Panas Fudge Slow Cooker

Panas Fudge Slow Cooker! Mung siyap 5 menit lan sawetara bahan-bahan sederhana menyang panganan cuci mulut sing diilhami kue lava! Tamu sampeyan bakal menehi sambutan babagan iki lan sampeyan bakal seneng gampang banget!

Tuang saos coklat menyang brownie kompor alon



Aku tresna marang kompor alon lan gunakake kaping pirang-pirang saben minggu. Iki nggawe daging sing lembut, sup sing enak lan saos pasta apik tenan ! Apa sampeyan ngerti sampeyan uga bisa masak panganan cuci mulut ing kompor alon?! Pancen apik tenan?



Resep iki saka buku kancaku anyar Hayley, Metu saka Desserts Box . Hayley blog ing Pemberontak Domestik lan nggawe panganan cuci mulut AWESOME dadi aku seneng banget bisa njupuk salinan buku iki. Aku kudu ngandhani kanca, iki minangka salah sawijining buku panganan cuci mulut sing bakal sampeyan gunakake terus-terusan!

Buku masak panganan cuci mulut saka kothak



Kabeh panganan cuci mulut ing buku iki butuh persiyapan minimal lan karo praktik, sekolah, peer lan latihan bal-balan kaping pirang-pirang saben minggu, aku kabeh gampang lan gampang.

Ana pirang-pirang resep sing luar biasa sing dakkarepake dicoba lan sampeyan bakal nemokake kabeh saka cookie & pirang nganti cheesecake & permen. Sampeyan pengin nggawe salinan tangan (sampeyan bisa njupuk ing Amazon ing kene ) lan yen sampeyan kaya aku, saben kaca bakal ditandhani!

apa pie lemon meringue kudu digawe adhem

Brownies masak ing kompor alon ireng



Nalika ndeleng resep Slow Cooker Brownie iki, sejatine ora sabar kanggo nyoba. Maksudku panganan cuci mulut coklat iki kaya kue lahar sing ditemoni brownie ... coklat lan sedhih banget ora bisa ditolak.

Yen sampeyan durung nggawe panganan cuci mulut ing kompor alon, sampeyan bakal seneng iki! Paling pas banget yen sampeyan entuk tamu teka amarga sampeyan bisa siyap-siyap mrana lan anget, goyey lan siyap kanggo ngladeni nalika wis ana.

Hot Fudge Slow Cooker Brownie nganggo es krim vanilla lan saos coklat ing piring putih

Supaya cepet banget, diwiwiti nganggo campuran kothak sing artine siji mangkuk lan sithik banget wektu persiyapan! Mung nganggo sawetara bahan lan 5 menit sampeyan bakal adonan adonan menyang kompor alon, pasang tutup banjur mlaku ... omongake babagan panganan cuci mulut impen.

Cathetan: Aku nggunakake Slow Cooker iki ing kene kanggo resep iki. Ukurane sing ukurane sampurna lan tambang saya udakara 2 1 / 2-3 jam.

Hot Fudge Slow Cooker Brownie nganggo es krim vanilla lan saos coklat ing piring putih 4saka8swara NyemakResep

Panas Fudge Slow Cooker

Wektu Persiyapan5 menit Wektu Masakloro jam Total Wektuloro jam 5 menit Pelayan8 porsi PanganggitHolly NilssonPanas Fudge Slow Cooker! Mung siyap 5 menit lan sawetara bahan-bahan sederhana menyang panganan cuci mulut sing diilhami kue lava! Print Pin

Bahan-bahan

  • 1 kothak campuran brownie fudge (Ukuran 9 × 13 panci)
  • cangkir lenga
  • ¼ cangkir banyu
  • loro endhog
Ndhuwur
  • ¾ cangkir banyu panas
  • 1 jar saus fudge panas 12 ons

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

  • Panggang kompor alon-alon 6 QT kanthi empuk banget.
  • Ing mangkuk gedhe, gabungke campuran brownie, minyak, ¼ cangkir banyu, lan endhog nganti dicampur. Tuang adonan menyang kompor alon sing wis ndhuk.
  • Kocok bareng saus fudge panas lan banyu panas banjur tuang adonan coklat (aja diaduk). Ndhuwur tutup lan masak ing dhuwur nganti 2 ½ - 3 jam utawa nganti sisihane wis disetel (tengah bakal rada goblok).
  • Dadi karo es krim lan saus fudge tambahan yen pengin.

Informasi Nutrisi

Kalori:181,Protein:1g,Lemak:19g,Lemak jenuh:1g,Kolesterol:40mg,Natrium:17mg,Kalium:limalasmg,Vitamin A:60IU,Kalsium:6mg,Wesi:0,2mg

(Informasi nutrisi sing disedhiyakake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

Tembung kunciPanas Fudge Slow Cooker KursusPanganan cuci mulut DimasakWong Amerika© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene .

Resep Liyane sing Bakal Sampeyan Senengi

tutup Cake Caramel Chocolate Poke karo saos karamel coklat

Kue Coklat Caramel

kue cokelat saka ngeruk karo es sing bisa dituang coklat

panganan apa karo parmesan terong

Cake Poke Coklat saka Scratch

kue puding coklat gooey ing piring putih

Kue Puding Coklat Gooey

Brownies Cookie Slow Fudge Panas kanthi judhul