Sewengi Sarapan Kaserol karo Bacon

Iki gampang Sewengi Sarapan Kaserol cepet disiapake ing wayah sore banjur dipanggang seger lan enak ing wayah esuk! Keju, daging babi, lada lan bawang ijo dilapisi roti lan direndhem ing campuran endhog sing wis dienggo. Iki minangka panganan sing cocog kanggo sarapan ing wayah esuk utawa kanggo tamu.

sepotong Overnight Breakfast Casserole ing piring putih kanthi kaser ing sisih mburi



Casserole Sarapan sing Dikenal dening Akeh Jeneng

Aku wis mangan casserole iki nalika esuk natal nalika dakeling-eling. Ibuku mesthi sukses nalika isih enom lan aku ngarepake kaserol iki saben taun nalika sarapan Natal!



Kita wis mesthi nyebat garwa ngirit nanging uga dikenal minangka strata sing umume roti lan endhog kanthi tambahan enak.

Apik banget amarga pancen gampang digawe lan digawe wengi sadurunge (utawa paling ora 3-4 jam luwih cepet). Esuk mung lebokake ing oven kanggo masak nalika kulawarga nindakake kegiyatan sing nyenengake (kayata mbukak stoking utawa moro endhog!) Utawa sanajan sampeyan duwe omah sing dipangan tamu!



Sewengi Sarapan Kaserol ing sajian kaserol

Nglereni utawa Ninggalake Kerak

Aku nemokake akeh barang sarapan kaya sing luwih manis pancake lan wafel nanging aku bocah wadon sing gurih dadi iki sing paling disenengi. Amarga kita duwe kulawarga akeh, biasane aku nggawe iki lan luwih legi Sewengi Apple Pie Toast Prancis kanggo anak-anakku (utawa kadang-kadang Keju Krim Blueberry Toast Prancis ).

Aku ngira saben kulawarga kayane duwe versi panganan sing beda.



Ibu mertua nambahi topping sing renyah kanggo dheweke (lan nggunakake roti coklat) nalika mbakyu ngethok kerak lan ninggalake irisane utuh. Aku tansah ninggalake kerak lan kubus roti amarga pancen ora bisa mbedakake lan kudu diadhepi, kurang nyambut gawe luwih apik.

Wengi Casserole Sarapan Natal ing Plat

Preparation & Add-in Casserole

Sampeyan mesthi bisa nambah apa sing sampeyan karepake, ham utawa sosis uga kasedhiya! Kita wis nambah kabeh saka ham lan asparagus menyang artichoke lan jamur (wis masak jamur supaya ora krasa banyu). Saka kabeh versi sing wis dakkirim, versi iki mesthi dadi favoritku.

Gampang banget kanggo nggabungake lan cara sing apik kanggo menehi sarapan kanggo wong akeh, mula aku asring nemoni nalika duwe tamu! Yen sampeyan kalebu wong sing seneng sarapan kanggo nedha bengi, iki minangka persiyapan sing paling gampang lan yen sampeyan cukup duwe turahan, iki bakal digawe panas maneh!

Cathetan: Luwih becik njupuk casserole saka kulkas luwih dhisik lan dijaga ing suhu kamar udakara 30 menit. Yen sampeyan masak rong wajan, wektu baking bakal ditambah udakara 20-30 menit.

Resep Sarapan Liyane sing Sampeyan Senengi

Wengi Casserole Sarapan Natal ing Plat 5saka30swara NyemakResep

Sewengi Sarapan Kaserol

Wektu Persiyapanrong puluh menit Wektu Masak55 menit Total Wektu1 jam limalas menit Pelayan12 porsi PanganggitHolly NilssonCasserole Overnight Breakfast sing enak kanthi daging babi, bawang ijo, mrico lada, lan keju. Print Pin

Bahan-bahan

  • 12 irisan roti endhog utawa jinis roti bakal bisa digunakake, dikubur
  • 12 irisan daging babi sing renyah remuk (utawa 1 cangkir dadu ham)
  • 3 bawang ijo diiris
  • setengah mrica lonceng abang diced sacoro apik
  • 4 cangkir keju parut cheddar bisa dianggo kanthi apik
  • 6 endhog
  • 3 cangkir susu
  • setengah sendhok teh saben mustar garing uyah & mrica ireng

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

  • Roti kubus lan ora metu sewengi utawa lebokake oven ing suhu 300 ° F udakara 10 menit supaya garing. (Aja coklat utawa roti panggang).
  • Gabungke endhog, susu, lan bumbu.
  • Lapisan ½ kubus ing wajan 9 × 13 sing dicincing. Paling ndhuwur karo ½ daging babi, bawang ijo, mrico abang lan keju. Baleni lapisan maneh.
  • Tuang campuran endhog ing ndhuwur. Tutup lan adhem ing wayah wengi (utawa paling ora 3 jam).
  • Copot saka kulkas lan lenggah ing meja nalika digawe panas oven nganti 350 ° F. Panggang ditutupi foil 45-55 menit utawa nganti peso dipasang ing tengah metu kanthi resik. (Yen lagi manggang 2 wajan nambah wektu masak nganti 60-80 menit).

Informasi Nutrisi

Kalori:377,Karbohidrat:18g,Protein:19g,Lemak:24g,Lemak jenuh:12g,Kolesterol:138mg,Natrium:582mg,Kalium:269mg,Serat:1g,Gula:5g,Vitamin A:805IU,Vitamin C:6.9mg,Kalsium:400mg,Wesi:1.8mg

(Informasi nutrisi sing disedhiyakake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

Tembung kuncicasserole sarapan sewengi kanthi daging babi, strata KursusSarapan DimasakWong Amerika© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene .

Mangkene sawetara resep liyane sing bakal disenengi:

Apple Pie French Toast Casserole kanthi krim pecut ing piring putih kanthi kaserol ing sisih mburi

Sape bengi Apple Pie French Toast Casserole

Sosis Sarapan Casserole ing sajian panggang

Sewengi Sarapan Kaserol karo Sosis

Sarapan Casserole ing piring karo nulis Sarapan Casserole ing piring lan sajian kanthi judhul