Bakso Pasta Bakso

Kabeh wong seneng saucy sing enak Panggang Pasta resep! Kasserol bakso iki digawe karo bakso krasan (utawa beku yen sampeyan kesusu), spaghetti lan macem-macem topping keju kabeh sing dipanggang dadi casserole sing enak.

Tambah roti roti lan salad tossed seger kanggo panganan sing sampurna!



Spaghetti lan Meatball Casserole kanthi peterseli



Kaserol kalebu pasta, kaya a penne panggang cheesy utawa a kaserol spaghetti , welcome potluck ing papan kerja utawa minangka daya tarik utama kanggo masarakat!

Bahan / Variasi

    • PASTA Spaghetti minangka pilihanku ing kene, nanging pasta dawa apa wae sing bakal ditindakake. Elinga yen bakal dienggo luwih akeh ing oven, dadi luwih becik masak kanthi al dente (tetep gigitan).
    • SAUCE Gawe dhewe marinara krasan utawa gunakake toko sing dituku supaya cepet banget!
    • BOLA PANCING Iki minangka papan sing meh mesthi nggunakake krasan. Sampeyan bisa nyiyapake bakso sadurunge wektu lan beku, rasane luwih apik tinimbang toko sing dituku.
    • VEGGI Sampeyan bisa nambah sayuran menyang saos ing reicpe iki yen pengin! Zucchini , mrico, lan jamur iku pilihan sing apik!
    • CHEESE Keju ditambahake ing spaghetti uga ing sisih ndhuwur kanggo rasa sing apik! Dirusak dhewe kanggo asil sing paling apik, pra-shredded duwe aditif supaya ora clumping lan uga ora bakal lebur.

Bahan-bahan kanggo Spaghetti lan Meatball Casserole ing mangkuk lan sajian kaserol putih



Cara Nggawe Pasta Spaghetti Pasta

Sembarang casserole bakso sing cocog mbutuhake bakso sing enak! Yen sampeyan ora pengin nggawe kanthi tangan, ganti nganggo bakso premade sing wis dibuwang / mateng supaya gampang!

  1. Siapke bakso. Coba bakso sosis Italia pedhes utawa malah bakso kalkun !
  2. Campur pasta lan keju (saben resep ing ngisor iki) lan lebokake ing sisih ngisor sajian 9 × 13.
  3. Paling ndhuwur karo bakso lan saos lan panggang nganti umpluk lan coklat.

Dadi karo irisan saka roti papak kanggo nyelehake saben tetes pungkasan saos kasebut!

TIP: Panggang bakso ing panci 9 × 13 sing bakal digunakake kanggo kaserol ... siji piring kurang kanggo dicuci!



Spaghetti lan Meatball Casserole karo bakso lan ditutupi keju

Apa sing Bisa Dadi Kanthi Spaghetti Lan Panggang Basta Pasta

Apa wae sing cocog karo rutin spaghetti lan bakso utawa spaghetti panggang dadi karo panggang pasta super enak iki!

Spoonful Spaghetti lan Meatball Casserole

Hidangan Pasta Gampang

Spaghetti lan Meatball Casserole kanthi peterseli 5saka26swara NyemakResep

Panggang Spaghetti lan Bakso Pasta

Wektu Persiyapan30 menit Wektu Masak1 jam Total Wektu1 jam 30 menit Pelayan8 porsi PanganggitHolly Nilsson Mie diuncalake karo saus keju banjur diiseni bakso krasan lan saos pasta! Print Pin

Bahan-bahan

Bakso daging
  • 1 pon daging sapi lemah sing ramping
  • cangkir remah roti seger
  • 1 sendok susu
  • setengah sendhok teh uyah
  • 1 sendhok teh Saus paling ala
  • setengah sendhok teh mrico
  • ¼ cangkir bawang bombay disigar sacoro apik
  • loro sendok peterseli seger disigar
  • 1 endhog
Kaserol
  • 8 ons spaghetti
  • 1 sendok minyak zaitun
  • loro cangkir keju mozzarella diparut, dipisah-pisah
  • setengah cangkir keju parmesan parut
  • 1 endhog gedhe dipukul rada
  • loro sendok peterseli seger
  • 28 ons saos pasta jarred utawa krasan

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

  • Panggang sajian casserole sing gedhe.
  • Panaskan oven nganti 400 ° F. Gabungke kabeh bahan bakso lan wujud dadi 1 ″ bal.
  • Lebokake bakso ing sajian 9x13 lan panggang 18-20 menit. Copot saka oven lan suda panas dadi 350 ° F. Copot bakso banjur disisihake.
  • Godhok pasta nganti al dente. Saluran kanthi becik lan tos nganggo minyak zaitun.
  • Aduk endhog, peterseli, mrico, ½ keju mozzarella, ¼ tuwung keju parmesan & mrico secukupe. Tos nganggo pasta lan lebokake ing sajian 9x13.
  • Paling ndhuwur karo bakso lan saos pasta. Tutup foil lan panggang 35 menit. Copot foil, ndhuwur nganggo keju sing isih ana lan terus panggang nganti keju dilebur lan coklat, udakara 10 menit.

Informasi Nutrisi

Kalori:413,Karbohidrat:32g,Protein:26g,Lemak:rong puluhg,Lemak jenuh:9g,Kolesterol:106mg,Natrium:1038mg,Kalium:634mg,Serat:3g,Gula:6g,Vitamin A:896IU,Vitamin C:10mg,Kalsium:262mg,Wesi:3mg

(Informasi nutrisi sing disedhiyakake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

Tembung kuncipanggang pasta, kaserol spaghetti KursusNedha bengi DimasakWong Amerika© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene . Spaghetti Pasta Bake nganggo garpu kanthi nulis Spaghetti Pasta Bake kanthi judhul