Loavel Ham Loaf

Yen sampeyan lagi nggoleki Ham Loaf resep sing rasane kaya nenek biyen, ora katon adoh maneh. Gabungan ham lan daging babi ing ngisor iki minangka rahasia kanggo roti ham sing legi, legi, lan lembut sing diluncurake karo glasir sing sampurna!

Sajian karo kentang tumbuk lan salad sisi seger kanggo panganan sing sampurna.



Irisan roti ham ing papan pemotong kanthi peterseli



Apa Loa Loa Ham?

Roti ham digawe kaya a meatloaf tradisional nanging rasane beda banget. Iki nggunakake kombinasi ham lemah, daging babi lan bahan baku meatloaf tradisional kayata endhog lan roti.

Cara sing paling apik kanggo nggunakake turahan ham sampeyan ora yakin apa sing kudu ditindakake!



  • Ham: Aku nggunakake turahan ham kanggo resep iki lan wenehi pulsa ing prosesor panganan. Sampeyan bisa tuku steak ham yen ora turah.
  • Daging Babi: Ham asap lan uyah dadi tambahan daging babi sing diimbangi ngimbangi rasa kasebut saliyane nambah lembab.
  • Pengikat: Endhog & remah roti mbantu ngikat roti dadi bentuke.
  • Roso: Aku nambahake trikatuka kanggo resep rasa iki. Ham wis duwe uyah akeh, mula umume ora nambah uyah. Tambah bumbu sing disenengi, taburi sawi garing utawa bawang putih.
  • Kaca: Manis lan lengket, iki minangka salah sawijining bagean favorit. Yen turah sisan glasur ham , gunakake wae!

Ham ing prosesor panganan kanggo Ham Loaf

Cara Nggawe Loa Loa Ham

Nalika roti ham butuh sawetara wektu kanggo dipanggang, persiyapan asline cukup cepet.

Kanggo nggiling ham kanthi konsisten, pulsa mung sawetara kaping ing prosesor panganan. Sampeyan pengin crumbles cilik nanging ora pengin wiwit pasty. Sampeyan uga bisa nggunakake setelan kasar ing gilingan daging utawa mung njupuk piso lan talenan lan dadu ham sing wis mateng kaya sing bisa sampeyan atur!

  1. Masak bawang lan gabung karo bahan roti sing isih ana (saben resep ing ngisor iki).
  2. Formulir dadi roti lan panggang.
  3. Ndhuwur karo glasir ing 20 menit pungkasan.

Loaf Raw Ham



Suwene Masak Ham Loaf

Roti ham kudu udakara sajam, iki bisa beda-beda. Mesthekake yen roti tekan suhu internal 160 ° F nggunakake a termometer daging .

Kanggo wektu masak sing luwih cekak, pisah roti dadi rong roti sing luwih cilik utawa malah dadi cupcakes lan panggang kaya ngono cupcakes meatloaf . Utawa coba gawe bal roti, kaya karo bakso , kanggo ide panganan pembuka sing gampang!

Apa Sampeyan Bisa Mbekuk Loaf Ham?

Sampeyan mesthi bisa! Pancen enak dibuwang lan digawe panas maneh.

  • Kanggo beku: Iris menyang bagean individu lan bungkus ketat nganggo bungkus plastik utawa kertas lilin, lan lebokake ing wadhah udara. Sampeyan kudu tetep apik nganti 3 wulan.
  • Kanggo Reheat: Defrost ing kulkas kanthi sewengi lan lebokake gelombang mikro dadi panas.

Apik banget yen bisa nggawa bagean individu kanggo nedha awan cepet sing bisa digawe sandwich enak utawa malah hors d'oeuvres cepet nalika tamu sing ora dikarepake teka. Coba wenehake kerupuk nganggo roti ham irisan tipis, zaitun ijo sing diiris, keju krim, utawa irisan manis sing diiris!

Ham Loaf dihiasi karo peterseli

Apik tenan Resep Ham Sisan

Ana akeh cara kanggo nikmati favorit gaya lawas sing enak iki. Coba gawe bengi iki!

Irisan roti ham ing papan pemotong kanthi peterseli 5saka5swara NyemakResep

Loavel Ham Loaf

Wektu Persiyapanrong puluh menit Wektu Masak1 jam 5 menit Ngaso5 menit Total Wektu1 jam 30 menit Pelayan6 porsi PanganggitHolly Nilsson Roti ham lan jus sing enak lan lembut ditambah karo glasir sing manis banget! Print Pin

Bahan-bahan

  • setengah bawang bombay diced sacoro apik
  • 1 sendok mentega
  • 3 cangkir lemah ham utawa ham sing dicincang banget
  • 1 pon daging babi sing digiling
  • 1 endhog
  • cangkir remah-remah roti sing diasinake
  • setengah cangkir susu
  • sendhok teh mrico ireng lemah
Ndhuwur
  • ¼ cangkir gula coklat
  • 1 sendok Dijon Mustar
  • loro sendok cuka sari

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

  • Panaskan oven nganti 350 ° F.
  • Masak bawang bombay ing butter 5-5 menit utawa nganti empuk. Kelangan kabeh.
  • Gabungke kabeh bahan roti ing mangkuk lan aduk kanthi becik.
  • Lebokake ing wajan sing diapit parchment lan wenehake roti sing ukuran 8'x 4 '. Panggang sajrone 1 jam utawa nganti bagian ndhuwur roti tekan 160 ° F.
  • Gabungke bahan topping lan sumebar ing ndhuwur roti sajrone 20 menit pungkasan masak.
  • Ngaso 5-7 menit sadurunge ngiris.

Informasi Nutrisi

Kalori:418,Karbohidrat:22g,Protein:32g,Lemak:2. 3g,Lemak jenuh:8g,Kolesterol:134mg,Natrium:1402mg,Kalium:313mg,Serat:1g,Gula:13g,Vitamin A:162IU,Vitamin C:loromg,Kalsium:73mg,Wesi:loromg

(Informasi nutrisi sing diwenehake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

Tembung kunciroti ham KursusKursus Utama DimasakWong Amerika© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene . Ham Loaf kanthi judhul Irisan roti ham ing piring kanthi tulisan