Resep Wafel Krasan Fluffy

Iki Resep Waffle Krasan minangka cara sing sampurna kanggo nikmati esuk akhir minggu sing keset! Mung nggunakake sawetara bahan sing ana ing pantry, iki wafel enak diombe karo mentega lan sirup!

Waffles krasan ing piring nganggo sirup lan butter



Apa Pancake Campuran padha karo Waffle Mix?

Waffle lan pancake ora nggunakake adonan sing padha. Kanggo nggawe waffle sing paling apik, aja nggunakake campuran pancake . Mesthi sampeyan bisa masak adonan pancake ing wesi wafel, nanging ora bakal duwe tekstur utawa rasa sing padha karo wafel klasik.



Adonan waffle nggunakake endhog luwih akeh (plus kita ngalahake putih kanthi kapisah lan dilipat kanggo wafel sing paling alus)! Endhog ekstra digawe kanggo eksterior sing renyah ing njero ruangan sing lembab, kaya kardus sing akeh kanthong udhara gedhe.

Tip: Kanggo waffle sing empuk, endhog putih diantemi nganti pucuk kaku banjur dilempokake ing adonan. Langkah iki mung mbutuhake sawetara menit lan prabédan amba.



Yen kurang wektu, sampeyan bisa ngliwati langkah iki, nanging nyaranake sawetara menit ekstra!

Adonan Waffles krasan ing mangkuk kaca

Cara Nggawe Waffles

Resep waffle krasan sing alus lan alus iki gampang nanging mung butuh udakara 15 menit. Aja kuwatir, ulasan sing apik banget bakal migunani banget kanggo nyebat putih endhog!



  1. Pukul putih endhog nganti kaku
  2. Campur garing karo bahan udan (saben resep ing ngisor iki).
  3. Melu putih endhog sing disebat.
  4. Adonan sendhok menyang wesi wafel lan masak nganti kecoklatan lan krasa entheng.

Dadi karo topping favorit sampeyan.

Waffles Krasan sing masak ing wajan

Toppings Waffle Paling Apik

Waffle pancen serbaguna lan bisa digunakake kanggo macem-macem topping. Iki bisa disajekake minangka roti ing panganan sing akeh banget kuah, utawa minangka panganan cuci mulut.

Turahan

Pesthekake masak kabeh adonan, amarga wafel disimpen kanthi apik ing kulkas utawa mesin pembeku, lan gampang dihidupake maneh ing gelombang mikro, roti panggang utawa oven kanggo sarapan sing cepet utawa uga cemilan.

  • Kanggo nyimpen: Adhem kabeh sadurunge disimpen ing kanthong beku utawa wadhah. Dheweke bakal tetep rong minggu ing kulkas, lan nganti nem nem wulan ing mesin pembeku.
  • Kanggo Reheat: Cukup copot sing sampeyan butuhake lan pasang terus menyang oven roti panggang ing medium utawa cahya nganti digawe panas. Dheweke bisa gampang kobong, mula tliti.

Pilihan Sarapan Enak

Waffles krasan ing piring nganggo sirup lan butter 4.94saka288swara NyemakResep

Waffles krasan

Wektu Persiyapanlimalas menit Wektu Masak10 menit Total Wektu25 menit Pelayan6 porsi PanganggitHolly Nilsson Ora ana sing ngatasi rasa nyaman ing omah lan nggawe bocah utawa tamu ing akhir minggu rasane istimewa. Print Pin

Bahan-bahan

  • loro cangkir glepung
  • 1 sendok bubuk manggang
  • setengah sendhok teh uyah
  • loro sendok gula
  • loro endhog dipérang
  • 1 cangkir susu
  • cangkir mentega lebur utawa minyak

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

  • Panaskan wesi wafel miturut arahan pabrike.
  • Lebokake glepung, bubuk manggang, gula lan uyah ing mangkuk. Whisk kanggo gabungke.
  • Ing mangkuk cilik, dicampur kuning telur, susu lan butter. Sisihake.
  • Ing mangkuk kapisah, ngalahake putih endhog nganggo mixer kanthi kacepetan dhuwur nganti pucuk kaku. * deleng cathetan
  • Tambah campuran kuning telur menyang campuran glepung lan aduk kanggo dicampur. Melu ing endhog putih.
  • Selehake sendok gedhe menyang wesi waf sing wis ditutup, tutup lan tutup kira-kira 3-5 menit.

Cathetan Resep

Ngalahake endhog putih lan dilipat dadi wafel sing paling alus. Resep iki bisa digawe tanpa ngalahake endhog uga. Yen ora ngalahake endhog putih, nyuda susu nganti 1 1/2 cangkir, lan tambah endhog ing campuran butter. Waffles Buttermilk Kanggo nggawe waffle buttermilk, nyuda bubuk manggang dadi 1 1/2 sendhok lan tambahkan 1/2 sendok teh baking soda. Ganti susu karo buttermilk.

Informasi Nutrisi

Kalori:308,Karbohidrat:40g,Protein:8g,Lemak:13g,Lemak jenuh:7g,Kolesterol:85mg,Natrium:336mg,Kalium:365mg,Serat:1g,Gula:8g,Vitamin A:523IU,Kalsium:186mg,Wesi:loromg

(Informasi nutrisi sing disedhiyakake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

Tembung kunciresep wafel KursusSarapan DimasakWong Amerika© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene . Waffles Krasan kanthi sirup lan judhul Waffles krasan wis masak lan ing piring kanthi judhul