Daging babi

Daging babi ora mung gampang digawe, nanging uga enak! Pundhak daging babi, kentang lan sayuran nggawe rebusan sing enak lan kenthel sing bakal anget weteng saka njero!

Resep iki bisa digawe kanthi gampang ing kompor utawa ing kompor alon!



Pork Stew ing mangkuk putih karo thyme



Daging Sapi Babi

Kabar apik! Motong daging sing paling apik kanggo rebusan daging babi uga paling murah. Pundhak daging babi minangka potongan daging sing cocog kanggo masak sing sithik lan alon-alon (potongan daging sing padha karo sing dinggo daging babi sing ditarik utawa lombok ijo ).

Pilih potongan daging babi adhedhasar cara masak. Daging sing luwih kenthel lan luwih enak kanggo perawatan sing 'sithik lan alon'. Motong rasa liyane sing lembut lan entheng (kaya tenderloin daging babi ) mupangat kanggo masak sing luwih cepet (kaya panggang).



  • Daging babi paling apik kanggo panganan: Yen daging babi sampeyan ditemtokake sithik lan alon, goleki pundhak daging babi utawa sirloin daging babi (sing terakhir uga dikenal minangka butte daging babi). Pundhak lan sirloin uga luwih angel, roso, lan lemu karo lemak. Dheweke dadi succulent lan fork-tender ing kompor alon. Cukup potong daging saka balung lan dadu. (Nanging kanggo rasa liyane, lebokake balung karo bahan-bahan liyane lan copot sadurunge disajikake).

Gra kanggo Daging Babi ing pot

steak lan saus resep nasi

Cara Nggawe Stew Babi

Resep iki digawe kaya a wedhus wedhus utawa resep daging sapi . Kejabi bahan daging babi sing jelas, resep iki mbutuhake kaldu, kentang putih lan manis lan sayuran. Rasane nganggo ramuan gurih, kalebu rosemary lan oregano.

  1. Cut daging babi dadi kiub lan coklat ing minyak (iki nambah rasa).
  2. Tambah duduh kaldu lan jamu / bumbu banjur rebus sajam.
  3. Tambah bahan sing isih ana banjur masak nganti empuk.
  4. Nglukis lan ngawula.

Aja lali ing roti papak krasan utawa biskuit flaky enak banget, sampeyan bakal pengin ngombe saben mangkok pungkasan ing mangkuk sampeyan.



Babi babi ing pot nganggo thyme

Apa sing Bisa Dadi karo Daging Babi

Pork Stew minangka sajian panci sing gampang lan penting sing dijamin bisa nyenengi kulawarga. Ora perlu akeh ing sisih. Sajrone rampung sega , utawa nganggo muffin roti jagung utawa gulung lan butter, kanggo panganan sing ngisi lan marem.

masak udang beku ing fryer udara

Rebus daging babi pancen apik banget. Pasang sisa barang ing wadhah beku, turake inci saka headpace kanggo ekspansi. Bakal disimpen pirang-pirang dina ing kulkas utawa nganti patang wulan ing mesin pembeku.

Coba Stews Sedhep Iki

Pork Stew ing mangkuk putih karo thyme 5saka30swara NyemakResep

Daging babi

Wektu Persiyapanlimalas menit Wektu Masak1 jam Papat. Lima menit Total Wektuloro jam Pelayan6 porsi PanganggitHolly Nilsson Pork Stew iki bisa digawe ing crockpot utawa ing kompor lan rasane apik tenan! Kita seneng yen resep iki bisa beku lan digawe panas maneh kanggo panganan cepet! Print Pin

Bahan-bahan

  • 1 pon steak daging babi utawa daging babi diced
  • 1 sendok minyak zaitun
  • 1 bawang cilik
  • setengah sendhok teh rosemary
  • setengah sendhok teh oregano
  • uyah lan mrico kanggo rasa
  • 1 cangkir kentang dikupas lan dicincang
  • 1 cangkir ubi jalar dikupas lan dicincang
  • loro wortel diced
  • 1 cangkir jamur diiris
  • 1 cangkir kacang ijo utawa kacang polong
  • 4 cangkir duduh kaldu pitik
  • 1 bisa tomat diced 15oz, ora dilatih

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

  • Ing panci gedhe utawa oven Walanda, daging babi coklat karo bawang ing 1 sendok makan minyak zaitun (ora kudu dimasak). Copot saka pot banjur sisipake.
  • Tambah duduh kaldu, tomat, lan rempah-rempah menyang pot kanthi campuran daging babi. Godhok, suda panas lan rebus nganti 1 jam (utawa nganti daging babi wis lembut).
  • Tambah kentang, ubi jalar, wortel, lan jamur. Godhok, suda panas lan godhok nganti 30 menit utawa nganti sayuran empuk.
  • Copot tutup lan aduk kacang ijo. Kandel yen dikepengini (ing ngisor iki) lan rebus tambahan 10 menit tanpa katutup.

Cathetan Resep

Kanggo kenthel: Ing toples mason, campuran 2 sendok jagung tepung jagung lan 1/4 cangkir banyu. Aduk rata lan tambah sethithik sekaligus kanggo rebus rebusan supaya bisa konsistensi.

Informasi Nutrisi

Kalori:228,Karbohidrat:18g,Protein:17g,Lemak:10g,Lemak jenuh:lorog,Kolesterol:46mg,Natrium:665mg,Kalium:891mg,Serat:4g,Gula:5g,Vitamin A:6748IU,Vitamin C:28mg,Kalsium:78mg,Wesi:4mg

(Informasi nutrisi sing diwenehake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

Tembung kunciDaging babi KursusKursus Utama DimasakWong Amerika© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene . Babi babi karo thyme ing pot kanthi nulis Daging babi lan bahan kanggo Stew Babi ing pot nganggo tulisan