Tip Cepet: Ndandani Piring sing Asin banget!

bot ing kompor kanthi uyah sing dicelupake

Tresna iku PIN kanggo Nuduhake!

Turutake Nglampahi Kanthi Pennies ing Pinterest kanggo tips, ide, lan resep sing luwih apik!

Ninggalake tips apik sampeyan ing komentar ing ngisor iki!

Tips Cepet: Cara Ndandani Piring sing Asin banget



apa sing cocog karo salad caesar

Suwene sup sopan? Ora masalah! Ing ngisor iki sawetara perbaikan cepet kanggo rebusan asin, saos lan liya-liyane.



Tambah sawetara pati: Selehake separo kentang sing durung dimasak menyang saos pasta asin lan ucapake pamit kanggo saus sing wis akeh bumbu!

Lebur sup: Tambahake banyu luwih sithik ing sup lan stok kanggo mbantu nyingkirake uyah. Tambahake ½ tuwung sekaligus supaya ora siram.



celup kanggo tanggal dibungkus daging babi

Tambah Sawetara Gula: Nambah sethithik gula coklat ing sajian daging sampeyan bakal mbantu ngimbangi uyah. Coba tambahake 1 sendok teh sekaligus, supaya ora entuk sajian sing legi banget!

Gawe batch pindho: Apa sampeyan ora bisa nyimpen? Tambah sawetara sayuran, saham, utawa komponen apa wae sing kudu nggawe kumpulan kaping pindho. Aja nambah uyah wektu iki!

Temokake tips liyane sing apik ing kene!



carane melu burrito sing sampurna

Sumber:

http://www.wikihow.com/Fix-an-Over-Seasoned-Dish http://www.ask.com/question/how-do-you-neutralize-food-that-is-too-salty http://lifehacker.com/5945278/how-to-fix-food-thats-too-salty