CrockPot Breakfast Casserole

Kasserole sarapan CrockPot pindhah saka kompor alon menyang meja sajrone sawetara jam! Setel Pot Crock ing wayah wengi lan istirahat, utawa mecut esuk! Apa wae, sarapan wis siyap kanthi rasa sing pas kanggo miwiti saben dinane!
Kombinasi coklat hash sing dicincang, sosis utawa ham lan akeh keju ditutupi endhog lan 'roti' nganti sampurna ing kompor alon-alon. Nggawe resep casserole sarapan CrockPot dadi gampang banget!

Slow Cooker Breakfast Casserole masak lan siyap dipangan



Cara Nggawe Casserole Sarapan (Versi Crock Pot)

  • DUWIT BROWNS: Coklat hash abrit paling cocog kanggo resep iki. Yen luwih seneng ‘kentang’ ing kaserol, mesthine bisa nggunakake kentang coklat hash diced utawa kentang gaya urip.
  • Daging: Aku paling asring nggunakake sosis utawa ham. Bacon (utawa daging sarapan tenan) bakal bisa digunakake kanthi resep!
  • CHEESE & EGGS: Aku seneng rasa cheddar sing tajem nambah, nanging keju bisa digunakake. Gunakake endhog utuh utawa uga sulih endhog sing endhek.
  • TOPPING: Bebas bae kanggo nambah saos utawa Tabasco lan yen wis siyap kanggo disajikake, boneka krim asem lan bawang ijo sing dicincang!

Bahan-bahan Kaserol Sarapan Panggang Slow Cooker



Kanggo nggawe Slow Cooker Breakfast Casserole:

  1. PREP: nyiyapake sayuran lan mateni daging.
  2. WHISK: endhog, susu, mustar garing, lan uyah lan mrico.
  3. LAYER: lapis coklat hash, daging, bawang, keju, lan mrico. Baleni, pungkasan karo keju.
  4. MASAK: masak ing dhuwur nganti 2 1/2 nganti 3 jam, utawa RENDAH 7-8 jam.

Resep Sarapan Liyane

Suwene Masak Casserole Sarapan

Resep kaserol sarapan kompor alon-alon iki bakal njupuk udakara 7-8 jam nalika RENDAH lan 2 1/2 - 3 jam ing dhuwur ing kompor alon 6QT Yen sampeyan nggarap kompor alon sing luwih cilik utawa tikel kaping pindho, wektu masak bisa uga kudu diatur sethithik kanggo menehi ganti rugi.

Slow Cooker Breakfast Casserole nganggo piring



Apa Sampeyan Bisa Mbekuk Casserole Sarapan CrockPot?

Kaya kabeh kaser, cara paling apik kanggo beku yaiku priksa manawa wis digawe adhem sadurunge dilebokake ing beku.
Sawise wis mateng, adhem sewengi banjur esuke, copot banjur iris dadi bagian lan beku kanthi individu utawa beku ing bagean ing kanthong plastik. Mung baleni nganggo gelombang mikro! Gampang digawe lan gampang diresiki!
Slow Cooker Breakfast Casserole nganggo piring 4.8saka54swara NyemakResep

Slow Cooker Sarapan Kaserol

Wektu Persiyapanrong puluh menit Wektu Masak6 jam Total Wektu6 jam rong puluh menit Pelayan8 porsi PanganggitHolly Nilsson Resep iki minangka casserole sarapan sing gampang lan nyenengake sing masak nalika sampeyan turu amarga matur nuwun saka crockpot! Print Pin

Bahan-bahan

  • 1 tas Kentang Coklat Hash Beku 32 ons
  • 1 pon daging babi, sosis utawa ham masak & cumbled utawa diced
  • 3 bawang ijo diiris
  • 8 ons keju cheddar sing landhep abon-abon
  • setengah mrica lonceng abang diced
  • setengah mrico lonceng ijo diced
  • 12 endhog
  • 1 cangkir susu
  • uyah lan mrico kanggo rasa
  • 1 sendhok teh sawi garing

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

  • Yen nggunakake daging babi utawa sosis, masak banjur ajur.
  • Pupuk kompor alon 6qt. Selehake separo coklat hash, daging, bawang, keju lan mrico. Baleni lapisan sing diakhiri karo keju,
  • Endhog whisk, susu, mustar garing lan uyah & mrico ing Bowl medium. Tuang campuran endhog ing bahan sing isih ana.
  • Masak ing endhog nganti 7-8 jam utawa dhuwur nganti 2 ½ - 3 jam.

Cathetan Resep

Coklat hash sing dicincang (ora dicincang) paling apik ing resep iki. Gunakake coklat hash saka coklat hash sing wis beku lan coklat bakal mateng luwih cepet.

Informasi Nutrisi

Kalori:466,Karbohidrat:5g,Protein:2. 3g,Lemak:38g,Lemak jenuh:limalasg,Kolesterol:314mg,Natrium:659mg,Kalium:324mg,Gula:lorog,Vitamin A:980IU,Vitamin C:16.5mg,Kalsium:284mg,Wesi:1.7mg

(Informasi nutrisi sing disedhiyakake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

Tembung kuncicrock pot sarapan casserole, casserole sarapan, lan kompor sarapan sing alon KursusSarapan DimasakWong Amerika© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene .



Slow Cooker Breakfast Casserole ing piring nganggo garpu Slow Cooker Breakfast Casserole ing kompor alon lan ing piring ditampilake kanthi judhul