Sup keju Brokoli Pot Crock

Sup Keju Brokoli Pot Crock Pot minangka mangkuk sing kebak kenyamanan! Kandel, cheesy, lan gawe ketagihan, sup sing enak iki sedina muput ing crock-pot lan siyap dipangan nalika lagi ana, kanthi sawetara sentuhan pungkasan.

Sup velvety sing mewah iki isine brokoli lan keju kanggo resep sup kompor alon-alon sing sampurna! Krim, ngalamun, éca!



Sup Keju Brokoli Pot Crock ing wadhah ing wadhah kayu



Nalika aku seneng banget Sup Keju Brokoli , nggawe Sup keju Brokoli Pot Crock bisa dadi nylametake nyata ing dina kulawarga sing sibuk nalika kabeh wong teka-teki! Crockpot minangka pahlawan nyata ing resep sup brokoli lan keju iki amarga sampeyan mung nyetel lan lali! Nyatane, kenapa ora disatukan sadurunge kerja lan mulih menyang restoran sing sehat lan ngisi kabeh wong sing seneng! Luwih becik, mung siji pot kanggo dicuci!

Cara Nggawe Sup Keju Brocc Pot Pot

  • BROCCOLI: Priksa manawa sampeyan wis nyiyapake brokoli kanthi nyopot kulit njaba sing fibrous lan potong dadi seragam. Sijine ing panci lan bawang lan stok pitik. Priksa manawa ana stok sing cukup kanggo nutupi brokoli amarga bakal dadi basis.
  • MASAK: Tutup crockpot lan masak (ing ngisor utawa ing ndhuwur) nganti brokoli wis lembut. Tambah susu sing nguap 30-60 menit sadurunge disajikake.
  • Campuran: Sampeyan bisa ngeculake utawa nggawe puree nganggo blender tangan nganti rata. Secara pribadi, aku seneng njupuk sawetara brokoli lan dicincang, pupuk sisa nganggo blender tangan banjur tambahake brokoli sing wis disigar!
  • CHEESE: Tambah keju sadurunge disajikake. Susu (kalebu keju) bisa rusak lan dipisah yen dimasak dawa banget utawa panas banget (kajaba aturan iki yaiku Beludru, bisa ditambah luwih cepet kanggo nyawiji).
  • ADD-INS: Sup iki serba guna. Kadhangkala kita nambah sawetara potongan keju olahan (Beludru), setengah gelas saos Alfredo utawa sawetara sendok pesto. Ndhuwur karo daging babi, lebokake bawang putih utawa wenehi crouton!

Sup keju Brokoli Pot Crock siap masak



Tambah sawetara kentang diced kanggo sup keju kentang brokoli sing luwih nyenengake. Utawa ninggalake resep kaya saiki lan nikmati minangka sup keju brokoli karbohidrat murah! Apik kanggo potluck!

apa sing kudu dilakoni karo acar dill

Sugih lan Krim

Nalika mateni sup, elinga aja nyelehake sup panas ing blender kanthi tutup! Aku digunakake blender kecemplung (blender tangan) ing kompor alon. Kajaba saka alfredo (aku nggunakake cahya) sup iki dadi luwih legi lan ono krime!

Apa sing Bisa Digunakake karo Sup Keju Brokoli?

Brokoli lan sup keju kaya, mula pas karo sisih sing sederhana kaya salad renyah utawa coleslaw , sawetara woh-wohan sing seger, utawa roti lan croutons sing kerak. Ayo sup dadi bintang acara!



Luwih apik karo Roti: Sup iki apik tenan yen disajeni ing mangkuk roti krasan, utawa nganggo biskuit buttermilk krasan utawa nedha bengi muter ing sisih. Luwih becik dina sabanjure!

Sampeyan bisa beku Sup Keju Brokoli! Wenehake bagean menyang tas Ziploc, label, lan lay supaya ora beku, bakal gampang ditumpuk lan ngirit ruangan!

Sup iki karbohidrat murah dadi resep sing apik kanggo ditambahake ing rotasi reguler! Sampeyan angel golek sup keju brokoli sing apik tanpa Velveeta, mula aja lali menehi bookmark utawa pin resep iki kanggo nyimpen!

Sup Keju Brokoli Pot Crock ing wadhah ing wadhah kayu 5saka10swara NyemakResep

Sup Keju Brokoli Cooker Alon

Wektu Persiyapanlimalas menit Wektu Masak6 jam Total Wektu6 jam limalas menit Pelayan8 porsi PanganggitHolly Nilsson Kandel, cheesy, lan gawe ketagihan, sup sing enak iki sedina muput ing crock-pot lan siyap dipangan nalika lagi ana, kanthi sawetara sentuhan pungkasan. Print Pin

Bahan-bahan

  • 1 sendok mentega
  • 1 trikatuka gedhe disigar
  • setengah cangkir celery diiris
  • 1 sendhok teh bubuk bawang putih
  • 1 godhong teluk
  • 4 cangkir duduh kaldu pitik utawa Simpenan
  • 6 cangkir brokoli seger udakara 2 endhas
  • 4 ons keju krim
  • 12 ons susu sing nguap
  • loro cangkir keju cheddar sing landhep abon-abon
  • cangkir keju Parmesan seger abon-abon
  • uyah & mrico kanggo rasa

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

  • Panaskan butter ing wajan cilik ing geni panas. Masak bawang lan celery nganti empuk, udakara 3 menit.
  • Cuci lan potong brokoli lan lebokake kompor alon. Tambah bawang bombay sing wis mateng, bubuk bawang putih, rwaning teluk, duduh kaldu pitik, krim keju lan uyah & mrico secukupe.
  • Masak kanthi suwene 6-7 jam (utawa suwene 3-4 jam) utawa nganti brokoli lembut. Tambah susu sing wis nguap lan masak 30-60 menit maneh. Buang godhong teluk.
  • Copot sak cangkir brokoli lan rendang kasar. Sup sisa puree nggunakake blender tangan. (Sampeyan bisa nggawe puree cukup kanggo ngilangi brokoli utawa nganti rata-rata lancar gumantung pilihan).
  • Tambah brokoli sing dicincang bali menyang sup. Lebokake kabeh keju nganti mateng.
  • Dekorasi nganggo keju abon tambahan, utawa or sendhok teh saos pesto.

Cathetan Resep

Kanggo sup sing luwih kenthel, gawe bubur tepung jagung kanthi nggabungake banyu 2 sendhok karo tepung jagung 2 sendok makan. Tambah sethithik sekaligus kanggo nggayuh konsistensi sing dikarepake. Ngidini masak tambahan 10 menit.

Informasi Nutrisi

Kalori:301,Karbohidrat:12g,Protein:16g,Lemak:rong puluh sijig,Lemak jenuh:12g,Kolesterol:67mg,Natrium:870mg,Kalium:534mg,Serat:lorog,Gula:6g,Vitamin A:1135IU,Vitamin C:71.1mg,Kalsium:472mg,Wesi:1.2mg

(Informasi nutrisi sing disedhiyakake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

makaroni lan keju nganggo ham lan brokoli
Tembung kuncisup keju brokoli, pot crock, kompor alon KursusSup DimasakWong Amerika© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene .

Mangkene sawetara resep liyane sing bakal disenengi

* Sup Ham & Kentang * Chowder Jagung Bacon * Sup Gobis Gobis *

Panci crock sing diisi brokoli lan sayuran siyap kanggo nggawe sup keju brokoli kompor alon-alon Sup Keju Brokoli Pot Crock ing mangkuk, dihiasi karo keju cheddar. Sup Keju Brokoli Pot Crock ing mangkuk siap nganggo sendok sup. Sup keju brokoli pot Crock pot ing mangkuk siap nganggo sendok sup ing ngarep lan kompor alon ing mburi.