Bar Cheesecake Waluh karo Amaretto

Iki Bakar Keju Waluh karo Amaretto nggabungake rasa waluh lan kacang almond sing ana ing saindenging keju keju sing ana ing ndhuwur krupuk krupuk manis.

bar waluh gampang karo keju amaretto lan krim kocok



cara nggodhog endhog ing colorado

Bakar Keju Waluh

Saiki, saiki musim gugur wis resmi ing kene miturut tanggalan, dakkira ora ana alesan maneh kanggo nolak, lan saiki wayahe pindhah Kue Pisang Pisah lan menyang kabeh rasa enak yaiku rasa gugur! Lan rasane musim gugur, aku ngomong babagan apel, kayu manis, chai, waluh, lan kacang-kacangan, lan aku yakin bisa uga akeh liyane. Oh, kaya kentang manis, panganan cuci mulut kentang paling apik! Aku ora guyon, dadi apik!



Rong piring putih persegi kanthi kothak keju Labu amaretto, ing meja kanthi taplak meja kotak-kotak abang bebarengan karo garpu, kumis lan waluh

suwene bisa digunakake kanggo gawe frosting buttercream

Ya, Bar Cheesecake Waluh karo Amaretto iki sarat karo rasa gugur. Akeh waluh, almond sithik, lan sentuhan kayu manis ing ndhuwur kerak krupuk bubur lan dihiasi nganggo krim kocok. Oh, lan mesthine, akeh keju krim! Malah sengit cheesecake bakal seneng bar waluh sing gampang banget! Aku ngerti amarga aku kalebu salah sawijine!



Bar keju keju amaretto karo krim kocok ing piring putih, karo waluh lan kumis ing mburi

Napa Nggawe Bar Cheesecake Waluh?

Aku ngerti ana sejuta resep labu ing kana, dadi sampeyan kepengin ngapa sampeyan kudu milih sing iki?

  • Ya, dhisik, iki bar keju keju waluh gampang kanggo nggawe . Karya persiyapan paling sithik lan umume resep wektu kanggo adhem lan adhem. Dadi, sampeyan kudu tetep ngubengi omah, nanging ora ana alesan yen sampeyan ora bisa nyepet sawetara episode Gilmore Girls nalika ngenteni bar waluh sing gampang diatur.

Nyelehake garpu ing garis keju amaretto waluh ing piring putih persegi, kanthi whisk lan waluh ing latar mburi



  • Kapindho, aku seneng banget iki bar keju keju waluh kanthi amaretto uga keju sing ora kakehan utawa krim . Ekstrak amaretto lan almond mbantu ngimbangi rasa rasa loro iki. Sentuhan rempah-rempah bisa langsung teka ing wilayah sing nyenengake lan krim sing dicocogake dadi bahan alus nganti bisa dadi panganan cuci mulut sing abot.
  • Pungkasan, beda karo keju keju tradisional, bar keju keju waluh iki ora mbutuhake adus banyu lan isih panggang kanthi lapisan ndhuwur sing sampurna (ora retak ing kene), lan amarga wis digawe wajan 9 × 13 inci, cukup gampang kanggo irisan lan dilayani ing pesta!

Resep Waluh Sing Gampang

Rong piring putih persegi kanthi kothak keju Labu amaretto, ing meja kanthi taplak meja kotak-kotak abang bebarengan karo garpu, kumis lan waluh 5saka1milih NyemakResep

Waluh Keju Amaretto Bar Keju

Wektu Persiyapanrong puluh menit Wektu MasakPapat. Lima menit Kelangan4 jam Total Wektu5 jam 5 menit Pelayanrong puluh bar PanganggitRebecca H.Bar Cheesecake Labu Amaretto iki nggabungake rasa waluh lan kacang almond sing ana ing saindenging keju keju sing ana ing ndhuwur krupuk krupuk manis. Print Pin

Bahan-bahan

Kerak
  • 10 sendok mentega ora asin
  • loro cangkir remah krupuk graham
  • cangkir gula coklat entheng
  • 1 sendok Amaretto Liqueur
  • setengah sendhok teh ekstrak almond
Isi
  • 24 ons keju krim empuk (aja nganggo lemu suda)
  • 1 cangkir puree waluh
  • setengah cangkir gula coklat entheng
  • 1 sendok glepung kabeh guna
  • loro sendok Amaretto Liqueur
  • setengah sendhok teh ekstrak almond
  • setengah sendhok teh lemah allspice
  • ¼ sendhok teh pala lemah
  • setengah sendhok teh kayu legi lemah
  • 3 endhog gedhe
Krim Whipped
  • 1 cangkir krim abot
  • 1 sendhok teh ekstrak vanilla
  • 3 sendok gula gula

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

Kerak
  • Panaskan oven nganti 300 ° F lan selehake wajan 9 x 13 inci nganggo kertas perkamen, supaya keluwihane munggah lan sisih pinggir wajan.
  • Ing mangkuk gedhe, lebur butter ing gelombang mikro. Copot saka gelombang mikro lan aduk bahan-bahan kerak sing isih ana, dicampur nganti dicampur rata.
  • Tuang campuran kerak menyang wajan sing wis disiyapake lan rata-rata pencet ing sisih ngisor wajan kanthi tangan sampeyan.
  • Panggang kerak suwene 12 menit.
Isi
  • Nalika kulit wis dipanggang, tambahkan keju krim menyang mangkuk gedhe utawa mixer sing dipasang lampiran whisk banjur pukul nganggo kacepetan medium nganti rata.
  • Campur waluh, gula coklat, glepung, ekstrak, lan rempah-rempah lan ngalahake ing suhu sedheng udakara 1 menit nganti kebak, priksa manawa ngusap sisih mangkuk sing dibutuhake.
  • Pukul endhog siji-siji, dicampur nganti dicampur ing antarane saben tambahan. Campuran kasebut kudu alus.
  • Tuang campuran campuran ing ndhuwur kerak panggang lan bali menyang oven suwene 30 nganti 35 menit. Copot saka oven lan pasang ing rak kabel supaya adhem suwene 2 jam, banjur pindhah menyang kulkas supaya adhem paling ora 2 jam utawa sewengi.
  • Yen wis siyap, gawe banjur ndhuwur nganggo krim kocok lan taburan gula kayu manis.
Krim Whipping
  • Mangkuk adhem lan lampiran beater (whisk) ing mesin pembeku kanthi 10-15 menit.
  • Copot saka mesin pembeku lan tambah krim lan vanilla ing mangkuk, lebokake gula cedhak.
  • Miwiti ngalahake / aduk nganti kurang luwih 2 menit nganti umure umpluk.
  • Tambah kacepetan dadi medium.
  • Tambahake gula menyang sendok teh kanthi tandha 3, 4, 5 menit.
  • Yen nggunakake mixer standar, gulung ing sisih ngisor mangkuk ing tandha 4 menit.
  • Pukul siji nganti rong menit sawise nambah gula pungkasan utawa nganti pucuk alus.
  • Aja ngalahake, kita nggawe krim, ora butter ing kene.
  • Ndhuwur panganan cuci mulut lan omben-omben banjur rasakake!
  • Simpen ditutup ing kulkas nganti rong jam.

Informasi Nutrisi

Kalori:307,Karbohidrat:rong puluhg,Protein:3g,Lemak:2. 3g,Lemak jenuh:13g,Kolesterol:93mg,Natrium:182mg,Kalium:123mg,Gula:14g,Vitamin A:3225IU,Vitamin C:0,7mg,Kalsium:65mg,Wesi:0,9mg

(Informasi nutrisi sing disedhiyakake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

suwene madu panggang madu sing cocog kanggo
Tembung kuncibar keju keju KursusPanganan cuci mulut DimasakWong Amerika© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene .

Resep Liyane sing Bakal Sampeyan Senengi

Waluh Pie Celupake ing mangkuk oranye kanthi krupuk
Celengan Pie Waluh
Irisan keju keju waluh ing piring putih kanthi nyokot cokotan

Cheesecake Waluh Gampang

Labu Amaretto Cheesecake kanthi judhul