Cara Ngganti Bayam Segar kanggo Beku

Mangkene carane ngganti bayam seger dadi beku. Bayam seger bisa diganti karo beku yen sampeyan wis ngerti cara ngetung substitusi!

Bayam beku kanthi komersial biasane dicincang banjur digodhog utawa dikepang lan dibekas flash, nyebabake jinis tekstur sing cocog karo sup, siraman bayem , kaserol lan piring endhog. Saiki sampeyan bisa nggawe dhewe ing omah lan beku (utawa digunakake kanthi resep kanggo resep bayem beku).



Bayam seger lan beku ing mangkuk lan ing papan kayu



Bayam Beku

Umume macem-macem bayem beku duwe 10 oz paket lan kudu dikucur yen wis cair amarga bakal ngasilake akeh banyu. Paket bayem beku 10 ons iku padha karo bayem seger 1 pon.

Yen sampeyan tuku bayam seger, luwih becik sampeyan tuku luwih saka sing sampeyan butuhake amarga sawetara tandan kudu tangkai bisa dipotong lan bakal nyuda bobot sadurunge masak. Aturan jempol sing apik yaiku bayam seger sing dimasak padha udakara tuwung setengah, sing kira-kira padha karo paket beku 10 oz.



Bayam Beku vs Segar

Bayam seger luwih fibrosa nanging bakal masak banget lan kudu disiram nalika wis mateng. Sing apik babagan masak bayam seger yaiku sampeyan ngerti 100% seger lan sampeyan bisa mangsuli kanthi cara sing dikarepake nalika wis mateng. Bayam seger paling cocog kanggo salad utawa tumis kaya sajian kaya Bayem Krim .

kacang ijo seger ing fryer udhara

Cara paling gampang kanggo masak bayem yaiku nyuda bayem dadi cilik-cilik lan wenehi masak cepet ing wajan sing ora nemplek. Sawise bayem wis mateng, copot saka panas lan sendok menyang colander supaya banyu sing luwih akeh bisa metu lan adhem supaya bisa ngatasi.

Bayam seger ing papan pemotong



Cara Ngganti Bayam Segar kanggo Beku

Kaya pirang-pirang celup, sampeyan butuh paket bayem cincang sing wis beku, garing lan diperes. Bayam cincang beku minangka pilihan sing paling apik, gampang digunakake lan sampurna kanggo dicelupake, nanging yen aku duwe bayem seger (utawa ora gampang digunakake beku) Aku bayem seger kanggo bayem beku.

Sampeyan butuh, mung siji bahan ... 1 pon bayem seger. Iki bakal katon kaya bayam, nanging aja kuwatir, nyuda kurang luwih 1 1/4 gelas utawa luwih.

bayem ing wajan

Cara Nyiyapake Bayem Segar Kanggo Dips

  • Copot batang sing dawa utawa angel.
  • Lebokake bayem seger ing wajan sing ora nemplek kanggo geni sing sedhengan. Masak, aduk sok-sok nganti bayem wis mateng (3-4 menit).
  • Adhem sithik. Selehake bayem ing papan pemotong banjur potong.
  • Gunakake tangan, uculake cairan saka bayem. Pisahake (utawa lebokake) lan gunakake kaya sing diarahake ing resep sampeyan.

Iki minangka cara sing apik kanggo nggunakake bayam seger tinimbang beku, nanging uga migunani yen bayem wis siyap kadaluwarsa. Cukup tindakake pandhuan ing ndhuwur banjur beku bayem sing wis masak lan digawe adhem ing tas beku kanggo digunakake ing mbesuk.

Resep Bayam Favorit

Bayem beku lan seger ing papan 5saka3swara NyemakResep

Cara Nggawe Bayem Beku

Wektu Persiyapan10 menit Wektu Masak4 menit Total Wektu14 menit Pelayan4 porsi PanganggitNglampahi Kanthi Pennies CH Resep iki ngganti 1 paket toko sing tuku bayem beku. Print Pin

Bahan-bahan

  • 1 pon bayem seger
  • setengah sendhok teh minyak zaitun

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

  • Wisuh bayem lan bayem supaya garing ing spinner salad (utawa garing).
  • Copot batang sing dawa utawa angel.
  • Lebokake bayem seger ing wajan gedhe sing ora nganggo lenga zaitun kanthi panas sing sedheng. Masak, aduk sok-sok nganti bayem wis mateng (3-4 menit).
  • Adhem sithik. Selehake bayem ing papan pemotong banjur potong.
  • Adhem kabeh lan gunakake ing panggonan bayem beku ing resep kaya sing diarahake utawa beku ing tas beku ukuran medium.

Cathetan Resep

Umume resep kudu bayem kanggo dibuwang lan diperes garing sadurunge ditambahake menyang resep.

Informasi Nutrisi

Kalori:30,Karbohidrat:4g,Protein:3g,Natrium:89mg,Kalium:632mg,Serat:lorog,Vitamin A:10635IU,Vitamin C:31.8mg,Kalsium:112mg,Wesi:3.1mg

(Informasi nutrisi sing diwenehake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

Tembung kuncibayem seger, bayem beku KursusPiring Sisih DimasakWong Amerika© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene . Bayam seger lan beku ing papan pemotong kanthi nulis