Adonan Cookie sing Bisa Dipangan

Ora usah ngenteni cookie kanggo dipanggang nganggo resep adonan cookie sing bisa dimakan!

Adonan cookie sing bisa didhahar tanpa endhog iki duwe glepung sing diobati panas sing paling becik dipangan saka mangkuk!



Adonan Cookie sing Bisa Dipangan ing cacah



Adonan Cookie sing Bisa Dipangan Kanthi Gampang

Kita seneng panganan cemilan sing dekaden iki amarga manis lan dikemas karo adonan cookie sing bisa dimakan lan legi sing legi!

Resep iki digawe gampang nganggo chip coklat nanging kreatif ... tambah kacang favorit, permen utawa taburan! Kemungkinan tanpa wates.



Nalika sampeyan lagi nyoba, tambahake menyang es krim tanpa gandum , ganti dadi brownies adonan cookie , lebokake jajan panggang utawa aduk potongan menyang frosting sing disenengi.

Utawa apa sing daklakoni, cukup mangan nganggo sendok!

bahan kanggo Edible Cookie Edible ing papan kayu



Bahan lan Variasi

GULUNG Aku nggunakake glepung kabeh guna ing resep iki lan dipanggang kanggo mateni bakteri. Ayo glepung adhem sadurunge diterusake resep supaya ora mateni mentega.

BUTTER & GULA Apa adonan cookie yen ora ana?

Mentega asli mesthi rasane luwih enak, nanging aja nganti sub minyak klapa yen susu ora ana ing menu. Gula coklat & gula putih digabungake kanggo rasa sing sampurna! Gunakake vanilla nyata yen sampeyan duwe, amarga iki ora dipanggang sampeyan bisa ngrasakake rasa vanila.

butter lan gula ing mangkuk kaca lan bahan Eduk Cookie Adonan ing mangkuk kaca sadurunge dicampur

bakso nganggo sele anggur lan saos tomat

ADD-INS

Mesthi wae, adonan cookie chip coklat butuh chip coklat! Nanging luwih becik nyoba kripik mentega kacang, Kripik putih utawa karamel, utawa favorit liyane!

Kita resep resep iki kanggo kabeh campuran sing bisa ditambahake ing adonan!

    • Kita seneng kacang sing disigar lan panggang
    • Coba potongan kismis, cranberry sing dicincang, utawa uga klapa panggang!
    • Malah taburan gula warna utawa kerang beras kanggo tambahan ora bakal menehi dhuwit kanggo Nestle!

glepung ing sheet manggang Edible Cookie Edible

Cara Nggawe Adonan Cookie sing Bisa Dipangan

Panas-panas tepung sadurunge miwiti resep iki supaya ora ana kontaminasi tepung. Tepung roti panggang nyebar ing sheet cookie ing suhu 350 ° F. Ayo glepung adhem kabeh, banjur gunakake ing resep sampeyan.

  1. Beat butter lan tambah gula, susu, lan vanilla.
  2. Tambah glepung ing tumpukan cilik nganti dicampur. Tambah campuran utawa Kripik coklat.
  3. Bentuk menyang bal utawa bal banjur iris dadi seragam.

Adonan cookie sing bisa dipangan mesthi duwe dhewe, pancen sugih lan buttery, bakal dadi favorit kulawarga!

Edible Cookie Adough ing mangkuk kaca kanthi chip coklat

Tips

  • Rasio ing adonan cookie iki ora cocog kanggo dipanggang (nanging sampeyan bisa nemokake favorit resep cookie chip coklat ing kene ).
  • Priksa manawa glepung wis digawe adhem sadurunge ditambahake ing resep supaya mentega ora larut!
  • Adonan cookie sing bisa dipangan bakal sawetara minggu ing kulkas yen disimpen ing kanthong zipper utawa wadhah sing ditutup.
  • Bakal tetep seger maneh ing beku, kanthi tanggal diwenehi label ing njaba.

Liyane Desserts No-Bake

Apa sampeyan seneng karo Edan Cookie Edible iki? Priksa manawa ninggalake rating lan komentar ing ngisor iki!

Resep Diadaptasi saka Brownies Adonan Cookie , SpendWithPennies.com, 2014

Adonan Cookie sing Bisa Dipangan ing mangkuk abang kanthi mangkok liyane ing mburi 5saka12swara NyemakResep

Adonan Cookie sing Bisa Dipangan

Wektu Persiyapan10 menit Wektu Masak5 menit Total Wektulimalas menit Pelayan8 porsi PanganggitHolly Nilsson Adonan Cookie Edible iki legi, decadent, lan akeh keripik coklat! Print Pin

Bahan-bahan

  • 1 cangkir glepung * deleng cathetan
  • setengah cangkir mentega asin empuk
  • cangkir gula coklat
  • ¼ cangkir gula
  • loro sendok susu utawa krim
  • 1 sendhok teh vanilla
  • setengah cangkir Kripik coklat mini

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

  • Masak lan adhem glepung saben cathetan ing ngisor iki.
  • Pukul butter nganggo mixer tangan nganti alus. Tambah gula lan terus ngalahake nganti dikombinasikake.
  • Campur susu lan vanilla. Tambah glepung sethithik sekaligus nganti dilebokake lan adonan tekan konsistensi sing dikarepake. Sampeyan bisa uga ora mbutuhake kabeh.
  • Gulung kripik coklat lan nikmati!

Cathetan Resep

Sampeyan ora disaranake mangan tepung mentah. Kanggo masak glepung, sumebar ing lembaran panggang sing wis mateng lan panggang ing suhu 350 ° F suwene 5 menit. Kelangan kabeh sadurunge digunakakedadi ora mateni mentega. Yen nggunakake mentega sing ora asin, tambah uyah garam kanggo resep kasebut. Gunakake tambahan sing pengin dadi Kripik coklat. Adonan cookie iki ora kanggo dipanggang. Resep Adaptasi

Informasi Nutrisi

Kalori:277,Karbohidrat:35g,Protein:lorog,Lemak:14g,Lemak jenuh:9g,Kolesterol:32mg,Natrium:114mg,Kalium:35mg,Serat:1g,Gula:22g,Vitamin A:387IU,Kalsium:31mg,Wesi:1mg

(Informasi nutrisi sing disedhiyakake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

Tembung kunciadonan cookie sing paling apik sing bisa dipangan, Adonan Cookie sing Bisa Dipangan, resep Adonan Cookie sing Bisa Dipangan, Cara nggawe adonan cookie sing bisa dimakan KursusCookie, Dessert, Snack DimasakWong Amerika© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene . Adonan Cookie sing Bisa Dipangan kanthi judhul Adonan Cookie sing Bisa Dikonsumsi nganggo teks Edible Cookie Adough in bowls with text