Overhead Jamur Tumis Kanthi Bawang Putih 4.99saka101swara NyemakResep

Jamur tumis karo bawang putih

Wektu Persiyapan5 menit Wektu Masak8 menit Total Wektu13 menit Pelayan4 porsi PanganggitHolly Nilsson Jamur Tumis minangka sajian sing luar biasa utawa nggawe topping steak utawa burger sing apik! Kunci kanggo rasa sing jero yaiku supaya jamur bisa karamel. Print Pin

Bahan-bahan

  • 1 pon jamur putih utawa coklat utawa cremini utawa portobello
  • 1 sendok aku willow
  • loro sendok minyak zaitun
  • loro sendok mentega
  • ¼ cangkir anggur putih opsional
  • 1 ranting thyme seger utawa jiwit saka thyme pepe
  • loro cengkeh papak dicincang
  • chives kanggo hiasan opsional

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

  • Jamur ngresiki kanthi ngusap alon-alon nganggo andhuk kertas utawa nganggo sikat jamur. Iris-iris dadi irisan kandel (udakara ½ ').
  • Tambah butter lan minyak ing wajan lan panas nganggo geni sing sedhengan.
  • Cepet-cepet uncalan jamur & kecap (aja nganti luwih cepet, iki bakal ngilangi kelembapan saka jamur)
  • Tambahake jamur ing wajan lan lebokake campuran minyak zaitun. Aja aduk supaya masak udakara 4-5 menit tanpa gangguan coklat ing sisih siji.
  • Tambah anggur putih yen digunakake lan entek nguap. Tambah papak lan thyme (yen digunakake). Terusake masak tambahan 3-4 menit aduk sok nganti mateng.
  • Season karo uyah & mrico kanggo rasa.

Informasi Nutrisi

Kalori:142,Karbohidrat:4g,Protein:4g,Lemak:13g,Lemak jenuh:4g,Kolesterol:limalasmg,Natrium:307mg,Kalium:370mg,Serat:1g,Gula:lorog,Vitamin A:175IU,Vitamin C:3.2mg,Kalsium:6mg,Wesi:0,7mg

(Informasi nutrisi sing disedhiyakake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

Tembung kuncijamur goreng, jamur tumis KursusPiring Sisih DimasakWong Amerika© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene .

Mangkene sawetara resep liyane sing bakal disenengi!

Jamur bawang putih karamel

Sauteed Jamur karo Bawang Putih kanthi nulis Tumis Jamur nganggo Bawang Putih kanthi judhul