Gampang Panggang Mostaccioli

Mostaccioli panggang iki minangka sajian pasta sing gampang karo saus daging sing sugih paling ndhuwur karo keju lan dipanggang nganti umob.

suwene suwene kalkun panggang madu ing kulkas

Panganan iki apik kanggo maju, digawe panas lan beku kanthi sampurna lan kabeh wong seneng.



masak Creamy Baked Mostaccioli ing sajian



Resep panggang pasta tradisional (ing kasus iki mostaccioli) dimuat karo daging lan keju ing saos tomat sing sugeh lan enak!

Dadi apa mostaccioli? Mostaccioli minangka bentuk pasta sing padha banget karo penne nanging duwe eksterior sing lancar tinimbang ditumbuk. Pasta sing enak iki tabung kandel, abot, kanthi ujung diagonal.



Iku cocog kanggo saos adhedhasar daging lan keju krim (kaya saos mac lan keju )! Iku apik banget ing sup uga.

bahan kanggo nggawe Creamy Baked Mostaccioli

Bahan-bahan

PASTA Mesthi wae kita nggunakake Mostaccioli nanging penne minangka pengganti sing sampurna. Sampeyan bisa nggunakake pasta kanthi medium ing resep iki.



TOMATO SAUCE Kita nggunakake saos marinara minangka basis karo tomat diced kalengan kanggo tekstur. Krim krim nyemprotake tang saka tomat lan nambah kekayaan.

Daging Daging sapi ing ngisor iki minangka pilihan kanggo resep iki amarga meh mesthi ora ana. Sosis Italia minangka sulih (utawa daging sing dienggo) banget. Sampeyan bisa nggawe iki nganggo bakso yen sampeyan duwe sawetara!

kentang scalloped lan ham kanggo 50

CHEESE Iki paling ndhuwur karo mozzarella lan parmesan. Nalika aku ora nyaranake keju sing wis dipotong kanggo willows , dheweke luwih ngirit wektu kanggo paling ndhuwur casseroles cheesy.

Variasi

  • Turki, daging sapi, utawa daging babi sosis bisa ditambahake.
  • Kanggo versi vegetarian utawa tanpa daging, campuran kombinasi sayuran dicincang kaya bayem cincang, bawang, zucchini dicincang, jamur irisan, lan / utawa terong.
  • Tambah sawetara keju ricotta , lan pop ing oven (kita seneng ricotta ing dipanggang ziti uga)!

Langkah-langkah kanggo nggawe panggang mostaccioli

Cara Nggawe Paling Panggang

  1. Daging sapi coklat , bawang, lan bawang putih. (Saben resep ing ngisor iki)
  2. Nglakoake ing bahan saos lan simmer.
  3. Nalika saus simmer, masak pasta al dente
  4. Lapisan pasta karo saus ing sajian kaserol, ndhuwur keju lan panggang nganti umob.

JENIS PRO: Sawise dipanggang, lebokake Mostaccioli ing ngisor daging broiler udakara 3 menit supaya coklat lan umpluk!

Campuran Krim Mostaccioli campuran ing sajian kaserol sadurunge masak

Ndandani (& Sisa)

  • Nyiyapake lan tutup ing kulkas. Yen wis siyap, panggang 45 menit ing oven sing wis digawe panas. Bisa tetep ing kulkas udakara 3 dina sadurunge dipanggang.
  • Utawa, prep lan beku dibungkus plastik lan foil aluminium nganti 3 wulan (priksa manawa tanggal kasebut diwenehi label ing sisih njaba). Ayo casserole cair ing kulkas kanthi sewengi lan panggang kaya sing diarahake.
  • Ora ana wektu kanggo cair saka beku? Cukup copot kabeh bungkus plastik, tutup nganggo aluminium foil lan panggang suwene 45 menit banjur angkat foil lan panggang maneh 20-30 menit nganti keju umpluk!

Liyane Roti Pasta

Apa kulawarga sampeyan seneng karo Baked Mostaccioli iki? Priksa manawa ninggalake rating lan komentar ing ngisor iki!

masak Creamy Baked Mostaccioli ing sajian kaserol putih 5saka5swara NyemakResep

Krim Paling Panggang Krim

Wektu Persiyapan30 menit Wektu MasakPapat. Lima menit Total Wektu1 jam limalas menit Pelayan8 porsi PanganggitHolly Nilsson Piring pasta krim iki regane murah lan gampang disiyapake. Cocog banget kanggo menehi panganan kanggo wong liya utawa mangan ing wayah wengi kanthi cepet! Print Pin

Bahan-bahan

  • 12 ons mostaccioli utawa penne
  • 1 pon daging sapi lemah sing ramping
  • 1 gedhe bawang bombay diced
  • 3 cengkeh papak dicincang
  • 28 ons saos marinara
  • 14 ons tomat diced ora dilatih
  • setengah cangkir banyu
  • 1 sendhok teh Bumbu Itali
  • 1 sendhok teh gula
  • 1 cangkir krim abot
  • loro cangkir keju mozzarella abon-abon
  • ¼ cangkir keju parmesan abon-abon

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

  • Panaskan oven nganti 375 ° F. Lenga wajan 9x13.
  • Masak pasta miturut pituduh arah ing banyu asin nganti nganti dente. Aja kakehan masak.
  • Sauntara, ing panci gedhe daging sapi, bawang, lan bawang putih ing panci nganti ora ana jambon sing isih ana. Selehake lemak apa wae.
  • Aduk saos marinara, tomat diced, banyu, bumbu Italia, lan gula. Rendhem 5 menit. Aduk krim abot lan rebus tambahan 5 menit utawa nganti kenthel.
  • Nyebar 1 cangkir saos ing sisih wajan sing wis disiyapake. Tambah setengah saka pasta sing wis mateng lan ndhuwur karo kari saos sing kari.
  • Tambah pasta sing isih ana, ndhuwur karo saus lan keju sing isih ana.
  • Panggang 25-30 menit utawa nganti panas lan keju wis kecoklat.

Cathetan Resep

Aja kakehan pasta amarga bakal masak luwih akeh ing oven. Ngganti sosis Italia (utawa daging sing dienggo kanggo daging sapi. Kanggo versi vegetarian utawa tanpa daging, campuran kombinasi sayuran dicincang kaya bayem cincang, bawang, zucchini dicincang, jamur irisan, lan / utawa terong. Maju: Nyiyapake lan tutup ing kulkas. Yen wis siyap, panggang 45 menit ing oven sing wis digawe panas. Bisa tetep ing kulkas udakara 3 dina sadurunge dipanggang. Beku: Beku kebungkus ing plastik lan aluminium foil nganti 3 wulan. Thaw: Ayo casserole cair ing kulkas kanthi sewengi lan panggang kaya sing diarahake (sampeyan bisa uga kudu nambah wektu masak sawetara menit). Masak Saka Beku: Cukup copot kabeh bungkus plastik, tutup nganggo aluminium foil lan lebokake ing oven nalika sampeyan wis panas. Panggang sajrone 45 menit banjur copot foil lan panggang tambahan 20-30 menit.

Informasi Nutrisi

Kalori:523,Karbohidrat:44g,Protein:26g,Lemak:28g,Lemak jenuh:limalasg,Lemak Trans:1g,Kolesterol:104mg,Natrium:870mg,Kalium:767mg,Serat:4g,Gula:8g,Vitamin A:1146IU,Vitamin C:13mg,Kalsium:256mg,Wesi:4mg

(Informasi nutrisi sing diwenehake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

Tembung kunciPanggang Mostaccioli, resep Panggang Mostaccioli, Panggang Paling Panggang, cara nggawe Panggang Mostaccioli KursusDaging sapi, kaserol, Nedha bengi, Panganan, Pasta DimasakAmerika, Italia© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene . Creamy Baked Mostaccioli ing sajian karo nulis nutup Creamy Baked Mostaccioli kanthi judhul Creamy Baked Mostaccioli ing sajian lan sendok isi judhul