Daging Ayam Panggang Oven

Daging Pitik Ayam ora bisa dadi luwih gampang utawa enak digawe! Dodo pitik dibuwang ing campuran ramuan sederhana banjur oven dipanggang nganti empuk lan jus!

Resep pitik panggang sing gampang iki nggawe dhadha pitik sing entheng lan apik Salad Ayam , utawa kanggo nglakoake casseroles pitik . Sanajan iki luwih becik digunakake ing resep sing mbutuhake dhadha pitik sing wis mateng, jus lan enak banget, nanging uga disajikake dhewe.



Dodo pitik panggang jus sing ditumpuk ing papan pemotong



Ayam Panggang Juicy

Iki minangka salah sawijining resep sing bakal bola-bali digunakake. Iki ngasilake dhadha pitik kabeh tujuan sing bisa ditambahake ing resep utawa digawe luwih dhisik kanggo prep meal. Mesthi wae, kita uga seneng ngladeni wajan kaya sisih liyane Panggang Zucchini lan salad.

Dodo pitik panggang kanthi alami ramping, dikemas kanthi protein, lan gampang digawe. Dheweke gampang banget kaya nambahake jamu lan minyak, lan dibuwang ing oven!



Ing rahasia kanggo pitik jus banget yaiku suhu sing dhuwur kanggo nutup jus lan mesthine priksa manawa sampeyan ora kakehan masak.

Panggang Panggang ngiris diagonal kanggo disedhiyakake ing papan kayu

Suwene Panggang Payudara Ayam

Kunci dhadha pitik panggang sing sampurna yaiku suhu lan wektu. Dodo pitik kanthi alami ramping, dadi yen sampeyan mateng, susu bakal garing.



Masak pitik tanpa kulit tanpa kulit ing suhu sing luwih dhuwur nggawe pitik paling apik nalika nutup jus nalika masak (aku masak pitik 400 derajat F). Priksa manawa sampeyan nggunakake a cepet maca thermometer daging supaya masak kanthi sampurna.

  • Kanggo Panggang Susu Ayam ing suhu 400 ° F: Iki butuh wektu udakara 22 nganti 26 menit, gumantung saka ukuran dhadhane pitik.
  • Sampeyan bisa masak susu pitik ing suhu 350 ° F luwih cedhak 25-30 menit (sanajan aku luwih seneng panas sing luwih dhuwur ing ndhuwur).

Dodo pitik kudu tekan suhu internal 165 ° F (aku nyopot udakara 160-162 ° F lan dakunggah nganti 165 nalika ngaso ing wajan). Yen dhadha pitik beda-beda kandel, nggunakake a pelembut daging supaya bisa dadi kekandelan, iku cara sing apik kanggo mesthekake yen masak kabeh padha!

TIP: Priksa manawa sampeyan ngaso daging sadurunge dipotong supaya kabeh jus bisa diserep maneh ing pitik supaya susu pitik dadi lembab!

kepiye cara ireng ireng ing oven

Prakara Ukuran

Dodo pitik bisa ukuran beda-beda saka 5 oz nganti 10 oz tegese wektu masak bisa beda-beda! Ing resep iki, aku nggunakake payudara tanpa rambut tanpa ukuran (udakara 6oz utawa luwih).

Cara paling apik kanggo njamin sukses yaiku nggunakake termometer daging. Iki minangka cara sing murah banget kanggo njamin sampeyan entuk pitik jus sing sampurna (sampeyan bisa entuk paling murah $ 10).

Panggang Panggang ngaso ing papan pamotong

Kepiye Cara Nggawe Payudara Ayam

Dodo pitik rasane entheng, mula sampeyan pengin nambah bumbu lan uyah. Umume aku ora brine utawa nggunakake marinade pitik amarga aku paling asring golek panganan sing cepet, nanging mesthine sampeyan uga bisa milih. Yen wis mateng lan dibumboni, wis empuk lan jus dhewe.

Pancen ana kedadeyan, nanging ing ngisor iki ana sawetara bumbu susu sing disenengi:

  • Bumbu, uyah lan paprika saka Italia (saben resep ing ngisor iki)
  • Bumbu Cajun
  • Bumbu Taco
  • Uyah, mrico, minyak zaitun lan herbal seger kanthi sari lemon
  • Bumbu utawa gosong steak sing dituku ing toko

dodo pitik diuncalake karo bumbu kanggo dipanggang

Cara Panggang Payudara Ayam

Nggawe susu pitik tanpa daging panggang iku gampang banget, kuncine yaiku ing wektu lan suhu masak.

  1. Panaskan oven nganti 400 derajat.
  2. Tos dada susu karo minyak zaitun, jamu, lan rempah-rempah (saben resep ing ngisor iki).
  3. Entuk minyak wajan utawa wajan sing entheng supaya dhadha pitik ora nemplek.
  4. Panggang susu pitik suwene 22-26 menit utawa nganti tekan 165 ° F.
  5. Lebokake sadurunge sampeyan ngiris utawa narik.

Resep susu pitik panggang sing gampang iki dicampur kanthi gampang Bumbu Itali , paprika, uyah bumbu lan mrico, nanging sampeyan bisa ngganti gumantung saka resep sing digunakake ing pitik lan apa sing sampeyan tampa.

Rosemary, oregano, lan malah jus lemon kabeh nambah resep iki. Cajun krasan bumbu uga kalebu tambahan yen sampeyan nggawe pasta ayam cajun !

Cara Gampang Nyiyapake Ayam

Dodo pitik panggang jus sing ditumpuk ing papan pemotong 4.91saka131swara NyemakResep

Daging Ayam Panggang Oven

Wektu Persiyapan3 menit Wektu Masak22 menit Wektu istirahat5 menit Total Wektu25 menit Pelayan6 porsi PanganggitHolly Nilsson Dodo pitik panggang minangka pilihan nedha bengi sing gampang lan sehat sing akeh protein!
Print Pin

Bahan-bahan

  • 5-6 dodo pitik tanpa kulit tanpa rambut
  • loro sendok minyak zaitun
  • 1 sendhok teh Bumbu Itali
  • setengah sendhok teh uyah bumbu
  • ¼ sendhok teh paprika
  • ¼ sendhok teh mrica ireng

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

  • Panaskan oven nganti 400 ° F.
  • Tos pitik susu karo minyak zaitun lan bumbu. Nyampur kanthi apik kanggo jas.
  • Lebokake ing wajan sing wis rata lan bakar 22-26 menit utawa nganti suhu tekan 165 ° F.
  • Ngaso 5 menit sadurunge ngiris.

Cathetan Resep

Dodo pitik sing luwih cilik mbutuhake wektu udakara 22 menit, dhadha pitik sing luwih gedhe udakara 26 menit. Kanggo asil paling apik, gunakake thermometer maca cepet.

Informasi Nutrisi

Kalori:236,Protein:40g,Lemak:7g,Lemak jenuh:1g,Kolesterol:120mg,Natrium:412mg,Kalium:696mg,Vitamin A:100IU,Vitamin C:2.2mg,Kalsium:limalasmg,Wesi:0,8mg

(Informasi nutrisi sing disedhiyakake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

Tembung kuncisusu pitik panggang, susu ayam tanpa kulit tanpa daging, ayam panggang oven KursusKursus Utama DimasakWong Amerika© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene .

Panggang Pitik Payudara ing papan pamotong kanthi judhul