Gulung Ayam Gampang

Roll-Up Ayam minangka panganan sing enak banget sing ditresnani kabeh kulawarga.

Ayam mateng lan brokoli sing wis direndhem digulung nganggo gulung sabit lan dipanggang ing saus krim. Gampang, dadi cheesy lan cinch kanggo ditarik nganggo bahan-bahan sing gampang.



Chicken Roll Ups dipanggang ing sajian kaser sing cedhak



Nedha bengi sing gampang ing menit

Gulung sabit sing diisi karo pitik lan keju, saos krim pancen enak!

1 gelas nasi mateng podo garing

Saos iki krim banget lan bisa nggawe dina biasa, luar biasa! Kabecikan panggang iki paling sampurna panganan penak kanggo acara apa wae!



Sisih sing paling apik yaiku sampeyan bisa nggunakake bahan sing ana ing tangan kanggo ngisi roll up kasebut.

Rolling Ayam ing papan pemotong sadurunge digulung

Bahan & Variasi

AYAM Nalika resep iki njaluk daging pitik, rasane kaya daging sapi panggang, ham , utawa malah turah turki . Dadi kreatif lan tambahake favorit sampeyan!



SAUCE Yen sampeyan ora duwe krim sup saka pitik, ganti sup krim liyane kayata jamur utawa brokoli. Utawa mecut gampang saos keju nganggo bubuk bawang putih lan bumbon . Yen kabeh cara gagal, jar Alfredo bakal apik!

BROCCOLI Daripada kukus brokoli , gunakake turahan brokoli panggang utawa asparagus ! Tambahake jamur utawa malah turahan sayuran panggang .

Chicken Roll Ups ing sajian kaserol lan saos sing durung dimasak

Cara Nggawe Ayam Gulung

Sampeyan mung kari langkah 3 saka resep sing gampang iki:

  1. Gawe saos (kaya resep ing ngisor iki).
  2. Isi cresent karo pitik lan keju lan gulung.
  3. Lebokake ing wajan liwat saus, taburi keju lan panggang

Ayo sajian lungguh sawetara menit supaya saos disetel lan Rasakake dhahar!

yaiku keju lan keju ricotta sing padha

Chicken Roll Ups ditutup ing piring putih kanthi saos

Tips Sukses

Kanggo sampurna bulan sabit sing renyah, panggang nganti coklat emas. Penting ora kurang masak iki

Priksa manawa digunakake praupan daging kanggo resep iki. Daging mentah ora bakal cukup wektu ing oven kanggo masak kanthi sak tenane.

Paling pungkasan nanging ora kalah penting, cheddar sing landhep nambah roso ekstra, nanging bebas nggunakake favorit sampeyan yen keju sing tajem ora ana ing menu. Pungkasan, coba tabur nganggo hiasan sing warna-warni:

  • Keju tambahan ing ndhuwur!
  • Tanduran sing dicincang utawa garing, utawa bawang ijo
  • Taburan paprika asap utawa cabai garing
  • Malah jalapenos sing dicincang kanggo rempah-rempah ekstra ing ndhuwur bisa nggawe sajian iki katon apik lan nyenengake!

Sisane?

Gulung ayam bakal tahan ing kulkas nganti 3 dina. Rasane adhem kepenak banget, nanging kanggo muter maneh, cukup kanthi gelombang mikro utawa lebokake oven roti panggang sajrone sawetara menit lan seger banget! Sawetara irungnya saos panas kanggo rempah-rempah sing ditambahake bakal dadi trik!

Resep Roll Yummy Liyane

Apa sampeyan nggawe Ayam Ayam iki? Priksa manawa ninggalake rating lan komentar ing ngisor iki!

Chicken Roll Ups ditutup ing piring putih kanthi saos 5saka6swara NyemakResep

Roll Up Ayam

Wektu Persiyapan10 menit Wektu Masak25 menit Rising Wekturong puluh menit Total Wektu55 menit Pelayan8 nggulung PanganggitHolly Nilsson Gulung pitik gaya Alfredo iki gampang digawe sing bisa dirasakake kabeh kulawarga Print Pin

Bahan-bahan

  • 10 ons krim sup pitik
  • setengah cangkir duduh kaldu
  • setengah cangkir susu
  • 1 sendok glepung
  • setengah sendhok teh bubuk bawang putih
  • 1 bisa gulung sabit
  • 1 cangkir keju cheddar sing landhep dipérang
  • 1 cangkir pitik masak abon-abon
  • loro cangkir brokoli utawa asparagus, dikukus

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

  • Panaskan oven nganti 375 ° F.
  • Gabungke sup, susu, duduh kaldu, glepung, bubuk bawang putih lan uyah & mrico secukupe. Tuang campuran sup ing sisih ngisor wajan 9x13 '.
  • Segitiga gulung sabit sing kapisah.
  • Dibagi 1 ½ cangkir keju cheddar lan kabeh pitik lan brokoli ing gulung sabit.
  • Gulung saben gulung sabit lan lebokake ing wajan sing wis disiyapake.
  • Panggang 25 menit. Paling ndhuwur karo keju sing isih ana lan panggang tambahan 5-10 menit.
  • Ngaso 5 menit sadurunge disajikake.

Cathetan Resep

  • Penggantian Veggie sing Enak: Coba bayem, kembang kol, mrico abang panggang, tomat, utawa asparagus uga!
  • Priksa manawa nggunakake daging sing wis dimasak amarga daging mentah ora bakal cukup wektu kanggo masak kanthi resep iki!
  • Kanggo eksterior sing garing sing sampurna, aja dikethok!

Informasi Nutrisi

Nglayani:1nggulung,Kalori:193,Karbohidrat:8g,Protein:16g,Lemak:sewelasg,Lemak jenuh:6g,Kolesterol:48mg,Natrium:513mg,Kalium:200mg,Serat:1g,Gula:lorog,Vitamin A:482IU,Vitamin C:rong puluhmg,Kalsium:191mg,Wesi:1mg

(Informasi nutrisi sing disedhiyakake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

Tembung kunciGulung Roti, Ayam Brokoli, Gulung Ayam, Gulung Ayam Gampang, Cara Nggawe Gulung Ayam KursusAppetizer, Roti, Snack DimasakWong Amerika© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene . Chicken Roll Ups ing sajian kaserol lan sendok kanthi nulis Chicken Roll Ups ing tampilan sajian kaserol saka ndhuwur kanthi judhul Gulung Ayam sadurunge dipanggang ing sajian kaserol lan nutup gulung pitik sing wis rampung kanthi nulis