Resep Stuffing Gampang

Iki Resep Stuffing Gampang bakal ngrampungake babagan panganan! Seledri, bawang, lan mentega dibuwang nganggo roti sing garing, banjur dicampur kaldu lan dipanggang nganti panas lan keemasan.

Aja salah aku tresna kentang tumbuk , nanging aku bakal tansah ngirit ruangan kanggo diisi krasan liwat kentang. Aku bisa mangan isian kanggo saben mangan!



Krasan diiseni ing sajian panggang



Cara Nggawe Stuffing Turki

Stuffing minangka salah sawijining panganan sing paling penting nalika preinan utawa nyebar Thanksgiving. Dadi bareng casserole kacang ijo , kentang manis sing wis ditumbuk , kalkun, kuah kalkun (mesthi), lan aja lali babagan pai waluh kanggo panganan cuci mulut!

Sawetara resep isian kalebu wortel, kismis, utawa cranberry garing. Sanajan kabeh iki bisa dadi tambahan sing apik, ora ana sing mbandhingake karo resep isian klasik iki!



Bumbu unggas minangka campuran rempah-rempah paling apik kanggo resep isian kalkun iki (lan bisa uga adol nalika Thanksgiving)! Yen sampeyan durung nate nggunakake bumbu unggas, campuran rempah-rempah sing enak kaya sage, thyme lan rosemary lan nambah rasa sing enak kanggo sup, rebus lan kaserol. Sampeyan uga bisa nggunakake rempah-rempah dhewe (utawa gawe Bumbu unggas Krasan ), Dakkira sage minangka rempah-rempah sing paling umum.

Bahan-bahan isi krasan ing mangkuk kaca bening sadurunge dicampur

Cara Nggawe Stuffing

Trik kanggo isian klasik sing apik saka awal yaiku manawa roti sampeyan wis garing sadurunge nambah duduh kaldu. Yen sampeyan tuku roti sawetara dina luwih awal, nyuwek utawa potong, banjur garing ing mangkuk sawetara dina ing meja. Roti apa wae sing bakal ditindakake, paling asring nggunakake combo coklat lan putih.



Ing jiwit, aku nempelake kiub roti sing seger ing oven ing suhu 300 ° F kanggo garing udakara 10 menit (aja nganti coklat / roti panggang)! Yen garing roti ing garing, sampeyan ora butuh kaldu.

Ngiseni Kaserol

Aku luwih seneng masak isine ing sajian kaserol (kanthi teknis nggawe klamben) utawa kanggo nggawe Crock Pot Stuffing . Masak kalkun lan isian kanthi kapisah nggawe manawa kalorone tekan suhu sing pas tanpa overcooking.

Stuffing bisa digawe sadurunge lan disimpen ing kulkas ing sajian kaserol. Yen diiseni kalkun, isian kudu suhu ruangan utawa adhem lan ora diiseni ing kalkun nganti sadurunge dipanggang.

Yen sampeyan nggawe kalkun, elinga luwih becik adhem dhisik. Yen ora, manuk bakal suwé ing suhu masak sing ora aman. Yen diiseni kalkun, tengah isine kudu masak nganti 165 ° F amarga irisan saka manuk mlebu ing isian.

Gambar Overhead of Homemade Stuffing ing sajian baking

Kanggo Nggawe Ngarep

Stuffing minangka sisih sing apik amarga bisa ditindakake sadurunge! Cukup nyiyapake kaya sing diarahake, nutupi kenceng lan adhem nganti 48 jam.

Kanggo panggangan, copot saka kulkas paling ora 30 menit sadurunge dipanggang. Siapke kaya sing diarahake (sampeyan bisa uga kudu nambah sawetara menit yen isih adhem saka kulkas).

Cara Ngebek Stuffing

Kabeh wong seneng turahan nedha bengi turkey. Tumpukan nedha bengi Turkey utawa sandwich kalkun panas minangka cara favoritku kanggo seneng, nanging kadang sampeyan ora bisa nyedhaki nalika bakal ala. Aja wedi, amarga isian kalkun uga beku! Cukup pop ing beku lan kudu suwene pirang-pirang wulan.

Kanggo ngiseni maneh, jupuk ing oven 350 ° F udakara 20 menit kanthi duduh kaldu supaya ora garing.

Krasan diiseni ing sajian panggang 4.99saka759swara NyemakResep

Resep Stuffing Gampang

Wektu Persiyapanlimalas menit Wektu Masak55 menit Total Wektu1 jam 10 menit Pelayan12 porsi PanganggitHolly Nilsson Resep isian klasik iki bakal lengkap babagan panganan! Seledri, bawang, lan mentega dibuwang nganggo roti sing garing, banjur dicampur kaldu lan dipanggang nganti panas lan keemasan. Print Pin

Bahan-bahan

  • loro bawang cilik diced
  • 4 gagang celery diced
  • cangkir mentega
  • 1 sendhok teh bumbu unggas utawa sate lemah sendhok teh
  • mrica ireng
  • uyah kanggo rasa
  • 12 cangkir persagi roti
  • 3-4 cangkir duduh kaldu pitik
  • loro sendok peterseli seger
  • 1 sendok jamu seger sage, thyme, rosemary

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

  • Panaskan oven nganti 350 ° F.
  • Lebur butter ing wajan gedhe ing geni panas. Tambah bumbu bawang, celery lan bumbu unggas (lan rosemary yen digunakake). Masak kanthi sedheng nganti empuk (aja coklat), udakara 10-12 menit.
  • Lebokake persagi roti ing mangkuk gedhe. Tambah campuran bawang, peterseli lan tanduran seger.
  • Tuang duduh kaldu nganti ndhuwur nganti kiub wis lembab (nanging ora soggy) lan alon-alon. Sampeyan bisa uga ora butuh kabeh duduh kaldu. Season karo uyah lan mrico kanggo rasa.
  • Lebokake campuran ing sajian sajian, wenehi butter lan tutup tambahan.
  • Panggang 35 menit, bukak lan panggang tambahan 10 menit.

Cathetan Resep

Yen nggunakake rosemary ing tanduran, masak bareng karo bawang / celery. Kanggo ngisi kalkun, isian kudu digawe adhem kabeh ing kulkas paling ora 45 menit. Kanggo Nggawe Ngarep: Siapke kaya sing diarahake, tutup kenceng lan adhem nganti 48 jam. Kanggo manggang, copot kulkas paling ora 30 menit sadurunge dipanggang. Siapke kaya sing diarahake (sampeyan bisa uga kudu nambah sawetara menit yen isih adhem saka kulkas).

Informasi Nutrisi

Kalori:185,Karbohidrat:16g,Protein:3g,Lemak:sewelasg,Lemak jenuh:6g,Kolesterol:27mg,Natrium:462mg,Kalium:175mg,Serat:1g,Gula:lorog,Vitamin A:435IU,Vitamin C:6.8mg,Kalsium:61mg,Wesi:1.4mg

(Informasi nutrisi sing disedhiyakake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

Tembung kunciresep isine kalkun KursusNedha bengi DimasakWong Amerika© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene .

REPIN Resep Super Stuffing iki

Gambar Overhead Stuffing Klasik kanthi judhul

Stuffing Klasik kanthi judhul