Kentang Abang panggang

Kentang Abang panggang minangka panganan sampingan sing apik kanggo barbecue kebon mburi omah sabanjure. Nalika kita asring nggawe Kentang panggang ing Foil kita seneng kentang bayi iki kanthi kulit renyah lan interior alus sing lembut.

Mung ana 4 bahan sing gampang disiyapake lan disajikake ing jejere pitik panggang utawa daging babi panggang .



Sate Kentang kanthi trikatuka abang ing nampan nganggo celup



salad anggur karo keju krim lan pecut sing adhem

Nalika kentang tumbuk utawa kentang panggang minangka panganan sing paling nyenengake ing wulan sing adhem, spuds iki paling apik kanggo wulan sing luwih anget amarga masak bisa rampung ing njobo!

Napa Kentang Bayi?

Kentang bayi uga dikenal minangka kentang anyar lan bisa duwe kulit abang utawa putih. Dheweke dipanen sadurunge dikembangake kanthi lengkap, sing ndadekake luwih manis tinimbang versi 'diwasa' sing luwih gedhe.



mac lan keju karo sup keju cheddar campbell

Kentang Liyane Kanggo Digunakake

Sampeyan ora prelu tetep kentang abang panggang.

  • Kentang Fingerling , sing kentang dawa lan sempit uga dienggo panggang.
  • Kentang Kulit Kurus kayata kentang abang lan kentang putih sing luwih gedhe bisa digunakake kanthi apik. Cukup dipotong dadi potongan.

Sate Kentang karo bawang bombay abang

Cara Nggawe Kentang Abang

Masak kentang ing panggangan minangka sworo seru. Karya persiyapan paling sithik amarga sampeyan ora kudu dikupas. Sampeyan kudu masak sadurunge, nanging iki bisa rampung nganti 48 jam luwih dhisik!



Tututi langkah-langkah iki:

resep bola keju pedhes karo keju krim
  1. Cuci kentang, lan parboil nganti cukup empuk kanggo nembus garpu.
  2. Kelangan rada lan sulih kentang karo bawang ing logam utawa tusuk kayu .
  3. Sikat karo minyak zaitun lan taburi uyah, mrico, lan bubuk bawang putih.
  4. Lebokake ing panggangan nganti garing ing njaba, lan trikatuka wis empuk lan rada bakar.

Yen nggunakake tusuk kayu, coba direndhem ing banyu sajrone 30 menit sadurunge dipanggang. Iki ngalangi kobong lan ambruk ing panggangan.

Nggawe Sate Kentang nganggo bawang abang

Suwene Panggangan Kentang

Sawise kentang wis digodhog sebagian, mung udakara 10 - 12 menit ing panggangan sadurunge wis empuk lan masak ing njero lan renyah ing njaba.

resep goulash karo jus tomat

Mangkene sawetara cara fave liyane kanggo nggawe kentang panggang ing panggangan:

  • Metode kranjang bakar: Lebokake kentang utawa potongan bayi menyang kranjang panggangan sawise parboiling. (Iki minangka cara sing apik banget kanggo nyiyapake kentang panggang rosemary!)
  • Cara foil aluminium: Bungkus kentang kanthi kenceng ing foil aluminium lan pasang ing panggangan.
    • Kentang kabeh kudu diuripake saben 5-10 menit udakara 40-50 menit, utawa nganti empuk ing tengah.
    • Kentang sing wis diiris kudu udakara 30 menit lan bisa diputar saben 15 menit utawa luwih.

Piring Sisih Liyane

Sate Kentang kanthi trikatuka abang ing nampan nganggo celup 5saka3swara NyemakResep

Kentang Abang panggang

Wektu Persiyapan10 menit Wektu Masak25 menit Total Wektu35 menit Pelayan6 PanganggitHolly Nilsson Kentang bayi panggang iki mung 4 bahan sing dibutuhake kurang saka 30 menit kanggo godhok lan panggangan! Print Pin

Bahan-bahan

  • 3 pon kentang bayi
  • 1 bawang cilik
  • loro sendok minyak zaitun
  • setengah sendhok teh bubuk bawang putih
  • uyah & mrico kanggo rasa

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

  • Rendhem tusuk kayu paling ora 30 menit yen digunakake.
  • Cuci kentang lan cucuk saben garpu kaping pindho. Lebokake ing pot banyu, godhok lan godhok 12-14 menit utawa nganti empuk garpu. (Aja kakehan masak)
  • Preheat panggangan nganti panas sing sedheng.
  • Kangge, potong bawang dadi potongan gedhe. Utas kentang menyang tusuk kayu (utawa sate logam) gantian karo potongan bawang.
  • Sikat karo minyak zaitun lan bumbui bubuk bawang putih lan uyah & mrico secukupe.
  • Lebokake kentang ing panggangan lan masak 10-12 menit utawa nganti asri ing njaba.
  • Sajrone anget nganggo krim sing ora nguntungke.

Informasi Nutrisi

Kalori:224,Karbohidrat:42g,Protein:5g,Lemak:5g,Lemak jenuh:1g,Natrium:limalasmg,Kalium:982mg,Serat:5g,Gula:3g,Vitamin C:46mg,Kalsium:31mg,Wesi:1.8mg

(Informasi nutrisi sing diwenehake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

Tembung kunciKentang panggang KursusPiring Sisih DimasakWong Amerika© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene . Kentang panggang ing tusuk sate sing dicelupake kanthi judhul Kentang panggang ing tusuk sate dituduhake kanthi judhul