Lasagna krasan sing gampang

Lasagna krasan minangka klasik sing kudu dimainake saben juru masak. Lembar pasta, isi keju, lan saus tomat sing legi sing apik digawe dadi pasugatan sing sampurna!

Sanajan ana sawetara langkah kanggo resep iki, gampang digawe lan rasane gedhe. Piring iki bisa digawe luwih cepet lan bisa beku sadurunge utawa sawise dipanggang!



Lasagna krasan sing gampang ing piring



Cara Nggawe Lasagna

Lasagna krasan bisa uga duwe sawetara langkah, nanging saben langkah gampang - lan aku yakin manawa sampeyan cukup kanggo mangan Italia sing sampurna!

Bahan-bahan ing resep iki yaiku kabeh sing sampeyan ngerti lan ora angel! Sampeyan mung butuh resep lasagna sing gampang iki yaiku wajan, mangkuk siji, lan wajan 9 × 13!



Ringkesan cepet lapisan:

  • Isi Keju Campur ricotta lan keju (saben resep ing ngisor iki) karo endhog ing mangkuk, banjur sisihake. Ora ana ricotta? Ora masalah, keju pondok bisa digunakake ing resep iki!
  • Saos Daging Coklat bawang, bawang putih, lan daging ing pot ing kompor. Tambah saos pasta lan pasta tomat & rebus sawetara menit.
  • Lapisan Bareng Lebokake saos daging lan campuran keju karo mi lan panggang nganti umob

SPINACH LASAGNA Kanggo nggawe lasagna bayem, perah sebagian besar kelembapan bayem beku sing defrost lan lebokake bareng karo lapisan keju. Bahan-bahan Lasagna ora kudu diwatesi karo bahan sing sampeyan tingali ing kene.

Ganti daging utawa keju sing beda-beda, utawa coba beda saos daging variasi.



Lasagna krasan sing gampang sadurunge dirakit

Kepiye Layer Lasagna

Sawise nyiyapake saos daging lan keju, sampeyan siyap kanggo lapisan. Iki urutan lapisan:

  • saos - mie - keju
  • saos - mie - keju
  • saos - mie - keju
  • mie - saos (panggangan) - keju
  1. Nyebar babagan tuwung saos daging menyang wajan 9 × 13. Tambahake lapisan mi.
  2. Ndhuwur mi karo sawetara campuran keju.
  3. Baleni lapisan, pungkasane nganggo lapisan mi lan saos
  4. Tutup foil lan panggang.
  5. Copot foil, ndhuwur nganggo mozzarella lan parmesan lan panggangan maneh 15 menit.

Lasagna krasan sing gampang ing sajian sajian

Suwene Panggang

Lasagna wektu baking kanggo resep iki udakara udakara sakjam. Kanggo njupuk topping keju coklat sing sampurna, sampeyan kudu masak ing rong tahap.

  1. Lapisan, tutup kanthi kenceng ing foil kanggo njaga kelembapan.
  2. Sawise masak, copot foil, tutup keju, banjur bali menyang oven suwene 15 menit maneh, utawa nganti sisih ndhuwur kecoklatan lan lasagna sing gampang digodhog.

Tip Penting : Ayo lasagna lenggah / istirahat paling ora 15 menit sawise dicopot saka oven (sanajan 30-45 menit ora apa-apa). Iki bakal supaya ora dadi rapi lan mbantu njaga bentuk nalika dipotong.

Ngaso ora diwajibake nalika gladhen.

Sajeni lasagna sing gampang iki kanthi potongan Roti Bawang Putih krasan .

Tembakan nduwur Lasagna krasan Gampang

Kita seneng nyedhiyakake nedha bengi lasagna klasik, lengkap karo salad caesar utawa salad Italia lan nedha bengi muter slathered ing Bawang Putih Bawang Putih . Iki minangka panganan sing paling apik ing saindenging jagad!

Nggawe Ngarep

Lasagna bisa disiyapake sadurunge lan digawe adhem nganti 2 dina sadurunge dipanggang. Uga bisa beku sadurunge utawa sawise dipanggang.

Kanggo Beku

Lasagna minangka salah sawijining panganan sing paling apik kanggo nyedhiyakake lan beku. Resep kaping pindho utawa kaping telu lan beku sawetara dina liyane. Defrost ing kulkas sewengi lan panggang kaya sing diarahake.

Kanggo Reheat Lasagna

Yen wis sisa turahan, lebokake ing oven 350 ° F sing ditutup, nganti digawe panas maneh. Iki butuh udakara 30 menit! Mesthi, turahan uga digawe panas ing gelombang mikro!

Luwih Favorit Italia

Apa sampeyan seneng Lasagna krasan iki? Priksa manawa ninggalake rating lan komentar ing ngisor iki!

Tembakan nduwur Lasagna krasan Gampang 4.91saka480swara NyemakResep

Lasagna krasan sing gampang

Wektu Persiyapan30 menit Wektu Masak1 jam Wektu Ngasolimalas menit Total Wektu1 jam Papat. Lima menit Pelayan12 porsi PanganggitHolly Nilsson Lasagna krasan minangka nedha bengi klasik lan enak sing kudu ditindakake saben kulawarga sajrone rotasi resep. Print Pin

Bahan-bahan

  • 12 mi lasagna ora masak
  • 4 cangkir keju mozzarella abon lan dibagi
  • setengah cangkir keju parmesan abon lan dibagi
Saos Tomat
  • setengah pon daging sapi lemah sing ramping
  • setengah pon Sosis Italia
  • 1 bawang bombay diced
  • loro cengkeh papak dicincang
  • 36 ons saos pasta * deleng cathetan
  • loro sendok tempel tomat
  • 1 sendhok teh Bumbu Itali
Campuran Keju
  • loro cangkir keju ricotta
  • ¼ cangkir peterseli seger disigar
  • 1 endhog diantemi

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

  • Panas oven nganti 350 ° F. Masak pasta al dente miturut pituduh paket. Bilas ing banyu adhem banjur pasang.
  • Daging sapi coklat, sosis, bawang lan bawang putih nganggo panas sedheng nganti ora ana sisa jambon. Selehake lemak apa wae.
  • Aduk saos pasta, pasta tomat, bumbu Italia. Rendhem 5 menit.
  • Gawe Campuran Keju kanthi nggabungake 1 ½ cangkir mozzarella, ¼ tuwung keju parmesan, ricotta, peterseli, lan endhog.
  • Tambahake 1 cangkir daging menyang wajan 9x13. Ndhuwur karo 3 mi lasagna. Lapisan karo ⅓ saka Campuran Keju lan 1 cangkir saos daging. Baleni kaping pindho maneh. Rampung nganggo 3 mie paling ndhuwur karo saos sing isih ana.
  • Tutup foil lan panggang 45 menit.
  • Bukak, taburi keju sing isih ana (2 ½ cangkir keju mozzarella lan ¼ cangkir parmesan), lan panggang tambahan 15 menit utawa nganti kecoklatan lan umpluk. Broil 2-3 menit yen dikepengini.
  • Ngaso 10-15 menit sadurunge nglereni.

Cathetan Resep

* Cathetan babagan saus: Ing resep iki, saben lapisan duwe saos daging nganti 1 cangkir. Yen sampeyan luwih seneng saos ing lasagna, tambahake saos pasta nganti 48 oz. Tip Ngirit Wektu: Gunakake lembaran lasagna sing anyar sing ditemokake ing area deli lan lakoni langkah sing umob! Lasagna seger ora prelu digodhog dhisik. Ayo lasagna lenggah / istirahat paling ora 15 menit sawise dicopot saka oven (sanajan 30-45 menit ora apa-apa). Iki bakal supaya ora dadi rapi lan mbantu njaga bentuk nalika dipotong. Ngaso ora diwajibake nalika gladhen. Substitusi: Keju Ricotta bisa diganti karo keju pondok. Gunakake kabeh daging sapi (utawa malah kalkun) ing panggonan sosis yen dibutuhake.

Informasi Nutrisi

Kalori:377,Karbohidrat:28g,Protein:29g,Lemak:16g,Lemak jenuh:7g,Kolesterol:71mg,Natrium:857mg,Kalium:492mg,Serat:lorog,Gula:4g,Vitamin A:805IU,Vitamin C:7.4mg,Kalsium:526mg,Wesi:2.2mg

(Informasi nutrisi sing disedhiyakake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

Tembung kunciresep lasagna krasan, cara nggawe lasagna, lasagna KursusKaserol, Kursus Utama, Pasta DimasakWong Italia© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene . Gampang Krasan Lasagna kanthi judhul Lasagna krasan sing gampang karo nulis