Ayam lan Pangsit modis lawas

Ayam lan Pangsit modis lawas minangka panganan favorit kulawarga sing nyenengake lan nyenengake! Resep gampang iki digawe saka awal, kalebu pangsit sing lembut lan pitik jus ing duduh kaldu sing gampang digawe krasan.

Resep iki diwiwiti karo pitik sing wis direndhem nganti sampurna karo sayuran lan bumbu. Pangsit sederhana digawe nganggo bahan pantry dibungkus ing kaldu nganti empuk lan empuk. Iki minangka favorit kulawarga sing bakal dijaluk bola-bali!



Rong cacah putih Ayam lan Pangsit



Ayam lan pangsit krasan minangka panganan paling enak sing paling apik. Nalika aku seneng cepet lan gampang Ayam lan Pangsit Crock Pot , ora ana sing kaya panganan sing krasan banget.



Nggawe pitik lan pangsit modhisi saka awal luwih gampang tinimbang sing sampeyan kira. Umume wektu dakkonsumsi nganti duduh kaldu nganti roso lan pitik masak nganti sampurna.

Ayam lan Pangsit ing pot perak

Resep iki diwiwiti karo pitik, bawang lan wortel sing direndhem ing kompor. Nalika nggawe duduh kaldu, aku milih trikatuka gedhe lan ninggali kulit kanggo nambah warna lan rasa kanggo duduh kaldu. Bebas nambah ing herbal favorit kayata godhong teluk, bumbu unggas lan peterseli sing seger. Sawise pitik wis mateng, banjur dicopot saka duduh kaldu lan sayur-sayuran.



Kita seneng mangan sayuran minangka lawuh, nanging luwih becik dicincang wortel & celery lan ditambahake menyang kaldu.

Akeh potongan adonan ing papan pemotong

Yen sampeyan wis kepingin weruh cara nggawe pangsit saka awal, sampeyan bakal seneng gampang banget! Nalika sawetara wong seneng nggawe Bisquick, aku gampang nggawe karo bahan-bahan sing wis ana ing pantry!

Aja kesusu nggawe pangsit sampeyan sampurna, ora preduli kepiye cara dipotong. Siji-sijine sing pengin sampeyan yakin yaiku adonan sampeyan wis kenthel udakara 1/8 '. Iki menehi pangsit konsistensi sing sampurna.

Ayam lan Pangsit ing mangkuk putih

Ing pungkasan masak, kita luwih seneng mateng kaldu nganggo tepung jagung lan banyu sakwijine pangsit mateng. Cukup dicampur jumlah sing padha lan tambah sethithik saben duduh kaldu nganti konsistensi sing dipengini. Yen luwih seneng duduh kaldu krim, aja luwih becik nambahake susu utawa krim sing abot yen wis mateng.

Rong cacah putih Ayam lan Pangsit 4.93saka333swara NyemakResep

Ayam lan Pangsit modis lawas

Wektu Persiyapan30 menit Wektu Masak1 jam limalas menit Total Wektu1 jam Papat. Lima menit Pelayan8 porsi PanganggitHolly Nilsson Ayam lan pangsit modis lawas minangka panganan favorit kulawarga sing nyenengake lan nyenengake! Print Pin

Bahan-bahan

Duduh kaldu
  • 1 pitik dipotong-potong
  • 1 bawang bombay
  • 3 wortel gedhe dipotong dadi katelu
  • 3 gagang celery dipotong dadi katelu
  • 8 cangkir duduh pitik natrium kurang
  • uyah & mrico kanggo rasa
  • godhong teluk utawa bumbu empan unggas opsional
Pangsit
  • 1 cangkir glepung plus ekstra kanggo bledug
  • cangkir nyingkat
  • setengah sendhok teh bubuk manggang
  • ¾ cangkir susu
  • setengah sendhok teh uyah
LAIN
  • 4 sendok tepung jagung
  • peterseli kanggo dekorasi

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

  • Gabungke pitik, bawang, wortel lan celery ing pot sing gedhe. Mangsa kanggo rasa.
  • Tambah duduh kaldu pitik. Godhok, suda panas, lan godhok nganti 45-60 menit utawa nganti empuk pitik. Nalika duduh kaldu wis mateng, siyap pangsit ing ngisor iki.
  • Copot pitik lan sayuran saka duduh kaldu. Buang kulit lan balung lan potong daging pitik sing isih ana, disisihake.
  • Tambah alon-alon pangsit ing duduh kaldu. Rebus 15-20 menit utawa nganti empuk.
  • Aduk pitik (lan sayuran yen dikarepake) menyang duduh kaldu lan masak udakara 2-3 menit utawa nganti digawe panas.
DUMPLING
  • Gabungke glepung, bubuk manggang, uyah lan cekak nganggo garpu nganti dicampur disingkat.
  • Tambah susu sithik sekaligus dicampur nganti dicampur (bisa uga ora butuh kabeh, sampeyan pengin adonan sing empuk nanging ora lengket).
  • Gesuk sawetara kali ing permukaan tepung nganti adonan wis rata.
  • Luwih tepung gandum lan gulung adonan nganti kenthel ⅛ ″. Cut adonan dadi 1 ″ x 2 ″ strip. Tepung kanthi murah hati supaya ora tetep.
  • Masak ing duduh kaldu kaya sing diarahake ing ndhuwur.
KANGGO KANGGO KANGGO (PILIHAN)
  • Ing mangkuk cilik, campuran 4 sendok makan tepung jagung lan banyu 4 sendok.
  • Tambah duduh kaldu sing wis umob sithik sakdurunge aduk supaya bisa konsistensi.

Cathetan Resep

Wortel lan celery bisa disajikake ing sisih utawa disigar lan ditambahake ing duduh kaldu karo pitik. Informasi nutrisi sing disedhiyakake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.

Informasi Nutrisi

Kalori:464,Karbohidrat:32g,Protein:26g,Lemak:25g,Lemak jenuh:7g,Kolesterol:73mg,Natrium:322mg,Kalium:599mg,Serat:1g,Gula:3g,Vitamin A:4060IU,Vitamin C:4.4mg,Kalsium:77mg,Wesi:2.8mg

(Informasi nutrisi sing disedhiyakake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

resep nggunakake daging fajita pitik turahan
Tembung kuncipitik lan pangsit, wiwit saka ngeruk, krasan, Ayam Gaya Lawas lan Pangsit KursusKursus Utama DimasakWong Amerika© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene .

Resep Liyane sing Bakal Sampeyan Senengi

Ayam lan Pangsit Crock Pot

Crock Pot Chicken lan Dumplings ing kompor alon-alon nganggo sendok

4 Bahan Panganan Casserole Ayam

Casserole Mie Ayam Krim (saka Ngeruk)

Kasserol mie ayam nganggo topping roti

Ayam & Pangsit saka Gores kanthi teks Chicken & Dumplings saka Scratch kanthi judhul Ayam & Pangsit Krasan kanthi judhul