Resep Snickerdoodle Gampang

Diiseni gula kayu manis, snickerdoodles minangka pilihan liburan sing sampurna!

Resep snickerdoodles iki nggawe cookie empuk lan kenthel kanthi lapisan gula-kayu manis. Dheweke éca kapan wae taun.



Tumpukan snickerdoodles kanthi cokotan dijupuk saka 1



Apa sing diarani Snickerdoodle

Snickerdoodle minangka cookie gula kayu manis sing lembut lan kenyal kanthi permukaan retak sing apik lan tambahan krim tartar sing ora biasa.

Krim saka tartar sejatine minangka produk sampingan produksi anggur lan nambah rasa tart sing alus kanggo cookie sing enak iki! Sampeyan bisa nemokake online ing Amazon utawa ing baking utawa lorong rempah-rempah ing toko-toko sing paling akeh.



proses nggawe Resep cookie Snickerdoodle Gampang

Cara Nggawe Snickerdoodles

Cookie iki digawe kanthi cara tradisional kaya umume cookie.

apa karo nedha bengi daging sapi lan kubis
  1. Mentega krim, gula, lan endhog (resep ing ngisor iki)
  2. Tambah bahan garing
  3. Gulung menyang bal banjur gulung ing gula kayu manis

Panggang snickerdoodles nganti tepining coklat. Sampeyan ora pengin overbake.



cookie ing wajan kanggo nuduhake Resep Snickerdoodle Gampang

Kanggo nggawe snickerdoodles tanpa Krim saka Tartar sampeyan bakal pengin ngganti. Sawetara wong menehi saran babagan cuka utawa jus lemon. Kaya dene panggang, elinga manawa ana perubahan ing resep sing bisa ngganti tekstur lan bisa uga rasa cookie.

Ing resep iki, gunakake 2,5 sendhok teh bubuk bubuk lan uwalake krim tartar lan soda manggang. (Bubuk panggang digawe saka baking soda lan krim tartar lan tepung jagung).

salad waldorf karo yogurt lan cranberry

Tumpukan snickerdoodles

Kanggo Nggawe Ngarep

Snickerdoodles bisa digawe luwih cepet lan dibekukan. Siapke kaya sing diarahake lan adhem kabeh. Sawise digawe adhem, lebokake tas beku lan beku nganti 4 wulan.

Resep Cookie Liyane sing Sampeyan Senengi

Apa sampeyan seneng Snickerdoodles iki? Priksa manawa ninggalake komentar lan rating ing ngisor iki!

snickerdoodles gampang ing tumpukan kanthi cokotan 4.92saka12swara NyemakResep

Snickerdoodles

Wektu Persiyapan12 menit Wektu Masak18 menit Total Wektu30 menit Pelayan32 cookie PanganggitHolly Nilsson Cookie Snickerdoodle iki rasane kaya sing biasa digawe Eyang! Print Pin

Bahan-bahan

  • 2 cangkir glepung
  • loro sendhok teh krim tartar
  • loro sendhok teh kayu manis
  • 1 sendhok teh baking soda
  • sendhok teh uyah
  • 1 cangkir gula
  • 1 cangkir mentega empuk
  • loro endhog
Ndhuwur
  • ¼ cangkir gula
  • 1 sendok kayu manis

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

  • Panaskan oven nganti 400 ° F.
  • Gabungke glepung, krim tartar, kayu manis, baking soda, lan uyah. Sisihake.
  • Kanthi mixer ing medium, gabungke gula, butter lan endhog. Aduk campuran glepung.
  • Gabungke kayu manis lan gula kanggo nutupi mangkok cilik. Dibagi adonan dadi 32 potong lan gulung saben werni dadi werni. Gulung bal nganggo campuran gula-gula kayu manis. Selehake 2 inci ing sheet cookie sing ora diisi.
  • Panggang 8-10 menit.

Informasi Nutrisi

Kalori:132,Karbohidrat:18g,Protein:1g,Lemak:6g,Lemak jenuh:4g,Kolesterol:25mg,Natrium:98mg,Kalium:48mg,Serat:1g,Gula:10g,Vitamin A:192IU,Kalsium:9mg,Wesi:1mg

(Informasi nutrisi sing disedhiyakake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

Tembung kuncisnickerdoodles paling apik, cara nggawe snickerdoodles, snickerdoodle, resep snickerdoodles KursusCookie, Dessert DimasakWong Amerika© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene . nutup Resep Snickerdoodle Gampang ing sheet cookie kanthi judhul Resep Snickerdoodle Gampang ing sheet cookie kanthi nulis Resep Snickerdoodle Gampang kanthi judhul