Sapi Daging Sapi CrockPot

Sapi Daging Sapi CrockPot minangka salah sawijining panganan kompor alon-alon favoritku. Isine lan enak nganggo potongan daging sapi, wortel, kentang lan kacang polong (utawa kacang ijo). Nalika nerangake panganan sing nyenengake, panganan masak daging sapi daging sapi masak paling penting!

saus krim kecut kanggo ayam

Kanggo ngrampungake panganan, sampeyan mung kudu nambah biskuit buttermilk gampang utawa roti jagung muffin diiris nganggo butter. Utawa, wenehake roti krasan sing cukup kanggo dicelupake ing kuah. Kabeh wong bakal mlebu swarga!



Rebus daging sapi Crock Pot disedhiyakake ing mangkuk



Bahan-bahan kanggo Stow Cooker Slow

Bahan-bahan kanggo resep daging sapi iki CrockPot yaiku daging sapi utawa daging sapi rebus, sayuran oyot kaya kentang, wortel lan seger lan kacang polong utawa kacang buncis.

Daging sing paling apik kanggo nggawe rebusan daging sapi yaiku steak chuck! Sampeyan kudu ngethok persagi dhewe. Chuck minangka daging sing tangguh, nanging roso lengkap sing asale saka pundhak lan mburi ngarep kewan kasebut. Cocog banget kanggo Crock Pot Beef Stew utawa pot panggang (tekstur sing padha karo pundhak daging babi sing digunakake kanggo nggawe Crock Pot Ditarik Daging Babi ). Rasa kasebut tetep asri lan enak lan dadi succulent lan fork-tender ing sangisore panas panci sing endhek lan alon.



Stew Sithik Cooker Lambat sing Enak: Sing nggawe sup rebus yaiku jamu sing enak, duduh kaldu daging sapi sing kenthel lan bumbu. Kanggo menehi sajian luwih rumit, coba gaweni rebusan daging sapi CrockPot karo anggur abang. Ganti secangkir anggur garing sing enak, kayata Cabernet Sauvignon utawa Merlot kanggo secangkir duduh kaldu daging sapi lan gunakake kanggo nggulung wajan sing digunakake kanggo nggawe daging. Sampeyan uga bisa nambah jamur tombol.

Bahan kanggo rebusan Sapi Daging sapi Crock siap dimasak ing kompor alon

Cara Nggawe Sapi Daging sapi ing Pot Crock

Nalika kita seneng nggawe kompor klasik kompor daging sapi ndhuwur , resep kompor alon-alon iki bisa dadi masak nalika sampeyan nindakake dina! Rebus daging sapi Crock Pot mung sawetara langkah lan daging sapi dadi lembut.



  1. Buang daging sapi ing campuran bubuk tepung-papak dadi lapisan, lan coklat minyak zaitun dadi akeh. Aja rame pan. (Sampeyan bisa nglumpati langkah iki, nanging coklat nambah rasa kanggo rebusan).
  2. Tumis bawang ing wajan sing padha (gunakake duduh kaldu utawa anggur abang kanggo mbebayani lan nambah potongan coklat ing panci kranjang).
  3. Tambahake kabeh menyang kompor alon (nganggo 6qt panci crock ) lan masak nganti daging sapi empuk. Aduk kacang polong sadurunge dilayani.

Suwene Masak Sapi Daging sapi ing Pot Crock: Rebus daging sapi Crock Pot minangka sajian sing ditemtokake. Masak ing dhuwur nganti 4-5 jam, utawa kurang 8-9 nganti daging wis empuk. Sampeyan bisa tetep anget sajrone jam tambahan yen dibutuhake.

Kanggo Kukul Daging Sapi ing Pot Crock: Aku nggunakake bubur tepung jagung (tepung tepung jagung lan banyu padha) banjur ditambahake ing pungkasan. Ngidini masak udakara 10 menit sawise nambah bubur kanggo nyingkirake rasa pati.

Rebusan daging sapi Crock Pot Daging sapi saka kompor alon

Kita nyedhiyakake rebusan daging sapi kanthi roti sing kerak utawa gulungan nedha bengi kanggo panganan sing sampurna!

suwene aku masak daging babi kalkun ing oven

Sapi Sapi Daging Sapi CrockPot

Sisane tetep udakara 3-4 dina ing kulkas.

Apa sampeyan bisa Freeze Stew Sapi: Sampeyan uga bakal seneng ngerti yen CrockPot Daging Sapi beku pancen apik, mula bengi mangan kanthi cepet. Ninggalake udakara headphone kanggo inci ing wadhah plastik, lan sup sampeyan bakal tetep patang wulan ing mesin pembeku.

Resep Liyane sing Bakal Sampeyan Senengi

Rebus daging sapi Crock Pot disedhiyakake ing mangkuk kanthi piring kayu lan sendok 4.91saka209swara NyemakResep

Sapi Daging sapi Crock Pot

Wektu Persiyapanrong puluh menit Wektu Masak4 jam Total Wektu4 jam rong puluh menit Pelayan6 porsi PanganggitHolly Nilsson CrockPot Beef Stew minangka salah sawijining panganan sing paling disenengi kabeh. Isine, enak, kulawarga mesthi disenengi, lan gampang disiyapake sadurunge. Print Pin

Bahan-bahan

  • loro pon daging sapi utawa daging sapi rebus
  • 3 sendok glepung
  • setengah sendhok teh bubuk bawang putih
  • 3 sendok minyak zaitun
  • 1 bawang bombay disigar
  • 1 cangkir jus sayuran kayata V8
  • 4 cangkir duduh kaldu daging sapi
  • 1 sendok Saus paling ala
  • setengah sendhok teh timmu utawa 2 batang seger
  • 1 sendhok teh rosemary pepe utawa 1 seger
  • 3 cangkir kentang dikupas lan dikubur
  • loro cangkir wortel potong 1 inci
  • 1 cangkir gagang celery potong 1 inci
  • ¾ cangkir kacang polong
  • loro sendok tepung jagung
  • loro sendok banyu

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

  • Gabungke glepung, bubuk bawang putih lan uyah & mrico secukupe. Tos daging sapi ing campuran glepung.
  • Coklat daging sapi lan bawang ing tumpukan cilik minyak zaitun. Tambah sawetara duduh kaldu menyang wajan lan gosok cokelat apa wae.
  • Tambah kabeh bahan kajaba kacang polong lan tepung jagung menyang kompor alon-alon 6QT.
  • Masak ing dhuwur 4-5 jam utawa kurang 8-9 jam utawa nganti empuk daging sapi.
  • Campuran tepung jagung nganggo banyu 2 sendok. Aduk menyang rebusan sethithik sekaligus kanggo kenthel (sampeyan ora perlu campuran kabeh). Tambah kacang polong.
  • Tutup lan masak 10 menit. Season karo uyah & mrico.

Informasi Nutrisi

Kalori:480,Karbohidrat:29g,Protein:36g,Lemak:24g,Lemak jenuh:8g,Kolesterol:104mg,Natrium:503mg,Kalium:1622mg,Serat:5g,Gula:5g,Vitamin A:7545IU,Vitamin C:31.4mg,Kalsium:94mg,Wesi:7.6mg

(Informasi nutrisi sing diwenehake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

Tembung kuncirebus daging sapi crockpot KursusDaging sapi, Kursus Utama, Cooker Alon DimasakWong Amerika© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene . Rebus daging sapi Crock Pot disedhiyakake ing mangkuk lan bahan baku ing kompor alon sing dituduhake kanthi judhul