Divan Ayam Gampang

Divan Ayam minangka salah sawijining pilihan nedha bengi sing disenengi, lan ora bisa dadi luwih enak. Ing resep divan sing gampang iki, Ayam lan Brokoli dicampur karo saus sing krim lan krem ​​banjur dipanggang nganti anget lan umpluk.

Resep iki klasik karo salah siji kombo rasa sing disenengi… pitik, brokoli lan keju cheddar. Mesthi ora kaget yen resep Chicken Divan iki wis dinikmati dening pirang-pirang kulawarga sajrone puluhan taun!



Ayam Divan ing piring karo garpu lan sega



Divan Ayam Gampang

Divan Brokoli Ayam minangka kaserol sing cepet lan gampang, dadi pilihan kanggo mangan ing wayah wengi sing sibuk. Yen sampeyan nggunakake turahan dhadha pitik panggang utawa pitik rotisserie, sampeyan bisa duwe ing meja ing sangisoré 30 menit. Dadi karo seger salad ijo seger lan roti karo Bawang Putih Bawang Putih , iki minangka salah sawijining panganan sing bakal dijaluk kulawarga kanthi bola-bali.

cara nggawe tumbak acar goreng

Apa pitik Divan?

SAUCE: Divan Ayam entuk rasa sing legi lan ono krime saka campuran keju cheddar, susu, sup jamur kenthel, lan krim asem. Yen sampeyan ora duwe krim sup jamur Handy, krim pitik, cheddar utawa brokoli uga rasane apik tenan ing resep iki! Sawetara resep nggawe Chicken Divan karo mayo, nanging aku luwih seneng nggunakake krim sing ora nguntungke.



BROCCOLI: Aku tansah kukus brokoli seger kanggo Chicken Divan nanging sampeyan uga bisa nambah kembang kol utawa asparagus (lan kadang nganggo bubuk bubuk kari)!

AYAM: Pitik wis dimasak sadurunge diluncurake dadi resep, mula yen sampeyan duwe turahan pitik (utawa kalkun), resep kasebut resep banget. Yen ora aku biasane nggawe lan ngrusak pitik rebus amarga gampang banget.

TOPPING: Mentega lan roti panggang ing casserole Ayam Divan iki menehi sentuhan pungkasan sing sampurna. Panggang nganti topping dadi emas lan liya-liyane dadi panas lan umpluk!
Bahan-bahan kanggo Divan Ayam ing sajian kaserol



Cara Nggawe Ayam lan Brokoli Divan

Aku tansah nggawe Divan Ayam kanthi brokoli seger, rasane paling enak lan ora entek berair utawa lembek kaya kadang brokoli beku.

  1. Kukus brokoli sampeyan sawetara menit supaya garing banget (kaya sing bakal masak ing oven). Saluran kanthi becik (supaya saos sampeyan ora mbanyu)
  2. Gabungke bahan saus divan.
  3. Tambahake pitik lan brokoli menyang sajian, ndhuwur karo saus keju lan roti roti

Panggang udakara 20 menit utawa nganti kecoklatan lan gelembung! Peasy gampang.

Piring Casserole Chicken Divan nganggo garpu

Aku biasane seneng Divan Ayam karo sega (utawa Beras Mentega Bawang Putih ), nanging uga rasane apik banget kanggo mie utawa uga sawetara kentang mashed krim !

Yen sampeyan ora mangan sakabeh casserole (sing biasane kita lakoni ing kene, apik banget), bisa diolah kanthi sampurna. Cukup lebokake Chicken Divan ing oven gelombang mikro, utawa aduk maneh ing oven utawa ing kompor. Sadurunge gladhen, biasane nambahake percikan susu supaya tetep seger lan krime.

Resep Kaserol Ayam Liyane

Ayam Divan ing piring karo garpu lan sega 4.97saka105swara NyemakResep

Divan Ayam Brokoli

Wektu Persiyapan10 menit Wektu Masak18 menit Total Wektu28 menit Pelayan4 porsi PanganggitHolly Nilsson Panganan klasik lan krim iki disenengi pirang-pirang puluh taun amarga gampang nyiyapake lan rasa sing enak. Print Pin

Bahan-bahan

  • 1 pon brokoli seger dipotong dadi ukuran cokotan
  • 3 cangkir pitik masak dipotong
  • 1 cangkir keju cheddar abon dipérang
  • setengah cangkir susu
  • cangkir krim asem
  • 10 ons bisa Krem Jamur kental utawa sup pitik
  • setengah sendhok teh saben bubuk papak bubuk bawang bombay, mustar garing lan mrico
  • ¼ sendhok teh uyah bumbu
Ndhuwur
  • 3 sendok Roti roti panko
  • 1 sendok mentega lebur

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

  • Panaskan oven nganti 400 ° F.
  • Lebokake brokoli ing banyu umob sing umob gedhe lan masak 2-3 menit utawa nganti empuk. Saluran kanthi becik.
  • Ing mangkuk medium, gabungke 1 cangkir keju cheddar, susu, sup kental, krim asem lan bumbu.
  • Aduk brokoli lan pitik banjur lebokake sajian kaserol 3qt (utawa wajan 9x13). Ndhuwur karo keju sing isih ana.
  • Ing mangkuk cilik, aduk butter lan roti. Sprinke topping ing campuran ayam.
  • Panggang 18-20 menit, utawa nganti breadcrumbs dadi coklat kecoklat banjur dicampur bubbly lan panas.
  • Sajrone beras, mie, utawa kentang tumbuk, kaya sing dikarepake.

Informasi Nutrisi

Kalori:650,Karbohidrat:2. 3g,Protein:46g,Lemak:41g,Lemak jenuh:rong puluhg,Kolesterol:156mg,Natrium:1192mg,Kalium:1007mg,Serat:4g,Gula:6g,Vitamin A:1955IU,Vitamin C:152mg,Kalsium:494mg,Wesi:3.8mg

(Informasi nutrisi sing disedhiyakake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

carane nggawe kentang panggang
Tembung kuncibrokoli, kaserol, divan pitik, pari KursusCasserole, Kursus Utama DimasakWong Amerika© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene .

Baleni Casserole Krim iki

Ayam Divan ing beras kanthi garpu lan irah-irahan

Resep Liyane sing Bakal Sampeyan Senengi

Ayam rebus ing papan kayu kanthi judhul

Sup Mie Ayam Krasan kanthi judhul

Ayam Divan ing piring karo nulis