Hashbrown Breakfast Casserole

A Casserole Sarapan Sarapan iku paling pas yen sampeyan kudu menehi feed wong akeh ing wayah esuk. Endhog, sosis lan hashbrown dilapisi ing sajian kaserol, ditutupi keju lan dipanggang dadi coklat emas sing gooey.

Dadi karo seger salad buah (utawa buah kabobs supaya gampang disajikake) lan jaga supaya kopi teka (utawa Mimosa )! Dina bakal diwiwiti langsung karo casserole sarapan sing enak lan rame.



Kasserol Hashbrown ing sajian kaserol dipotong dadi kothak



Variasi

Hashbrowns Aku nggunakake abon, nanging coklat hash bisa digunakake ing resep iki, utawa malah turahan gorengan omah utawa kentang panggang !

Sosis Langit minangka watesan kanggo resep iki. Gunakake sosis sing wis dimasak (utawa asap). Tukar kanggo sosis kalkun, ham, daging babi utawa uga turahan daging sapi saka bengi-bengi taco !



Sayuran Aku nambah mrico menyang kaserol iki, nanging nambah sayuran sing ana ing tangan. Jamur (masak dhisik supaya ora mbanyu), asparagus utawa malah brokoli kukus iku gedhe.

Resep iki ngapura banget, lan sampeyan bisa ngowahi miturut pilihan utawa apa sing ana ing tangan. Iki bakal nampung daging, sayuran lan keju sing isih ana. Cukup cincang utawa dicincang banjur dicampur.

Fora kanggo casserole sarapan coklat coklat ing mangkok ing papan kayu



Cara Nggawe Sarapan Casserole

Coklat hash beku nggawe casserole sarapan iki gampang dibungkus.

  1. Nyebar coklat hash sing wis dicelup ing ngisor wajan kaserol.
  2. Tambah ing keju, daging lan sayuran.
  3. Tuang campuran endhog lan susu ing sisih ndhuwur (saben resep ing ngisor iki).

Campuran endhog ing mangkuk bening kanggo casserole sarapan coklat

Kanggo Panggang utawa Nggawe Ngarep

Masak saiki utawa adhem ing wayah wengi Ing wektu iki, sampeyan bisa nggawe panggangan casserole lan disedhiyakake utawa bisa nutupi lan adhem ing wayah wengi lan panggang esuk.

Panggang Saiki Cukup tuangake campuran endhog ing ndhuwur lan panggangan. Beda karo strata utawa roti panggang Prancis resep jinis, sampeyan ora perlu ngenteni amarga ora ana roti kanggo rendhem campuran. Dadi mung gawe lan panggangan.

Panggang mengko Tutup campuran kanthi kenceng lan adhem nganti 48 jam. Copot kulkas paling ora 30 menit sadurunge dipanggang (nalika wis digawe panas sadurunge oven).

Suwene Panggang

Panggang iki ing suhu 350 ° F suwene 55-65 menit utawa nganti piso sing dipasang ing tengah metu kanthi resik. Yen sampeyan wis nginep sewengi, bisa uga butuh sawetara menit yen isih adhem saka kulkas.

asu gula coklat kebungkus segawon panas

Bahan-bahan kanggo casserole sarapan coklat coklat ing sajian kaserol kanthi endhog ing sisih

Kepiye Sisa Sisa?

Kaya dene muffin endhog , turah-turah cocog kanggo isuk-isuk sing sibuk.

Kulkas Dheweke bakal tetep ing kulkas suwene 3-4 dina. Panaskan maneh ing gelombang mikro utawa oven.

Mesin pembeku Apa sampeyan bisa beku sarapan? Ya, sampeyan pancen bisa! Iki bakal tahan ing beku nganti patang wulan. Bungkus individu lan simpen ing tas beku. Defrost ing kulkas kanthi sewengi lan panas maneh ing gelombang mikro utawa oven

Gampang Nggawe Sarapan Sarapan

Kasserol Hashbrown ing sajian kaserol dipotong dadi kothak 4.99saka656swara NyemakResep

Hashbrown Breakfast Casserole

Wektu Persiyapanrong puluh menit Wektu Masak55 menit Total Wektu1 jam limalas menit Pelayan8 porsi PanganggitHolly Nilsson Hashbrown Breakfast Casserole minangka panganan lengkap ing sak sajian. Endhog, coklat hash, sosis (utawa ham) lan akeh keju cheddar dadi panganan sing sampurna! Print Pin

Bahan-bahan

  • rong puluh ons coklat hash abon cair
  • 1 pon sosis masak, remuk lan dikuras
  • ¼ cangkir bawang bombay diced sacoro apik
  • setengah mrica lonceng abang diced
  • setengah mrico lonceng ijo diced
  • 8 endhog
  • 1 bisa susu sing nguap 12 ons, utawa 1 ⅓ cangkir susu
  • setengah sendhok teh Bumbu Itali utawa rempah-rempah / rempah-rempah favorit (opsional)
  • uyah & mrico kanggo rasa
  • loro cangkir keju cheddar

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

  • Panaskan oven nganti 350 ° F (yen dibakar langsung).
  • Sosis coklat lan saluran lemak.
  • Gabungke endhog, susu sing nguap, uyah & mrico, lan bumbu Italia ing mangkuk. Whisk nganti rata.
  • Sisih ½ tuwung keju kanggo topping.
  • Lebokake bahan sing isih ana ing wajan 9x13. Tuang campuran endhog ing campuran lan ndhuwur karo kari kari.
  • Tutup lan adhem ing wayah wengi yen dikepengini.
  • Panggang 55-65 menit utawa nganti mateng.

Cathetan Resep

Yen kaserol didinginkan ing wayah wengi, copot kulkas 30 menit sadurunge dipanggang. Sampeyan mbutuhake wektu masak luwih saka 10-15 menit. Susu sing diuap bisa diganti karo 1 1/3 cangkir susu.

Informasi Nutrisi

Kalori:413,Karbohidrat:limalasg,Protein:2. 3g,Lemak:29g,Lemak jenuh:12g,Kolesterol:2. 3. 4mg,Natrium:615mg,Kalium:467mg,Serat:1g,Gula:1g,Vitamin A:824IU,Vitamin C:22mg,Kalsium:241mg,Wesi:loromg

(Informasi nutrisi sing disedhiyakake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

Tembung kuncisarapan kaserol KursusSarapan, Casserole DimasakWong Amerika© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene . Hashbrown sarapan casserole kanthi teks Fora kanggo casserole sarapan coklat coklat ing sajian kaserol lan kasur sarapan hashbrown kanthi judhul