Oven Asparagus Panggang Oven Gampang

Oven Asparagus Panggang minangka sajian sampingan sing sampurna kanggo ngiringi dhaharan. Tombak asparagus sing lembut mung diluncurake karo minyak zaitun lan bumbu banjur dimasak ing oven. Dheweke caramelize kanthi apik nalika manggang nambah lapisan rasa liyane.

Hidangan samping iki katon lan rasane elegan, nanging gampang digawe lan bisa disiyapake sadurunge.



Asparagus panggang ing piring.



We tresna daging babi dibungkus asparagus kanggo preinan utawa dina Minggu mangan bareng karo copycat ham panggang madu nanging resep asparagus panggang oven sing gampang iki sing bakal ditemokake ing meja nedha bengi kabeh taun! Sederhana banget kanggo nyiyapake lan butuh mung sawetara bahan lan kesederhanaan pancen ngidini rasa asparagus bisa sumunar.

Preparasi Asparagus

Kanggo Persiapan Asparagus Aku seneng nggunakake stalk sing bisa didhahar sabisa. Dheweke duwe ujung sing apik banget lan yen sampeyan nyekel saben pucuk asparagus lan tikungan, sworo seru bakal katon ing endi sisih kayu sing menehi pucuk asparagus sing lembut.



Wenehake bilas kanthi cepet lan garing sadurunge masak. Banyu sing ditambahake bakal nyebabake kukus tinimbang dibakar.

Cara Panggang Asparagus

Panggang iku salah siji saka pirang-pirang cara masak asparagus . Kaya dene asparagus panggang , sithik nyiyapake nyiyapake nyiyapake sajian gampang iki.

  1. Panaskan oven nganti suhu dhuwur.
  2. Lebokake gagang asparagus ing wajan lan gerimis nganggo minyak zaitun, uyah & mrico. Wenehi panci guncang sithik kanggo nutupi asparagus.
  3. Panggang nganti empuk.

Copot, taburi nganggo topping favorit lan sajikan.



Asparagus sing durung dimasak ing loyang.

Suwene Panggang Asparagus

Nalika nggawe asparagus panggang - utawa Brokoli panggang (utawa sayuran panggang kanggo perkara kasebut) - aja ing oven sing panas antara 400 nganti 450 derajat. Elinga, kabeh panggang yaiku caramelize ing njaba nalika sayuran tetep garing lan garing.

Tombak asparagus pancen alus, mula bakal dipanggang kanthi cepet ing oven sing panas. Iki bisa diwiwiti saka tombak tipis (dhiameter potlot) nganti tombak kandel (dhiameter wortel cilik) saengga wektu bisa beda-beda.

Aku mesthi nyoba tuku tumbak sing luwih kenthel kanggo dipanggang supaya ora masak.

  • Tumbak Kandel 8-10 menit ing 425 ° F
  • Tombak Lancip 5-7 menit ing 425 ° F

Toppings kanggo Asparagus Panggang

Ana macem-macem cara liyane kanggo nambah resep asparagus panggang oven iki kanggo ngrasakake rasa seneng maksimal saka musim sing cendhak banget. Sampeyan bisa milih tumbak panggang kanthi pilihan sing enak:

  • dicincang papak tumis ing butter coklat
  • parmesan keju utawa keju favorit liyane (lan daging sakedhik)
  • pecan disigar utawa kacang pinus tumis ing butter
  • jeruk nipis walanda saos utawa saus bernaise
  • remet saka jeruk nipis utawa semangat

Tombak asparagus ing loyang.

Apa sing Bisa Dadi Asparagus

Asparagus panggang ing piring. 5saka5swara NyemakResep

Asparagus Panggang

Wektu Persiyapan5 menit Wektu Masak8 menit Total Wektu13 menit Pelayan4 porsi PanganggitHolly Nilsson Tombak asparagus panggang lembut karamel ing oven. Print Pin

Bahan-bahan

  • 1 klompok asparagus dipangkas
  • loro sendok minyak zaitun
  • 1 cengkeh papak dicincang
  • uyah lan mrico kanggo rasa
  • loro sendok kacang cemara panggang opsional
  • 1 sendhok teh semangat jeruk nipis opsional
  • loro sendok keju parmesan parut, opsional

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

  • Panaskan oven nganti 425 ° F.
  • Cuci asparagus lan cepot batang kayu.
  • Lebokake asparagus ing wajan banjur tos nganggo minyak zaitun, bawang putih lan uyah & mrico.
  • Panggang 8-10 menit utawa nganti empuk.
  • Ndhuwur karo topping sing dipengini

Cathetan Resep

Informasi nutrisi ora kalebu topping opsional.

Informasi Nutrisi

Kalori:95,Karbohidrat:4g,Protein:3g,Lemak:7g,Lemak jenuh:1g,Kolesterol:1mg,Natrium:42mg,Kalium:227mg,Serat:lorog,Gula:lorog,Vitamin A:870IU,Vitamin C:7.2mg,Kalsium:57mg,Wesi:2.4mg

(Informasi nutrisi sing diwenehake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

Tembung kunciasparagus panggang, oven panggang, asparagus panggang KursusPiring Sisih DimasakWong Amerika© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene .

Sayuran Panggang Luwih Kita Seneng

Oven asparagus panggang ing piring nganggo teks. Gambar paling dhuwur - Asparagus tombak ing loyang. Gambar ing ngisor - asparagus panggang ing piring nganggo teks. Asparagus ing piring sajian kanthi teks.