Resep-Resep

Resep Chili Paling Apik

Resep Cabe iki kenthel lan ruwet lan rasane! Dhasar daging sapi sing enak diisi tomat, lan bumbu sing sampurna.

Resep-Resep

Lasagna krasan sing gampang

Lasagna krasan minangka nedha bengi klasik lan enak sing kudu ditindakake saben kulawarga sajrone rotasi resep. Iku mesthi luwih apik krasan!

Resep-Resep

Salad Ayam Klasik

Resep salad ayam klasik nggunakake sawetara bahan sederhana kanggo nggawe salad salad sing adhem lan krasan kanggo roti lapis salad ayam sing digawe krasan!

Resep-Resep

Daging Ayam Panggang Oven

Resep susu pitik panggang iki gampang banget! Dodo pitik tanpa wungu dibuwang nganggo minyak zaitun lan jamu lan dipanggang ing oven kanthi 400 derajat.

Resep-Resep

Resep salad endhog paling apik

Ora ono sing piknik sing luwih sampurna tinimbang resep salad endhog sing sampurna, krim karo mayo lan mustar, nanging renyah karo seledri lan bawang ijo!

Resep-Resep

Ayam lan Pangsit modis lawas

Ayam lan pangsit modis lawas minangka panganan krasan sing enak. Pangsit lembut digawe saka ngeruk lan disiram ing kaldu pitik sing enak.

Resep-Resep

Casserole Ubi jalar

Casserole Ubi Klasik kanthi marshmallow lan pecan panggang ing saindhenging sisih tradisional ing meja Thanksgiving kulawarga.

Resep-Resep

Resep Quiche Gampang

Resep Quiche Gampang iki diwiwiti nganggo kerak pai premade (rahasia sampeyan!)! Dimuat karo ham, keju lan bawang ijo, iku sarapan utawa nedha bengi sing gampang banget!

Resep-Resep

Sup Tortilla Ayam

Sup tortilla ayam iki dibungkus nganti sampurna karo kacang, jagung, tomat, lan pitik. Ndhuwur karo keripik cilantro, jeruk, lan tortilla!

Resep-Resep

Resep Stuffing Gampang

Resep isian klasik iki favoritku! Celery, bawang, lan mentega dibuwang nganggo roti, banjur dicampur kaldu lan dipanggang nganti panas lan keemasan.

Resep-Resep

Resep Sapi Daging Sapi

Resep strew daging sapi iki minangka swarga panganan sing nyenengake! Daging sapi lembut dibungkus ing kaldu daging sapi kanthi wortel, bawang, celery, kacang polong, lan wortel nganti empuk.

Resep-Resep

Paha Paha Pitik

Paha pitik panggang empuk lan enak kanthi kulit renyah lan daging jus ekstra. Sampeyan mung butuh pitik lan bumbu kanggo nggawe resep sing gampang iki!

Resep-Resep

Kentang Oven panggang Oven Gampang

Aku wis nggawe Kentang panggang dadi bola-bali - kentang panggang oven sing gampang iki digawe sajian sing sampurna! Gawe kentang sing wis di bumbu iki, bisa dipangan!

Resep-Resep

Resep Wafel Krasan Fluffy

Resep wafel krasan iki siyap kurang saka 30 menit. Kanthi adonan sederhana iki, gawe wafel alus lan garing sing paling apik!

Resep-Resep

Resep Cooker Lambat Kornis lan Gobis (Video)

Daging sapi lan Gobis Kornis Cooker alon-alon ngemot kabeh rasa enak ing panganan Irlandia sing apik dadi panganan sing gampang banget kanggo Dina Santo Patrick!

Resep-Resep

Panggang Panci Sampurna

Resep Pot Roast iki gampang digawe. Panggang chuck sing dienggo masak ing oven Walanda kanthi sayuran seger nganti empuk & jus!

Resep-Resep

Hashbrown Breakfast Casserole

Kasserole sarapan sing gampang iki digawe nganggo hashbrowns, sosis, lan endhog kanggo pilihan sarapan sing enak! Sampeyan malah bisa maju lan beku!

Resep-Resep

Zucchini Panggang Gampang

Oven Baked Zucchini dibumbui karo rempah-rempah lan diwadhahi kerak parmesan sing enak. Sisih iki gampang banget lan dipasang kanthi pas karo panganan!

Resep-Resep

Resep Kentang Scalloped

Resep kentang scalloped sing gampang iki favorit! Kentang tender ing saos krim sing gampang digawe dadi panganan sampingan kentang sing paling apik!

Resep-Resep

Sapi Daging Sapi CrockPot

CrockPot Beef Stew minangka salah sawijining panganan sing paling disenengi kabeh. Isine, enak, kulawarga mesthi disenengi, lan gampang banget!