Kebijakan Privasi

Kita ngurmati privasi sampeyan.

Kebijakan cookie
Situs web iki bakal nyimpen sawetara informasi babagan pilihan ing komputer sampeyan ing njero file cilik sing diarani cookie. Cookie minangka bagean data cilik sing situs web njaluk browser supaya disimpen ing komputer utawa piranti seluler sampeyan. Cookie ngidini situs web ngelingi tumindak utawa pilihan sampeyan kanthi suwe.



Sampeyan bisa mbusak kabeh cookie sing wis ana ing komputer, lan sampeyan bisa ngeset paling akeh browser supaya ora dilebokake. Nanging, yen nindakake iki, sampeyan bisa uga kudu nyetel sawetara preferensi kanthi manual saben-saben ngunjungi situs, lan sawetara layanan lan fungsi bisa uga ora bisa digunakake.



Umume browser ndhukung cookie, nanging sampeyan bisa nyetel browser supaya ora nolak lan bisa mbusak manawa sampeyan pengin. Sampeyan bisa nemokake instruksi ing kene carane sampeyan bisa nindakake ing macem-macem browser.

Situs web iki nggunakake cookie kanggo:
1) Ngenali sampeyan minangka pangguna sing bali lan ngetung kunjungan ing analisis statistik lalu lintas
2) Elingi preferensi tampilan khusus sampeyan (kayata sampeyan seneng komentar kanggo ditampilake kabeh ambruk utawa ora)
4) Nyedhiyakake fitur migunani liyane, kalebu nglacak manawa sampeyan wis menehi idin kanggo cookie



Ngaktifake cookie ora perlu banget supaya situs web bisa digunakake nanging bakal menehi sampeyan pengalaman browsing sing luwih apik.

Informasi sing gegandhengan karo cookie ora digunakake kanggo ngenali sampeyan kanthi pribadi lan ora digunakake kanggo tujuan liyane kajaba sing diandharake ing kene.

Uga ana jinis cookie liyane sing digawe sawise ngunjungi situs web iki. Situs iki nggunakake Google Analytics, layanan analitik web populer sing nggunakake cookie kanggo mbantu nganalisis cara pangguna nggunakake situs kasebut. Informasi sing digawe dening cookie babagan panggunaan situs web iki (kalebu alamat IP sampeyan) bakal ditularake lan disimpen dening Google ing server ing Amerika Serikat. Google bakal nggunakake informasi iki kanggo evaluasi panggunaan situs web liyane, nyusun laporan babagan kegiatan situs web, lan nyedhiyakake layanan liyane sing ana gandhengane karo kegiatan situs web lan panggunaan internet. Google uga bisa ngirim informasi iki menyang pihak katelu sing kudu ditindakake miturut ukum, utawa ing pihak katelu ngolah informasi kasebut atas jenenge Google. Google janji ora bakal nggandhengake alamat IP sampeyan karo data liyane sing dianakake Google.



Pariwara Pihak katelu
Situs iki duwe perusahaan periklanan pihak katelu sing nyedhiyakake iklan nalika sampeyan ngunjungi. Perusahaan kasebut bisa uga nyimpen informasi babagan riko ing kene lan situs web liyane kanggo menehi pariwara sing relevan babagan barang lan jasa. Contone, yen ngerti iklan sing ditampilake nalika ngunjungi situs iki, dheweke kudu ati-ati supaya ora nuduhake pariwara sing padha bola-bali.

Perusahaan kasebut bisa nggunakake cookie lan pengenal liyane kanggo nglumpukake informasi sing ngukur efektivitas pariwara. Informasi kasebut umume ora bisa dingerteni dhewe kajaba, kayata, sampeyan menehi informasi sing bisa dingerteni pribadi liwat iklan utawa pesen email.

Dheweke ora nggandhengake interaksi sampeyan karo situs sing ora ana hubungane karo identitas sampeyan kanggo nyedhiyakake iklan adhedhasar minat.

Situs iki ora nyedhiyakake informasi pribadi marang pengiklan utawa situs pihak katelu. Pengiklan lan pihak katelu liyane (kalebu jaringan iklan, perusahaan sing nyedhiyakake iklan, lan panyedhiya layanan liyane sing bisa digunakake) bisa nganggep manawa pangguna sing sesambungan karo utawa ngeklik iklan utawa konten sing dipersonalisasi minangka bagean saka grup sing iklan utawa konten kasebut diarahake (kayata, pamaca ing sisih Lor Lor Pasifik sing maca sawetara jinis artikel). Uga, sawetara cookie pihak katelu bisa menehi informasi babagan sampeyan (kayata situs sing wis ditampilake iklan utawa informasi demografi) saka sumber offline lan online sing bisa digunakake kanggo nyedhiyakake pariwara sing luwih relevan lan migunani.

Kanggo sinau luwih lengkap babagan opsi sing sampeyan duwe babagan matesi klumpukan informasi karo jaringan iklan pihak katelu, sampeyan bisa takon situs web situs web kasebut Inisiatif Periklanan Jaringan .

Sampeyan bisa milih ora melu ing jaringan pariwara adhedhasar minat, nanging milih ora ateges ora bakal nampa pariwara online maneh. Iki tegese perusahaan sing sampeyan pilih ora bakal nggawe iklan maneh adhedhasar minat lan pola panggunaan web nggunakake teknologi adhedhasar cookie.

Situs iki ana gandhengane karo CMI Marketing, Inc., d / b / a CafeMedia (CafeMedia) kanggo masang pariwara ing situs iki , lan CafeMedia bakal nglumpukake lan nggunakake data tartamtu kanggo tujuan pariwara. Kanggo sinau luwih lengkap babagan panggunaan data CafeMedia, klik ing kene www.cafemedia.com/publisher-advertising-privacy-policy

Nuduhake Informasi
Situs iki ora adol, nyewa, utawa nyampekano informasi marang pihak liya ing njaba, kajaba kaya ing ngisor iki:

(a) Panyedhiya Layanan Afiliasi: Situs iki nduweni perjanjian karo macem-macem panyedhiya layanan afiliasi kanggo nggampangake fungsi situs kasebut. Contone, situs kasebut bisa nuduhake informasi kertu kredit karo panyedhiya layanan kertu kredit kanggo proses tuku. Kabeh panyedhiya layanan administratif sing digunakake situs iki diwajibake duwe tingkat perlindungan privasi sing padha karo situs iki, mula informasi sampeyan bakal ditangani kanthi tingkat perawatan sing padha. Kajaba iku, contone, situs iki bisa nggunakake layanan analitik utawa pemasaran kayata Google Analytics, Google Adsense, Taboola, utawa RevContent, sing dikoleksi kanthi idin kanthi tanpa syarat.

(b) Yen dibutuhake miturut ukum: Situs iki bisa nuduhake informasi sing diklumpukake yen dibutuhake dening ukum, khusus kanggo nanggepi panjaluk saka panguwasa pamrentah yen panjaluk kasebut memenuhi persyaratan hukum.

(c) Analisis Statistik: Situs iki bisa nuduhake Informasi Non-Pribadi lan informasi gabungan karo pihak katelu, kalebu nanging ora winates kanggo tujuan pariwara utawa pemasaran. Ora ana Informasi Pribadi sing bakal dituduhake kanthi cara iki.

(d) Transaksi: Gegayutan karo, utawa sajrone negosiasi, gabung, adol aset perusahaan, pendanaan utawa akuisisi, utawa ing kahanan apa wae Informasi Informasi Pribadi bisa diwartakake utawa ditransfer minangka aset bisnis.

Cara Ngeculake Pariwara Berbasis Minat
Milih Metu saka Layanan Pariwara Berbasis Minat : Situs web iki minangka anggota saka Inisiatif Periklanan Jaringan (NAI) lan netepi Kode Etik NAI kaya sing dijelasake ing situs web NAI. Situs web iki uga netepi Prinsip Pengaturan Diri Digital Advertising Alliance (DAA). Kanggo gambaran Program DAA, bukak ing Situs web DAA .

Milih Ora Ana Iklan sing Disedhiyakake dening Pihak katelu : Kanggo ngerteni luwih lengkap babagan pariwara adhedhasar minat ing internet lan cara milih ora nglumpukake informasi kanggo tujuan kasebut dening perusahaan sing melu Inisiatif Periklanan Jaringan utawa Aliansi Digital Advertising, bukak Kaca pilihan NAI utawa Kaca Pilihan Pelanggan DAA .