Kentang Oven panggang Oven Gampang

Asri ing njaba lan alus ing njero, Kentang Panggang minangka panganan sing gampang dipangan!

Tambah bumbu favorit sampeyan adhedhasar apa sing ana ing lemari rempah-rempah utawa ramuan apa sing tuwuh ing kebon sampeyan!



Kentang panggang ing loyang



celup kanggo bal keju keju

Napa Kita Seneng Resep Iki

Kentang panggang oven kasebut yaiku gampang banget digawe , Supaya sampeyan bisa duwe sajian sing enak kanthi gaweyan minimal!

Sampeyan bisa nggunakake jamu sing wis garing, nanging yen sampeyan nggunakake seger, mesthi digunakake! Aku ngerteni suhu sing dhuwur bisa nyebabake bawang putih seger bisa ngobong kentang panggang minangka salah sawijining papan sing aku seneng nggunakake bubuk bawang putih tinimbang seger.



Aja bebas kreatif karo bumbu ing oven kentang sing gampang, iku apik tenan karo apa wae !

Kentang Panggang Oven ing sajian sajian karo peterseli

carane ngerti yen daging babi kalkun wis rampung

Apa Jenis Kentang sing Bakal Digunakake

Kanggo temen-temen jujur, sampeyan bisa nggunakake APA kentang kanggo manggang kalebu kulit abang, russet, emas Yukon lan malah ubi jalar .



Kanggo Kupas utawa Ora Kupas? Nalika sampeyan bisa ngupas kentang sadurunge dibakar, mesthine ora kudu dikupas! Aku seneng roso kulit saka russet utawa kentang Idaho, lan aku seneng tampilan lan warna kentang kulit abang uga!

Yen sampeyan nggunakake kentang cilik, bisa dipotong dadi loro utawa yen cilik, sampeyan cukup menehi paku karo garpu utawa piso sadurunge dipanggang supaya uap bisa uwal.

Cara Manggang Kentang

Sak akeh sing tak tresnani Kaping Panggang kaping pindho , nggawe kentang panggang oven pancen gampang banget dadi panganan sing paling penting!

Ibuku mulang kula kanggo rendhem kentang sing diiris yen diwatesi wektu, iki mbusak pati lan mbantu dheweke asri nalika alus ing njero. Priksa manawa garing sadurunge sampeyan nambah minyak zaitun supaya bisa panggang tinimbang kukus !!

  1. Cuci kentang lan potong dadi 1 ″ kubus.
  2. Rendhem ing banyu adhem udakara 15-20 menit (opsional).
  3. Panaskan oven kanthi suhu sing panas banget.
  4. Tambah minyak zaitun, bumbu, lan jamu (saben resep ing ngisor iki) lan panggang nganti empuk.

Nambahake ramuan seger, rempah-rempah, lan minyak zaitun menyang kentang kanggo resep kentang panggang oven sing sampurna

pitik ala king resep masak alon

Suwene Panggang

Sing paling penting babagan nggawe kentang panggang yaiku sampeyan bisa ngombe kanthi suhu apa wae lan luwih cepet dipanggang tinimbang Kentang panggang . Aku nemokake suhu sing luwih dhuwur menehi asil paling apik kanggo eksterior sing renyah lan interior sing alus.

Suhu Apa kanggo Kentang Panggang

Aku paling asring manggang kentang ing suhu 425 ° F amarga seneng ing njaba. Gumantung saka apa sing sampeyan lebokake ing oven, sampeyan bisa masak kentang kanthi suhu sing luwih murah yen dibutuhake (nanging sampeyan butuh wektu manggang luwih dawa).

Wektu masak ing ngisor iki kanggo 1 ″ kiub kentang:

  • Panggang ing suhu 350 ° F suwene 45-50 menit.
  • Panggang ing suhu 375 ° F sajrone 35-40 menit.
  • Panggang ing suhu 400 ° F sajrone 30 menit.
  • Panggang ing suhu 450 ° F suwene 20-25 menit.

Sajian kentang panggang oven

Entuk Sisa?

Sisane dipanas maneh ing wajan utawa ing oven. Dheweke sampurna ing omelet utawa kanggo trabasan sing apik kanggo sarapan hash , minangka hashbrowns utawa ing casseroles!

resep karo kacang buncis sisih lor sing gedhe

Apa Sampeyan Bisa Beku Kentang Panggang? Ya! Sanajan dudu prekara sing sampeyan pikirake beku, dheweke pancen beku kanthi apik! Aku nyelehake ing kanthong beku lan digawe panas ing oven (utawa oven roti panggang) ing wajan ing kompor. Aku mung nambah ing wajan bebarengan Daging Ayam Panggang Oven supaya gampang mangan ing wayah wengi!

Sajake Kentang Panggang iki nganggo…

Utawa Tambah Toppings:

    • krim sing ora nguntungke (utawa uga yoghurt Yunani kanggo corak sehat)
    • bawang utawa bawang
    • bit daging babi
    • keju cheddar

Resep Kentang Favorit

Apa sampeyan seneng Kentang Panggang Oven iki? Priksa manawa ninggalake rating lan komentar ing ngisor iki!

Lembar panggang kebak Kentang Panggang Oven 4.99saka151swara NyemakResep

Kentang Panggang Oven

Wektu Persiyapan1 jam 5 menit Wektu Masak30 menit Total Wektu1 jam 35 menit Pelayan6 porsi PanganggitHolly Nilsson Oven panggang kentang minangka sajian sing gampang digawa kanthi panganan! Print Pin

Bahan-bahan

  • loro pon kentang kulit abang utawa kuning
  • loro sendok minyak zaitun
  • 1 sendhok teh bubuk bawang putih
  • 3 sendok jamu seger disigar (rosemary, parsley, thyme, basil)
  • setengah sendhok teh paprika
  • kanggo rasa uyah kasar lan mrico

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

  • Panaskan oven nganti 425 ° F.
  • Gosok kentang (aja dikupas). Dice dadi 1 'kiub.
  • Yen cukup wektu, rendhem kentang ing banyu adhem nganti 1 jam. (Iki mbusak pati lan nggawe kentang alus). Salur lan kentang garing, yen dibutuhake.
  • Tos kentang, minyak zaitun, jamu lan bumbu
  • Lebokake ing loyang lan bakar nganti 30-35 menit nganti kecoklatan lan empuk.

Cathetan Resep

Gunakake kombinasi jamu sing dikarepake. Rempah-rempah / rempah-rempah sing garing bisa diganti, gunakake 1-2 sendhok teh garing ing panggonan sing seger. Kentang apa wae sing bakal digunakake ing resep iki lan ngupas kentang ora opsional.

Informasi Nutrisi

Kalori:147,Karbohidrat:24g,Protein:lorog,Lemak:4g,Natrium:27mg,Kalium:687mg,Serat:lorog,Gula:1g,Vitamin A:10IU,Vitamin C:13mg,Kalsium:limalasmg,Wesi:1.1mg

(Informasi nutrisi sing disedhiyakake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

Tembung kuncikentang panggang gampang, oven kentang panggang, kentang panggang KursusPiring Sisih DimasakWong Amerika© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene .