Crock Pot Stuffing

Crock Pot Stuffing njupuk resep isian klasik sing disenengi lan diowahi dadi bahan sampingan sing gampang. Isi iki cocog banget kanggo disajikake ing wayah wengi!

ngiseni crockpot



lawuh kanggo cordon bleu pitik

Sawise aku miwiti masak isine kompor alon-alon, yaiku mung cara nggawe saiki! Ora mung gampang lan enak, bisa disiyapake nganti 24 jam sadurunge, dadi sisih sing sampurna sajrone mangan sibuk! Nedha bengi Turki minangka tugas gedhe, mula aku nyoba ngrancang luwih dhisik sadurunge nedha lan ing dina kalkun (digunakake planner nedha bengi kalkun iki supaya kabeh tetep tertib).



Nalika mlebu ing pawon sawetara jam sadurunge kalkun emas kasebut ora ana ing oven, sampeyan bakal weruh kompor alon-alon lan kukusan sayuran kabeh baris ing sisih pawon. Aku nyoba supaya kabeh sisih lan iringan disiapake sadurunge. Aku wis ora nggodhog kentang sing wis diobong maneh kompor alon mashed kentang lan aku asring duwe sayuran kaya wortel lan brokoli dicuci lan lungguh ing kukusan sayuran sing siyap (lan mesthine isine Crock Pot iki)! Yen kalkun wis siyap, dheweke bakal metu saka oven lan sejatine siji-sijine sing kudu daklakoni yaiku masak kuah nalika isih mandheg.

crockpot diiseni ing piring



Aku kudu nggawe pangakon ... nalika aku mesthi nggawe akeh piring kanggo nedha bengi kalkun, kalebu gulung, sayuran, salad, lan kabeh jazz liyane sing ana gandhengane karo kalkun, sing mung dakpentingake yaiku isine (lan kuah). Sejatine, yen aku mung duwe plangko gedhe, aku bakal dadi kemah sing seneng (lan aku mesthi butuh detik kanggo isian).

Roti Paling Apik kanggo Stuffing

Sampeyan bisa nggawe isian sing enak nganggo APA wae saka roti asu panas nganti bagel turah utawa kerak roti. Kanggo nggawe isian sing sampurna, sampeyan kudu mriksa kiub utawa rem sing garing sadurunge diwiwiti.

Kula roti favorit pribadi kanggo diiseni nggunakake roti isi setengah putih lan roti isi setengah coklat banjur garing dhewe. Iki menehi tekstur lan rasa sing paling apik saengga rasa bumbu lan seledri / trikatuka dicampur.



Pilihan sing nomer loro yaiku kotak roti sing durung digawe garing saka toko. Aku luwih seneng nambah bumbu dhewe lan ngontrol natrium (lan MSG). (Aku nggunakake a bumbu unggas krasan ).

Cara Ngering Roti kanggo Stuffing

Ana rong cara kanggo nggaringake roti kanggo isian:

1. Gawe roti lawas: Potong roti dadi kubus lan wenehake ing meja paling ora 24 jam (sok-sok diaduk).

loro. Roti Roti garing ing oven: Panaskan oven nganti 300 derajat. Lebokake kios roti seger ing lapisan siji lan masak 25 menit aduk nganti setengah utawa nganti garing. Mesthekake roti sampeyan ora roti panggang utawa coklat.

Cathetan penting babagan nambah duduh kaldu! Sampeyan bakal nambah cukup duduh kaldu menyang kiub kanggo adhem. Gumantung saka jinis roti sing sampeyan gunakake duduh kaldu, bisa beda-beda nganti tuwung utawa luwih! Sampeyan pengin duduh kaldu sing cukup supaya kubus lembab nanging ora lembek amarga bawang / celery lan tambahan liyane uga bakal nambah lembab ing isian.

isian crockpot ing sajian panggang

Tips Masak: Yen sampeyan ora sengaja nambah cairan banget lan isine wis udan, aja putus asa! Tambah pirang-pirang gandum roti garing utawa simpen krukon sing dituku. Dheweke bakal ngatasi kelembapan ekstra sing nggawe konsistensi sing sampurna.

cobbler peach kanthi kulit gulung sabit

Nalika aku seneng ngiseni klasik klasik, yen sampeyan luwih petualangan, mesthine sampeyan bisa nambah apa wae sing dikarepake kaya cranberry seger utawa garing, jamur goreng utawa uga sosis sing wis dimasak. Sawise sampeyan nggawe isian Crock Pot sing gampang, mesthine bakal dadi pilihan sampeyan!

ngiseni crockpot 4.99saka221swara NyemakResep

Crock Pot Stuffing

Wektu Persiyapanrong puluh menit Wektu Masak3 jam 30 menit Total Wektu3 jam seket menit Pelayan12 porsi PanganggitHolly NilssonIsi sing gampang digawe saka awal lan masak nganti sampurna ing kompor alon-alon sampeyan. Print Pin

Bahan-bahan

  • 1 cangkir mentega
  • setengah sendhok teh mrica ireng
  • setengah sendhok teh uyah utawa kanggo rasa
  • loro sendhok teh bumbu unggas toko tuku utawa krasan
  • loro bawang medium diced
  • loro cangkir celery disigar
  • 6 cangkir roti putih cubed lan pepe
  • 6 cangkir roti coklat cubed lan garing
  • ¼ cangkir peterseli disigar
  • jamu seger kanggo rasa thyme, sage, rosemary (opsional)
  • 3-4 cangkir duduh kaldu pitik
  • loro endhog

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

  • Panaskan mentega nganggo api sedang nganti larut. Aduk bumbu unggas, mrica ireng lan uyah secukupe. Tambah celery & bawang banjur masak nganti empuk (aja coklat). Kelangan kabeh.
  • Lebokake kios roti ing mangkuk gedhe. Tambah campuran celery lan bawang sing adhem, peterseli lan herbal seger yen digunakake.
  • Tambah duduh kaldu pitik sekedhik mung kanggo adhem lan aduk alon-alon. Sampeyan bisa uga ora mbutuhake kabeh duduh kaldu (waca cathetan ing ngisor iki). Aduk endhog.
  • Tutup lan adhem ing wayah wengi yen digawe luwih cepet.
  • Gosok kompor alon-alon 5-6 qt. Lebokake isine kompor alon banjur dhuwur nganti 30 menit. Ngurangi suhu nganti sithik lan masak tambahan 3-4 jam utawa nganti panas lan mateng. Yen isian rampung sadurunge mangan wis siyap, mula bakal anget.

Cathetan Resep

Yen nggunakake roti, sampeyan wis garing ing omah sampeyan kudu luwih saka 2 gelas kaldu. Yen nggunakake toko garing, tuku kiub / remah roti, sampeyan kudu luwih cedhak 3 kaldu cangkir.

Informasi Nutrisi

Kalori:254,Karbohidrat:19g,Protein:5g,Lemak:17g,Lemak jenuh:10g,Kolesterol:67mg,Natrium:638mg,Kalium:199mg,Serat:lorog,Gula:3g,Vitamin A:700IU,Vitamin C:7.7mg,Kalsium:102mg,Wesi:1.7mg

(Informasi nutrisi sing diwenehake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

Tembung kunciisine panci crock KursusPiring Sisih DimasakWong Amerika© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene .

Resep Liyane sing Bakal Sampeyan Senengi

Ora Ana Godhok Masak Kentang Mashed

Kentang tumbuk kanthi bumbu ing kompor alon

Salad Milyuner Cranberry

Salad Milyuner Cranberry ing mangkuk paling ndhuwur. pecan lan cranberry

gambar isian crockpot nganggo teks rong gambar isian crockpot