Panggang Panci Sampurna

Saben juru masak ing omah kudu duwe resep klasik kanggo panggang pot sing disajeni karo kuah, wortel, lan kentang!

Resep gampang iki apik kanggo para pamula lan ngasilake asil sing luar biasa saben wektu! Panggang Chuck minangka potongan daging sapi sing murah sing masak ing oven kanthi suhu sithik sawetara jam. Tambahake sawetara sayuran lan sayuran sing enak kanggo panganan sing sampurna.



nutup potongan Pot Panggang (Panggang Chuck)



Mirip karo Panggang periuk Mississippi sing digawe ing kompor alon, panggang pot iki digawe ing oven, nanging panggang pot uga bisa digawe ing pot instan yen sampeyan wis entuk!

Panggang panggang minangka favorit instan ing kulawarga wae! Ora mung gampang disatukan, nanging uga sandwich panggang panci sing gedhe kaya turah, utawa diselehake ing bungkus utawa pita. Sajrone resep sing nyenengake lan nyenengake iki kentang tumbuk lan karo sisih roti papak krasan .



Apa Pot Roast?

Iki minangka klasik kuliner lan alesan sing apik!

Panggang panci yaiku panggang daging sapi sing umume dipotong luwih angel. Masak kanthi suhu sithik suwene ngilangi jaringan ikat sing angel nyebabake daging sapi sing lembut lan enak sing wenehi rasa.

Pilihan sing apik kanggo panggang pot kalebu panggang chuck (pilihan sing paling disenengi), panggang bunder utawa uga panggang rump



Daging kasebut diresiki, diubengi wortel, bawang, lan kombinasi rempah-rempah lan rempah-rempah sing enak lan dipanggang nganti leleh ing cangkeme lembut.

bahan kanggo nggawe Pot Roast (Chuck Roast)

Cara Masak Panggang Panggang

  1. SEAR Tambah minyak ing wajan lan goleki minyak panggang ing minyak (gajih daging babi luwih becik yen sampeyan duwe!) Nganti kecoklatan ing kabeh sisih.
  2. NAMBAH KANGGO Lebokake bawang ing panggang lan tambah anggur, duduh kaldu, rosemary, lan thyme. Geser lan banjur panggang rong jam ing oven.
  3. NAMBAH VEGGI Tambah kentang lan wortel lan panggang nganti kentang empuk, udakara rong jam maneh. Copot godhong teluk.
  4. SERVE Potong panggang dadi potongan sing luwih cilik utawa gosong nganggo rong garpu lan wenehake.

Suwene Masak Panggang Panggang

Resep iki adhedhasar panggang chuck khas, udakara 4 pon (menehi utawa njupuk). Panggang panggang paling apik dimasak ing suhu sithik kanggo wektu sing suwe kanggo ngrusak jaringan sing angel.

  • Masak panggang 3lb suwene 3-3.5 jam
  • Masak panggang 4lb suwene 3,5-4 jam
  • Masak panggang 5 lb 4,5-5 jam

Wektu masak bisa beda-beda adhedhasar jinis panggang. Priksa panggang nganggo garpu, yen angel, panggang bisa uga perlu wektu Luwih kanggo masak. Tutup nganti serep lan terus masak.

pouring sauce ing Pot Roast (Chuck Roast) ing pot

Cara Nggawe Kuah Panggang Pot

Kuah iki paling gampang lan mung enak, mung ana 3 langkah!

  1. Whisk loro sendok tepung jagung ing banyu adhem nganti rata (iki diarani a bubur ).
  2. Copot daging sapi lan sayuran duduh kaldu lan adhem. Sampeyan kudu udakara rong cangkir, nambah kaldu daging sapi maneh yen dibutuhake.
  3. Whur bubur menyang duduh kaldu sing wis diresiki nganti kenthel.

nutup Pot Panggang panggang (Chuck Panggang) ing pot

Tips kanggo Panggang Panggang

  • Pilih panggang sing akeh isine marmer - sing nggawa roso lan mbantu nggawe saus ngombe!
  • Kentang bayi minangka pilihan sing tepat. Dheweke ora mbutuhake kupas lan tetep bentuke kanthi kentang (kentang russet cenderung ambruk, sanajan isih kepenak)
  • Potong wortel lan seledri rada gedhe supaya ora kakehan masak
  • Ramuan seger iku paling apik, nanging sing garing bisa digunakake, mung sithik amarga herbal garing duwe rasa luwih konsentrasi tinimbang seger.
  • Tambah 2 sendok tempel tomat menyang duduh kaldu yen dikepengini.

Panganan Daging sapi sing enak

Apa sampeyan nggawe Chuck Roast iki? Priksa manawa ninggalake komentar lan rating ing ngisor iki!

nutup Pot Panggang panggang (Chuck Panggang) ing pot 5saka86swara NyemakResep

Panggang Panci Sampurna

Wektu Persiyapan25 menit Wektu Masak4 jam 10 menit Total Wektu4 jam 35 menit Pelayan8 porsi PanganggitHolly Nilsson Panggang Panggang iki wis bumbu lan disuguhake kanthi sayuran sing lembut! Print Pin

Bahan-bahan

  • 1 sendok minyak zaitun
  • 3-4 pon panggang chuck utawa panggang rump
  • 1 gedhe bawang bombay disigar, utawa loro bawang cilik
  • 4 wortel dipotong dadi 2 'potong
  • loro gagang celery potong 1 pieces '
  • 1 pon kentang bayi
  • 1 cangkir anggur abang
  • loro cangkir duduh kaldu daging sapi utawa kaya sing dibutuhake
  • 4 cengkeh papak disigar kasar
  • setengah sendhok teh rosemary
  • setengah sendhok teh timmu
  • 1 godhong teluk

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

  • Panaskan oven nganti 300 ° F.
  • Panggang karo uyah lan mrico.
  • Ing oven Walanda gedhe, panas 1 sendok makan minyak zaitun ing geni sing sedhengan. Goleki panggang ing saben sisih nganti kecoklatan, udakara 4 menit saben sisih nambah minyak liyane yen dibutuhake.
  • Atur bawang ing panggang. Gabungke anggur, duduh kaldu, rosemary, papak, lan thyme. Tuang panggang. Tambahake godhong teluk.
  • Mung nggawa empuk ing kompor kanthi panas sedheng. Sawise duduh kaldu wis mateng, tutup lan lebokake ing oven lan panggang 2 jam.
  • Tambah kentang, wortel, lan celery, lan panggang tambahan 2 jam (kanggo panggang 4lb) utawa nganti panggang lan kentang wis empuk.
  • Buang godhong teluk. Tarik daging sapi kanthi alon-alon kanthi potongan garpu utawa irisan dadi irisan kandel. Dadi karo jus (utawa gawe saos ing ngisor iki yen dikepengini).

Cathetan Resep

Kanggo Nggawe Kuah:
  • Gabungke 2 sendhok jagung tepung jagung karo 2 adonan banyu adhem nganti rata.
  • Copot daging sapi lan sayuran saka pot lan pasang ing piring kanggo ngaso. Tambah duduh kaldu ekstra yen dibutuhake.
  • Godhok duduh kaldu lan godhok tepung jagung ing adonan sakdurunge nganti kenthel.
  • Season karo uyah & mrico kanggo rasa.

Informasi Nutrisi

Kalori:579,Karbohidrat:22g,Protein:47g,Lemak:31g,Lemak jenuh:12g,Kolesterol:156mg,Natrium:377mg,Kalium:1491mg,Serat:3g,Gula:4g,Vitamin A:6883IU,Vitamin C:rong puluhmg,Kalsium:79mg,Wesi:6mg

(Informasi nutrisi sing disedhiyakake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

Tembung kunciresep panggang pot paling apik, panggang chuck, resep panggang chuck, cara nggawe panggang panci, panggang pot, resep panggang panci KursusDaging sapi, Nedha bengi, Entree, Kursus Utama DimasakWong Amerika© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene . nutup potongan Pot Roast (Chuck Roast) kanthi nulis dilapisi Pot Roast (Chuck Roast) kanthi judhul Panggang Panggang (Panggang Chuck) ing panci masak lan sajian rampung sing wis ditulis nganggo tulisan