Biskuit Bawang Putih Cheddar (Bom Keju Bawang Putih)

tumpukan Bom Keju Bawang Putih lan pasangan dikethok karo keju sing metu

Biskuit Bawang Putih Cheddar minangka sisih sing pas kanggo panganan saka spaghetti nganti pitik goreng. Kaya aku seneng biskuit sing apik, nambah keju lan papak njupuk saka biskuit ol biasa dadi edan bom keju papak , sisih sing pancen bakal dadi bintang panganan!

Biskuit Bawang Putih Cheddar ing piring putih kanthi salah sawijine keju



Biskuit minangka panganan sing penting ing kene, cocok kanggo sarapan nganggo senggol lan enak karo mentega sing disajeni karo sup utawa rebus.



Kaya aku seneng karo biskuit manis sing enak diombe karo madu lan butter… biskuit cheheddar sing enak iki mesthi njupuk kue kasebut.

Kulit biskuit sing entheng lan empuk diiseni… sampeyan ngira-ngira, keju cheddar banjur digulung ing bawang putih bawang putih. Asile roti keju utama! Bocah-bocah ngarani bom keju bawang putih iki amarga mung njeblugake rasa enak lan keju.



Dheweke cukup cilik kanggo dadi panganan pembuka, nanging uga PERFECT disajikake bareng mangan!

Nyekel Biskuit Bawang Putih Cheddar

Yen sampeyan duwe turahan, bocah bakal seneng mangan awan! Ana macem-macem versi biskuit keju ing kana ... iki mesthi dadi favoritku! Kerak lembut, lan ngisi keju oyey gooey lan topping papak bawang putih sing enak, iki minangka bom keju bawang putih utama!



Nalika nggunakake biskuit kaleng supaya luwih cepet, sampeyan mesthi bungkus keju a Adonan Biskuit Krasan kanthi asil sing padha apik banget.

Nalika nggawe biskuit kasebut, sampeyan bakal kepengin cepet supaya adonan tetep adhem lan priksa jubin banget supaya bisa disegel. Yen sawetara keju bocor, aja padha sumelang ... isih bakal ana liyane ing njero lan dheweke bakal ngrasakake apik tenan !! Aku manggang ing kertas perkamen supaya gampang diresiki.

Ngomong babagan biskuit, aku rada ketagihan mbungkus adonan biskuit! Dheweke mesthi apik tenan lan sampeyan bisa nggawe apa-apa saka rasa manis nganti gurih!
BISCUITS sing diiseni minangka salah sawijining cemilan favorit lan kemungkinan ora ana enteke! Priksa sawetara biskuit boneka sing enak liyane:

  • Bom Cheeseburger Bacon (favorit maca!) Biskuit empuk diiseni keju, daging babi lan isi daging sapi sing paling enak sing sampeyan nikmati!
  • Poppers Bakso Cheddar Bakso jus lan keju cheddar dibungkus kerak biskuit sing alus.
  • Bom Kentang Ditumbuk Dimuat Kaya kentang panggang sing diiseni, diiseni keju lan dibungkus nganggo gigitan tangan sing enak.
  • Bom Pizza Kerak empuk, pepperoni lan topping pizza favorit sing diiseni keju kabeh dibungkus kerak biskuit.
  • Pie Apple Caramel Apple Pie Roll Ups Gulung panganan cuci mulut nganggo kayu manis, apel lan karamel. Pungkasan sing sampurna kanggo mangan apa wae!

Pancen… kemungkinan ora ana enteke! Aku wis ngiseni isi pie pot ayam, daging taco, keju krim lan isi pie lan liya-liyane!

tumpukan bom keju bawang putih karo keju sing metu banget

Biskuit Bawang Putih Cheddar karo keju sing direndhem 4,67saka9swara NyemakResep

Bom Keju Bawang Putih

Wektu Persiyapanlimalas menit Wektu Masak10 menit Total Wektu25 menit Pelayanrong puluh biskuit PanganggitHolly Nilsson Biskuit Bawang Putih Cheddar minangka sisih sing pas kanggo mangan lan nambah keju lan bawang putih saka biskuit ol biasa dadi bom keju bawang putih sing apik! Print Pin

Bahan-bahan

  • 1 kaleng biskuit premade (10 lembar) (jinis apa wae bakal bisa digunakake, Aku nggunakake Gaya Negara)
  • rong puluh kiub keju cheddar (½ 'x ¾' x ¾ ') (udakara 4oz total)
  • 3 sendok mentega
  • 1 cengkeh papak remuk
  • cangkir keju parmesan
  • loro sendhok teh peterseli garing

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

  • Panaskan oven nganti 375 ° F.
  • Potong saben biskuit dadi setengah lan gulung alon-alon (aja kuwatir bunder). Selehake kotak kiju ing tengah lan bungkus adonan biskuit ing kubus kasebut supaya ujungnya ditutup. Gulung ing tangan sampeyan kanggo nggawe bentuk bal.
  • Lebokake mentega & bawang putih ing mangkuk cilik lan lebur ing gelombang mikro udakara 12 detik. Ing mangkuk sing kapisah, gabungke parsley lan keju parmesan.
  • Celupake saben biskuit sing digulung menyang campuran butter banjur lebokake campuran keju. Sijine ing wajan sing mateng.
  • Panggang 10-12 menit utawa nganti coklat.

Informasi Nutrisi

Kalori:129,Karbohidrat:sewelasg,Protein:3g,Lemak:7g,Lemak jenuh:3g,Kolesterol:sewelasmg,Natrium:294mg,Kalium:57mg,Vitamin A:120IU,Vitamin C:0,1mg,Kalsium:72mg,Wesi:0,8mg

(Informasi nutrisi sing disedhiyakake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

Tembung kuncibom keju papak KursusAppetizer DimasakWong Amerika© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene .
Diadaptasi saka Pillsbury … & Diilhami dening Bom Cheeseburger Bacon
Biskuit Bawang Putih Cheddar kanthi judhul Biskuit Bawang Putih Cheddar nganggo teks