Preinan

Cara Nggawe Papan Charcuterie

Sinau babagan cara nggawe papan Charcuterie kanggo cemilan pesta tanpa gangguan! Papan daging lan keju kanthi bahan-bahan saben dina sing gampang yaiku panganan sing gampang digadhang!

Preinan

Cookie Natal sing PISAN

Cookie Natal sing disenengi saka klasik sing gampang dadi favorit anyar sing apik! Kalebu resep ringkes sing gampang lan enak!

Preinan

Kue Mayones Coklat

Cake Mayonnaise Coklat minangka kue gaya lawas sing enak lan pungkasan kanggo panganan. Sederhana kanggo nggawe & lembab banget, iku bakal dadi favorit favorit sampeyan.

Preinan

Gingerbread House Icing

Gingerbread House Icing minangka resep isine kraton sing sampurna kanggo nggabungake kabeh omah jahe (utawa uga omah krupuk graham!

Preinan

Gampang Turki Brine

Homemade Turkey Brine minangka cara sing gampang kanggo nyiyapake kalkun. Digawe nganggo jamu, aromatik kalkun iki diinfusi rasa lan empuk sing kompleks.

Preinan

Burung Peppermint Krasan

Kulit peppermint gawean digawe karo coklat peteng lan coklat putih sing diresep peppermint, sing diwadhahi tebu permen kaya sing dituku!

Preinan

Siji Pan Dinner Turkey

Turki, isian, kentang, kecambah brussel, & saus cranberry dipanggang bareng-bareng ing wajan sing digawe foil kanggo nggawe Dinner Turki Satu Pan iki!

Preinan

Endhog Paskah Jell-O

Gampang digawe, ayu dideleng lan enak dipangan! Endhog Paskah Jell-O iki minangka salah sawijining panganan paskah sing paling disenengi!

Preinan

Cara nggawe Cacing Jell-O! Ngrawat Halloween sing Nggegirisi!

Ngruwat Halloween perayaan iki mung nggunakake 4 bahan! Jell-O, krim kocok, gelatin lan banyu nggawe cacing sing gampang lan serem iki!

Preinan

Saos Cranberry Gampang

Saus cranberry krasan sing gampang iki dadi favorit ... legi, legi lan mung sawetara menit kanggo nyiyapake. Pefect disajikake bareng karo makan malam kalkun favorit sampeyan!

Preinan

Cara Nyelehake Endhog Kanthi Krim Kukul (Alternatif sing luwih aman kanggo Krim Cukur Endhog Paskah)

Cara pewarna Endhog Kanthi Krim Kukul! Iki minangka alternatif sing luwih apik kanggo nyukur endhog Paskah sing endhog bisa didhahar!

Preinan

Mini Caramel Apple Dipping

Mini Caramel Apple Dippers diwiwiti karo apel Eyang Eyang Smith sing manis lan celup tongkat pretzel. Iki dicelupake menyang saus karamel favorit kanggo cemilan sing sampurna!

Preinan

Gagasan Pemburu Paskah Paskah

Cara nggawe mburu pemulung sing nyenengake lan nyenengake umur apa wae wiwit bocah nganti tween! Idea goleki pemulung sing bisa dicithak kanthi sawetara kosong kanggo nggawe pitunjuk dhewe.

Preinan

Ayam Endhog Setan

Cik endhog sing setan iki cocog kanggo dipasang ing acara Paskah utawa musim semi, tinimbang endhog endhog sing biasa dienggo!

Preinan

Pinwheels Cranberry Feta

Cranberry Feta Pinwheels minangka panganan pembuka sing apik banget. Keju krim, keju feta & cranberry garing sing manis dibungkus karo tortilla glepung.

Preinan

Pasta Eyeball (Idea Nedha bengi Halloween)

Gagasan nedha bengi Halloween sing nggegirisi iki gampang digawe lan bocah-bocah seneng! Pasta & saos minangka cara paling sampurna kanggo ngisi weteng sadurunge metu menyang acara !!

Preinan

Panggang Sarapan Paskah

Panggang sarapan Paskah iki kebak roso sing padhang & jeruk! Sajian enak sing enak sing cocog kanggo Paskah!

Preinan

Ruben Dip

Ruben Dip iki wis nyawiji keju swiss, sauerkraut, lan daging sapi kornet sing wis dipanggang dadi panganan sing enak lan krim sing bisa ditresnani kabeh wong.