Salad Alpukat Timun

Salad Alpukat Timun nduweni timun sing asri, alpukat krim sing subur lan musim panas seger sing diluncurake ing lemari lemon sing sederhana. Salad alpukat iki nggawe musim panas sing sampurna mung sawetara menit!

Salad Alpukat Timun ing bokor



Salad Alpukat Timun

Pancen ana sawetara perkara sing kurang disenengi ing musim panas tinimbang salad alpukat utawa salad timun! Siji-sijine, lan sampeyan duwe salad sing nyenengake lan asri, kanthi pasangan krim sing rasane kaya mangkuk sing kebak musim panas!



Salad timun bisa dadi gampang kaya timun, bawang lan klamben kaya ing salad timun krim , bisa dipasang kanthi sampurna karo tomat sing mateng jus ing a salad tomat timun utawa dilempar karo alpukat seger lan alpukat krim ing sajian iki!

Umume salad timun saya cenderung duwe klamben krim utawa krim asam / basa yogurt Yunani saengga ganti klamben seger iki minangka pangowahan sing apik!



tampilan ndhuwur salad timun Avocado

apa sing kudu disajikan karo pancake kentang kanggo sarapan

Timun kanggo Digunakake ing salad Avocado iki

Nalika macem-macem timun bisa digunakake ing resep salad alpukat iki, aku luwih seneng nggunakake timun Inggris sing dawa (utawa timun tanpa wiji). Dheweke cenderung duwe kulit sing luwih tipis lan wiji sing luwih sithik, dadi tambahan salad sing sampurna. Sampeyan bisa ngethok timun nanging resep iki pancen ora prelu. Amarga biasane nggawe salad alpukat timun iki banjur langsung dipangan, mula wiji lan kulit isih tetep wae.

Sawetara Tips kanggo Salad Alpukat karo Timun

  1. Tip Avocado: Avocado dak potong dadi kubus lan langsung dakcampur nganggo jus lemon supaya ora coklat (lan nambah rasa). Amarga resep iki gumantung banget karo rasa saka bahan-bahan musim panas sing seger, jus jeruk nipis sing anyar ditresep paling apik amarga jus kemasan kadhang kala duwe rasa pait.
  2. Tip Klamben: Gumantung saka ukuran timun lan alpukat, sampeyan ora mbutuhake kabeh klamben. Dadi aku dicampur ing jar mason lan nambah sethithik sekaligus. Yen sampeyan duwe tambahan, luwih becik tinimbang salad sing dibuwang lan suwene udakara seminggu ing kulkas!
  3. Tip Bawang: Aku seneng rasane (lan sethithik warna) trikatuka abang nambahake Salad Alpukat Timun iki. Yen ora duwe bawang abang, mesthine bisa nambah bawang putih. Bawang kanthi kulit papery putih (dudu bawang kulit kuning sing khas) luwih legi lan alus. Aku biasane miwiti resep kanthi ngrendhem bawang bombay ing banyu adhem nalika nyiyapake timun lan alpukat. Rendhem ing banyu adhem njupuk sethithik 'cokotan' saka bawang, dadi luwih entheng lan iringan sing sampurna kanggo sajian iki!

Yen sampeyan lagi golek sajian sing enak lan sederhana sing bisa digali, sampeyan bakal seneng Salad Alpukat Timun. Salad timun sederhana, seger lan gampang digawe minangka sajian sing paling apik kanggo musim panas lan bisa ngiringi panganan saka Pitik Panggang menyang a nedha bengi steak panggang sampurna !



tampilan sisih Salad Alpukat Timun

Resep Timun Segar Liyane sing Sampeyan Senengi

Salad Chickpea minangka salad musim panas sing seger sing nduwe timun, tomat lan kacang-kacangan kanthi tanduran seger ing klambi cepet!

Mie Timun, Semangka, lan salad Feta minangka salad sing adhem lan nyegerake minangka sisih apik kanggo panganan musim panas.

Salad Pasta Timun Krim iku corak sing nyenengake ing salad timun khas sing nggawe sisi sing apik utawa panganan tanpa daging sing gampang!

Sandwich Dill Timun yaiku nedha awan utawa sandwich teh sing enak seger lan sandwich sing disenengi kabeh anak-anakku!

Tzatziki Yunani (Celup Timun Yogurt) kita nyelehake lan nyelehake iki ing roti, salad, utawa pitik panggang kanggo rasa seger!

Timun Cepet minangka cara sing sampurna kanggo nresep timun kebon sing seger!

Watch kula Gawe Salad Alpukat karo Cucumber!

Salad Alpukat Timun nganggo sendok kayu 4.92saka12swara NyemakResep

Salad Alpukat Timun

Wektu Persiyapan10 menit Wektu Masak0 menit Total Wektu10 menit Pelayan4 porsi PanganggitHolly NilssonSalad Alpukat Timun nduweni timun sing asri, alpukat krim sing subur lan musim panas seger sing diluncurake ing lemari lemon sing sederhana. Sisih musim panas sing sampurna mung sawetara menit! Print Pin

Bahan-bahan

  • loro avokado dipotong
  • loro sendok jus lemon seger saka ½ lemon
  • 1 Timun Inggris dicuci lan diced
  • loro sendok bawang bombay abang diced
  • ¼ cangkir dill seger
Klamben
  • 1 sendok gula
  • 1 sendok cuka anggur abang
  • ¼ cangkir minyak zaitun
  • bumbu uyah & mrico secukupe

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

  • Nyampur alon-alon avocado lan jus lemon ing mangkuk medium.
  • Tambahake kabeh bahan sing isih ana banjur tos alon-alon kanggo digabung.
  • Refrigerate 20 menit sadurunge disajikake.

Informasi Nutrisi

Kalori:308,Karbohidrat:limalasg,Protein:lorog,Lemak:28g,Lemak jenuh:4g,Natrium:sewelasmg,Kalium:619mg,Serat:7g,Gula:5g,Vitamin A:450IU,Vitamin C:17.9mg,Kalsium:30mg,Wesi:1mg

(Informasi nutrisi sing disedhiyakake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

Tembung kuncisalad alpukat, Salad Alpukat Timun, salad timun KursusPiring Sisih DimasakWong Amerika© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene .

Resep Liyane sing Bakal Sampeyan Senengi

Salad Tomat Timun Krim

Salad Tomat Timun Krim ing mangkuk putih nganggo sendok kayu

Bruschetta Timun

Timun Bruschetta ing roti kanthi cokotan dijupuk

Salad Timun Krim

Salad Timun Krim kanthi dill ing mangkuk sing dihiasi karo dill seger

Rong Gambar Salad Alpukat Timun nganggo teks Salad Alpukat Timun nganggo teks