Resep Quiche Gampang

Iki Resep Quiche Gampang diwiwiti karo kulit pie premade nanging ora ana sing kudu ngerti! Diiseni ham, keju lan bawang ijo lan sarapan utawa nedha bengi sing gampang banget!

Sampeyan bisa nambah apa wae sing dikarepake kanthi resep quiche sing gampang - sayuran liyane, keju utawa bumbu sing beda - nanging ham lan keju minangka cara favorit kanggo ngrampungake. Aku ora ngerti babagan sampeyan, nanging kita seneng endhog kanggo mangan awan ing kene. Kita bakal njaluk alesan kanggo ngrasakake sarapan, nedha awan utawa nedha bengi, lan resep quiche sing gampang iki mesthi ngatasi kesenjangan antarane kabeh. Aku seneng resep resep sing gampang, lan dilayani kanthi apik buah utawa seger sing ayu salad !



resep resep quiche gampang



Endhog kanggo Brunch

Yen sampeyan seneng endhog kaya kita, sampeyan uga bisa seneng iki Sewengi Sarapan Kaserol karo Bacon utawa iki Sarapan Slow Cooker Meksiko

Ana macem-macem variasi ing resep quiche klasik, nanging aku pengin nggawe perkara sing paling gampang saiki. Kita miwiti kanthi premie, kulit pai sing wis digawe adhem lan isine kabeh barang sing apik!



resep quiche gampang ing piring pai kaca

Sampeyan bisa nggunakake kerak pie sing wis digawe premade sing wis dipencet menyang panci sing bisa digunakake yen sampeyan pengin nggawe luwih gampang quiche iki, nanging aku seneng nggulung tambang lan panggang ing salah sawijining piring pai dhewe. Kanthi cara kasebut, ora ana sing kudu ngerti babagan trabasan sing dijupuk!

panggang tomat sing diiseni karo daging sapi

Tips Nggawe Resep Quiche Gampang Iki:

  • Resep iki pancen ora gampang - wiwiti karo kerak pie premade , banjur isi karo barang sing disenengi, ditambah karo endhog lan susu.
  • Akeh resep quiche sing bakal ditemokake wis bahan resep lan mbutuhake wajan ekstra ditambah wektu persiyapan tambahan. We are nggunakake ham, cubed lan bawang ijo ing resep iki, resep resep quiche sarapan sing gampang bisa cepet banget!
  • Aja lali delengen quiche nalika dipanggang - sampeyan ora pengin kerak coklat ing ndhuwur nalika endhog masak! Yen perlu, nutupi ring njaba kerak kanthi foil supaya ora luwih kecoklatan.
  • Yen sampeyan dudu penggemar kulit pai tradisional, coba coba Puff Pastry Quiche utawa iki Quiche Mini Gampang digawe nganggo bungkus wonton!

Apa Sampeyan Bisa Nggawe Quiche Sadurunge?

Sampeyan nang! Sawise dipanggang, adhem quiche nganti rong jam ing meja, banjur adhem adhem. Kanggo nggunakake maneh, tutup quiche nganggo foil lan panggang udakara 325F (nganti mung digawe panas). Pendinginan sadurunge digawe adhem mbantu njaga kerak rada garing.



irisan quiche ing piring putih

Kepiye Cara Nggawe Quiche Tanpa Crustless:

Yen sampeyan lagi golek alternatif tanpa gluten, utawa sampeyan dudu penggemar kerak (hey, kita kabeh duwe pilihan dhewe!), Sampeyan bisa ngilangi kerak lan nyampur campuran endhog menyang jero panci kanggo nggawe iki dadi resep quiche tanpa kulit. Gampang banget!

Aja lali ndhuk piring pie dhisik amarga endhog bisa angel metu sawise wis mateng!

Amarga sampeyan ora prelu nonton kerak kanggo tandha tandha donitas, mula mung bakal mateng quiche tanpa kerak nganti endhog ditetepake ing tengah.

RESEP LEBIH LANJUT RESEP ORA KOWE

irisan quiche ing piring putih 4.9saka271swara NyemakResep

Resep Quiche Gampang

Wektu Persiyapanlimalas menit Wektu Masak35 menit Total Wektuseket menit Pelayan6 porsi PanganggitAshley Fehr Resep Quiche Gampang iki diwiwiti nganggo kerak pai premade, nanging ora ana sing ngerti! Diisi karo ham, keju lan bawang ijo lan sarapan utawa nedha bengi sing gampang banget! Sampeyan bisa nambah apa-apa sing pengin dadi resep quiche sing gampang - sayuran liyane, keju utawa bumbu sing beda.
Print Pin

Bahan-bahan

  • 1 kerak pie adhem
  • 6 endhog gedhe
  • ¾ cangkir susu utawa krim
  • ¾ sendhok teh uyah
  • ¼ sendhok teh mrica ireng
  • 1 cangkir ham masak disigar
  • 1 cangkir keju abon dipérang
  • 3 sendok bawang ijo

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

  • Panaskan oven nganti 375 ° F.
  • Gulung kerak pie banjur pencet menyang piring pie 9 ', gulung ing sisih ndhuwur yen pengin.
  • Ing mangkuk gedhe, sambel endhog, susu, uyah lan mrico.
  • Sprinkle ham, 1 cangkir keju, lan bawang ijo menyang kerak pie lan tuangake campuran endhog ing ndhuwur. Sprinkle sisa ½ tuwung keju ing ndhuwur campuran endhog.
  • Panggang sajrone 35-40 menit nganti tengah wis rampung. Ayo adhem suwene 5-10 menit sadurunge ngiris lan dilayani.

Informasi Nutrisi

Kalori:299,Karbohidrat:16g,Protein:limalasg,Lemak:18g,Lemak jenuh:7g,Kolesterol:190mg,Natrium:705mg,Kalium:167mg,Gula:lorog,Vitamin A:505IU,Vitamin C:0,6mg,Kalsium:208mg,Wesi:1.7mg

(Informasi nutrisi sing disedhiyakake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

Tembung kunciresep quiche gampang KursusSarapan DimasakWong Amerika© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene .

Resep Resep Sarapan Super Iki

Quiche Gampang ing piring kanthi judhul

kacang ijo seger ing fryer udhara

Luwih RESEP ORA KOWE

Gawe Muffin Endhog Ndhuwur

gawe muffin endhog dituduhake kanthi judhul

Biskuit lan Kuah

Biskuit Krim lan Kuah ing piring putih