Kabobs Ayam Hawaii

Panggang Ayam Hawaii Panggang minangka favorit musim panas. Tender jus pitik panggang dilapisi karo pelangi sayuran ing Saus BBQ Nanas sing kusut.

Sajian sajian enak iki karo pilaf pari gampang utawa malah prasaja salad panas kanggo jajanan sing enak!



Hawaiian Kabobs nduwur sirah dihiasi karo peterseli



Sampurna kanggo Musim Panas

Kaya umume resep-resep bakar , kabobs minangka panganan musim panas sing sampurna! Ayam lan sayuran seger kabeh ditumpuk ing tusuk sate lan dipanggang nganti karamel.

Kemungkinan kasebut ora ana enteke. Kabobs Ayam Hawaii Hawaii iki enak banget nalika sampeyan nggawe lan turah sing sampurna lan ditambahake salad kanggo mangan awan ing dina sabanjure.



Yen sampeyan nggunakake tusuk kayu, priksa manawa rendhem dhisik supaya ora ngobong panggangan!

suwene endhog jeruk ing kulkas

Utawa Mangsa…

Ora duwe panggangan utawa pengin metu ing salju? Ora masalah, sampeyan uga bisa nggawe kabobs iki ing oven!

  1. Panaskan oven nganti 450 ° F.
  2. Selehake kabobs sing disiyapake ing wajan sing digawe foil.
  3. Panggang 22-26 menit utawa nganti pitik tekan 165 ° F.

Gampang peasy!



sayuran kanggo Kabobs Hawaii

Salah sawijining perkara sing paling apik babagan musim panas yaiku kabeh produk seger lan aku nyoba nggabungake menyang saben panganan. Kabobs Ayam Hawaii Hawaii iki dimuat karo mrico, pitik lan mesthi nanas lan disikat nganggo saus BBQ Madu Nanas sing gampang!

Saus BBQ Enak iku Kunci

Duwe saos BBQ kenthel sing apik banget kanggo nambahake karamel sing lengket sing kita tresnani banget.

GabungkeKC Mahakarya® Saus BBQ & Gosok Garing kanthi cairan APA kanggo nggawe saos utawa marinade sing enak. Aku mung nambah jus nanas menyang campuran ... Aku asring ditambahake saus bbq krasan kanggo saos basting uga. Iki nggawe kabobs panggang sing lembut kanthi rasa nanas tangy sing legi.

nyikat saos ing Kabobs Hawaii sadurunge masak

Apik kanggo Marinades

Nggawe a marinade pitik gedhe gampang lan éca! Umume marinade butuh rasa asam lan ing kasus iki, aku nggunakake jus nanas. Iki ora mung empuk daging (aja kuwatir, mung sithik, ora bakal nggawe daging empuk) nanging uga nambah rasa lan gula ing jus mbantu nyemprotake saos!

Yen sampeyan durung weruh campuran iki durung, aku jenis tresna karo dheweke! Saben kothak kasedhiya karo rong kanthong campuran sing bisa dikombinasikake karo cairan kanggo nggawe saos lan marinade dhewe ... pikirake bir, cola, jus utawa bir oyot kanggo nggawe saos BBQ sing sampurna kanggo memanggang musim panas!

Panutupan Kabobs Hawaii

Resep Ayam Panggang Liyane

Hawaiian Kabobs nduwur sirah dihiasi karo peterseli 5saka47swara NyemakResep

Kabobs Ayam Hawaii

Wektu Persiyapan30 menit Wektu Masak13 menit Total Wektu43 menit Pelayan8 tusuk sate PanganggitHolly NilssonPanggang Ayam Hawaii Panggang. Ayam jus sing lembut dilapisi pelangi sayuran ing Saus BBQ Madu Nanas sing kenceng. Panganan cepet sing gampang & gampang! Print Pin

Bahan-bahan

  • 4 dodo pitik tanpa kulit tanpa boneless gedhe
  • 1 cangkir jamur separo
  • 1 mrica lonceng abang
  • 1 mrico lonceng oranye
  • 1 cangkir nanas diced
  • 1 mrico lonceng ijo
  • 1 bawang ungu
Saos
  • 1 paket KC Masterpiece® Saus BBQ & Gosok Garing Madu Manis
  • 1 cangkir jus nanas dipérang

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

Saos
  • Gabungke ¾ cangkir jus nanas lan 1 kantong KC Masterpiece® Saus BBQ & Gosok Garing. Sisihake.
Tusuk sate
  • Potong pitik dadi ukuran sing cokotan. Ing tas ritsleting gedhe gabungke 1 cangkir jus nanas lan 1 kantong KC Masterpiece® Saus BBQ & Gosok Garing lan ayam. Marin 30 menit.
  • Panaskan panggang nganti medium-dhuwur.
  • Utas pitik lan sayuran menyang tusuk sate lan sikat nganggo saus BBQ.
  • Panggangan 12-16 menit utawa nganti mateng.

Informasi Nutrisi

Kalori:116,Karbohidrat:sewelasg,Protein:13g,Lemak:1g,Kolesterol:36mg,Natrium:70mg,Kalium:432mg,Serat:1g,Gula:8g,Vitamin A:1005IU,Vitamin C:57.8mg,Kalsium:14mg,Wesi:0,6mg

(Informasi nutrisi sing diwenehake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

Tembung kunciKabobs Ayam Hawaii KursusNedha bengi DimasakWong Amerika© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene .

Iki minangka obrolan sing disponsori sing ditulis dening aku kanggo pihakKC Mahakarya ®.Pendapat lan teks kabeh duweke.

nyawisake Kabobs Ayam Hawaii, lan sayuran kanggo kabobs nutup Kabobs Ayam Hawaii Tutup Ayam Ayam Hawaii