Zucchini Panggang Gampang

Zucchini panggang minangka bahan sampingan sing cocog kanggo panganan! Zucchini seger ing taman diluncurake karo minyak zaitun lan jamu banjur diwenehi keju jiwit parmesan.

Babak zucchini panggang iki metu asri banget kanthi topping keju parmesan emas. Dadi karo steak, burger, pitik ... utawa kanggo cemilan dhewe!



Tumpuk Zucchini Panggang ing piring



Sayuran Veggie

Zucchini minangka salah sawijining sayuran favorit kanggo tanduran ing kebonku, tuwuh dadi edan lan kita mesthi duwe akeh! Bisa digunakake ing resep-resep sing legi (kayata Brownies Zucchini utawa Roti Pisang Zucchini ) lan ing resep gurih kaya Kapal Zucchini Stuffed Gampang !

Saka kabeh resep sing wis dak coba, iki paling gampang!



Bahan-bahan

Nalika masak zucchini, aku asring panggang utawa panggang kanthi bumbu lan minyak zaitun! Nalika menehi saran bumbu-bumbu Italia, sampeyan bisa nambah bumbu-bumbu lan bumbu favorit kanggo ngganti utawa kanggo ngrampungake panganan. Keju (bagean favoritku) bisa uga diganti karo keju sing disenengi!

Resep zucchini panggang iki nggunakake zucchini sing dipotong nganti ½ ”bunder supaya keju bisa dadi coklat isih krasa garing lan isih garing. Yen sampeyan luwih seneng zucchini sing luwih alus, sampeyan bisa ngethok luwih tipis (utawa malah ditebang dadi teken utawa irisan yen sampeyan seneng)!

Bahan-bahan kanggo Panggang Zucchini ing mangkuk kaca



Nalika nggawe resep Panggang Zucchini iki, kabeh bisa disiyapake sadurunge lan yen nedha bengi meh siyap, cukup lebokake ing oven sawetara menit.

Cara Manggang Zucchini

Zucchini gampang banget mateng, mula aku mesthi nyetel wektu nalika manggang. Yen sampeyan ngethok zucchini luwih kenthel, rempah-rempah kasebut bakal tetep nalika dipanggang, dakkerteni ½ ”kira-kira sampurna!

Zucchini paling apik dipanggang ing suhu dhuwur sajrone wektu sing sithik, supaya bisa caramelize (sing nambah rasa) tanpa sithik. Ing resep iki, zucchini panggang sampeyan mung bakal ana ing oven suwene 8-10 menit, kalebu bagean broil kanggo panggang nganti sampurna!

Panggang Zucchini karo keju

Yen sampeyan manggang steak utawa daging, ganti resep iki kanthi mateng zucchini ing barbecue (rasane apik tenan, bisa uga ditambahake), lan nambah keju sawise iku. Rasa zucchini panggang cocog karo steak lan a salad pasta !

Zucchini panggang minangka resep sing gampang, lan mesthi nyenengake. Bonusipun? Sampeyan biasane wis duwe kabeh sing dibutuhake ing pawon! Enak, sarat karo rasa lan ramah keto amarga karbohidrat kurang alami!

Liyane Favorit Zucchini

Apa sampeyan seneng Resep Panggang Zucchini iki? Priksa manawa ninggalake komentar lan rating ing ngisor iki!

Tumpuk Zucchini Panggang ing piring 4.96saka233swara NyemakResep

Zucchini Panggang Gampang

Wektu Persiyapan5 menit Wektu Masak10 menit Total Wektulimalas menit Pelayan4 porsi PanganggitHolly Nilsson Zucchini asri sing empuk banget dicampur karo keju parmesan. Print Pin

Bahan-bahan

  • loro medium zucchini diiris dadi rounds 'babak
  • 1 sendok minyak zaitun
  • setengah sendhok teh Bumbu Itali
  • uyah & mrico kanggo rasa
  • cangkir keju parmesan diparut, dipisah-pisah

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

  • Panaskan oven nganti 425 ° F.
  • Gulung irisan zucchini nganggo minyak zaitun, bumbu, uyah & mrico lan udakara 2 sendok keju parmesan.
  • Lebokake ing loyang lan ndhuwur karo kari parmesan sing isih ana. Panggang 5 menit.
  • Geser oven, panggang wajan ing sisih ndhuwur lan gosok 3-5 menit utawa nganti keju lebur lan zucchini asri empuk.

Informasi Nutrisi

Kalori:80,Karbohidrat:3g,Protein:4g,Lemak:5g,Lemak jenuh:1g,Kolesterol:5mg,Natrium:141mg,Kalium:255mg,Serat:1g,Gula:lorog,Vitamin A:260IU,Vitamin C:17.6mg,Kalsium:118mg,Wesi:0,5mg

(Informasi nutrisi sing disedhiyakake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

Tembung kuncizucchini KursusPiring Sisih DimasakWong Amerika© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene . tampilan ndhuwur Baked Zucchini kanthi nulis Panggang Zucchini kanthi judhul bahan ing mangkuk kanggo nggawe Panggang Zucchini kanthi judhul lan gambar sajian sing wis rampung boat zucchini sing diiseni ing pasta

Resep Liyane sing Bakal Sampeyan Senengi

Kapal Zucchini Stuffed Gampang

brokoli ing Bowl karo latar mburi lemon

Brokoli panggang Oven