Resep Gulung Waluh

Iki gampang Gulung Waluh resep cocok kanggo preinan. Kue roulade waluh sing sederhana digawe saka awal sing disebar karo krim keju, sadurunge digulung lan dibungkus karo gula bubuk.

Sajrone musim gugur, ora ana sing luwih apik tinimbang klasik resep pie waluh , gampang kue labu waluh , utawa gulung keju krim labu sing enak iki. Aku ora sabar ngenteni salah sawijine!



Gulung waluh dipotong dadi irisan nganggo sendok ing sisih



Resep Gulung Waluh Gampang

Resep gulung waluh klasik iki SOOO apik! Yen tekan hit, kita bakal nggawe kabeh perkara waluh lan gulung iki dadi favorit kanggo bocah lan wong diwasa. Gampang banget lan cepet digawe lan gampang banget nggawe kesalahan!

Adonan kue waluh sing dikombinasikake karo keju krim minangka kombinasi rasa sing sampurna. Sanajan wis nambah kenari ing kue gulung waluh, iku pilihan umum lan dudu kudu.



Gulung waluh

Cara Nggawe Gulung Waluh

Aku seneng yen kue waluh krasan iki cepet banget, cocok kanggo pesta lan baking liburan.

Cara Nggawe Kue Waluh:



  1. Gabungke bahan-bahan garing ing mangkuk.
  2. Ing mangkuk kapisah, krim endhog lan gula. Campur minyak, vanilla lan puree waluh .
  3. Nyampur garing ing bahan sing udan (aja kakehan campuran). Banjur panggang gulung ing a wajan geli-jeli .
  4. Sawise dipanggang, adhem adhem banjur gulung nganggo kertas utawa andhuk pawon.

Tip: Sawise dipanggang, gulung kue nalika isih anget. Iki bakal njamin yen ora ana retak utawa tangis nalika mbukak kue kasebut.

Cara Nggawe Keju Krim Waluh:

  1. Ing mangkuk, ngalahake butter lan keju keju.
  2. Tambah vanilla, gula bubuk, lan bumbu pie waluh lan campuran nganti krime.

Cara Nggulung Gulung Waluh

Nalika bagean iki kayane angel banget, pancen gampang banget! Amarga jajan digulung nalika isih anget, mula bakal gampang ucul.

Miwiti kanthi nyingkirake kue waluh kanthi alon-alon. Banjur nyebar keju krim kanthi rata banjur gulung maneh. Ya wis!

Sawise digulung, tutup lan adhem nganti adhem. Sadurunge disajik, lebokake gulung waluh karo gula bubuk, banjur iris lan wenehake.

Gulung waluh ing piring nganggo sendok

Apa Aku Bisa Nggawe Maju?

Ya, gulung waluh bisa digawe nganti patang dina sadurunge. Sawise digulung kenceng bungkus plastik lan adhem. Sadurunge disedhiyakake bledug karo gula bubuk banjur seneng!

Apa Sampeyan Bisa Beku Labu?

Iki resep sing apik kanggo nggawe bagean lan beku kanggo dituduhake karo kulawarga, guru, lan tangga teparo sak preinan. Beku kabeh rempah-rempah waluh, utawa potong irisan lan bungkus irisan kanggo ngrasakake saben irisan!

  • Kanggo beku: Lebokake wadhah kedap udara utawa tas beku ndhuwur zip lan simpen ing beku nganti 2-3 wulan.
  • Kanggo Thaw: Ninggalake sewengi ing kulkas, lawati lan nikmati.

Coba Resep Terinspirasi Musim Gugur Liyane Iki

Apa kulawarga sampeyan seneng karo Waluh Gulung iki? Priksa manawa ninggalake komentar lan rating ing ngisor iki!

Gulung waluh dipotong dadi irisan 5saka5swara NyemakResep

Resep Gulung Waluh

Wektu Persiyapan10 menit Wektu Masak12 menit Total Wektu22 menit Pelayan8 porsi PanganggitValentina ablaev Resep Gula Waluh klasik sing gampang digawe saka awal kanthi ngisi keju krim sing mewah. Gulung iki cocog kanggo baking roti lan utamane kanggo preinan. Print Pin

Piranti

Bahan-bahan

Kue Gulung Waluh
  • ¾ cangkir glepung kabeh guna disaring
  • setengah sendhok teh bubuk manggang
  • setengah sendhok teh baking soda
  • ¼ sendhok teh kayu manis
  • ¼ sendhok teh uyah
  • loro sendhok teh bumbu pie waluh
  • 3 gedhe endhog
  • cangkir gula pasir
  • setengah sendhok teh ekstrak vanilla
  • loro sendhok teh lenga
  • cangkir puree waluh
  • ¾ cangkir kenari disigar (opsional)
Isi Keju Krim
  • 1 bungkus keju krim 12 ons, empuk
  • 4 sendok mentega ora asin empuk
  • ¾ cangkir gula bubuk
  • setengah sendhok teh ekstrak vanilla
  • setengah sendhok teh bumbu pie waluh

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

  • Panaskan oven nganti 375 ° F. Lebokake wajan jelly-roll 15 x 10 inci nganggo kertas parchment lan pelumas nganggo semprotan panggang utawa butter.
  • Ing mangkuk, gabungke glepung, bubuk manggang, soda manggang, kayu manis, uyah, lan bumbu kue waluh.
  • Ing mangkuk liyane, kreseni endhog lan gula. Tambah vanilla, minyak lan puree waluh lan aduk karo spatula.
  • Campur campuran glepung banjur aduk kanthi spatula nganti dicampur. Yen nambah walnuts, dicampur ing walnuts sing disigar.
  • Tuang adonan ing loyang sing wis disiyapake.
  • Panggang suwene 12-15 menit, utawa nganti tusuk untu metu resik nalika dites ing tengah.
  • Ayo gulung supaya adhem lan gulung nganggo kertas, utawa andhuk pawon. (Kelangan kabeh sadurunge ditambahake.)
Isi Keju Krim
  • Ing mangkuk, krim keju krim lan butter. Sawise lancar, lebokake gula bubuk, vanilla, lan rempah-rempah pai waluh. Campur nganti krime.
  • Nyopot kue kanthi tliti. Nyebar keju krim kanggo ngisi jajan. Reroll cake.
  • Debu nganggo gula bubuk lan adhem ing gulung waluh nganti wis diolah.

Informasi Nutrisi

Kalori:319,Karbohidrat:41g,Protein:5g,Lemak:16g,Lemak jenuh:5g,Kolesterol:77mg,Natrium:179mg,Kalium:157mg,Serat:lorog,Gula:29g,Vitamin A:3444IU,Vitamin C:1mg,Kalsium:Papat. Limamg,Wesi:loromg

(Informasi nutrisi sing diwenehake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

Tembung kunciresep gulung waluh paling apik, cara nggawe gulung waluh, gulung waluh, resep gulung waluh KursusPanganan cuci mulut DimasakWong Amerika© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene . Irisan waluh Gulung kanthi judhul tampilan ndhuwur Pumpkin Roll kanthi nulis Waluh Gulung dipotong dadi irisan kanthi nulis