Resep Cooker Lambat Kornis lan Gobis (Video)

Iki Resep Cooker Slow Cooked Kobis lan Gobis ngemas kabeh enak daging sapi jagung menyang panganan sing masak dhewe. Daging Jagung lan kubis Tender, wortel, & kentang kabeh dimasak nganti sampurna ing Pot Crock kanggo panganan sing gampang.
Dhiskusi babagan keberuntungan ing Hari St. Patrick utawa dina apa wae ing taun iki!
Daging sapi & kubis alon-alon kompor ing piring kanthi tulisan

© SpendWithPennies.com



Resep Paling Enak kanggo Daging Kornis lan Gobis!

Aku asring takon 'Apa resep resep daging sapi lan kubis paling apik?' lan aku kudu ngakoni manawa aku resep karo resep masak alon iki!



Iki Resep daging sapi jagung & kubis Crock Pot paling dimasak ing a Kompor alon 6QT (utawa luwih gedhe) amarga pancen ngiseni crock. Tambah kentang sawetara jam ing proses masak, supaya masak udakara 5-6 jam, supaya ora krasa empuk. Tambah kubis 2 jam sadurunge sampeyan ngrancang sajian.

Yen sampeyan ora nate nggawe daging sapi jagung sadurunge, pancene gampang digawe nanging kudu dielingi, daging sapi jagung (lan daging sapi umume umume) yaiku potongan daging sing angel nganti dimasak kanthi bener. Yen angel, mesthine durung masak suwene, tinggalake ing kompor alon lan wenehi wektu luwih suwe.



Sadurunge nglereni, sampeyan bakal luwih becik ngidini daging sapi sing dikornasi amarga iki rahasia saka potongan daging sing apik. Sawise ngaso, ngethok gandum kanggo ngasilake daging sapi kornet sing luwih juicier, fork tender lan luwih roso ..

Ana sawetara tips penting sing kudu dingerteni nalika nggawe resep brisket (kalebu resep daging sapi kornet pot crock).

Cara Masak Daging Jagung Kornet Supaya Luwih Luwih Enak

  • Kurang & Alon: Brisket minangka potongan daging sing angel lan kanggo entuk asil sing paling apik, kudu dimasak sithik lan alon. Ing resep iki, aku nggunakake kompor alon lan mesthekake nggunakake setelan sing kurang.
  • Wenehi wektu: Iki bali menyang 'alon' ... resep iki mbutuhake 8-10 jam lan tambang biasane udakara 10. Yen daging sapi sing kornea angel, bisa uga ora cukup masak.
  • Ngaso daging sampeyan: Kaya umume daging, wenehake ngaso sawetara menit sadurunge ngiris.
  • Potong gandum: Brisket nduweni helai serat sing dawa mula penting dipotong ing gandum. Nyatane, iki minangka salah sawijining bagean sing paling penting saka resep iki !!

Daging sapi lan kubis kornet kanthi pot lan wortel ing piring putih



Apa rempah-rempah ing Sapi Kornet?

Daging Kornet yaiku brisket daging sapi sing wis mari lan dikonsumsi. Yen didol asring wis dibumboni utawa nganggo bumbu bumbu. Bumbu kalebu rempah-rempah sing apik banget kayata bumbu, mrico, wiji sawi, ketumbar. Yen daging sapi jagung ora duwe rempah-rempah, sampeyan bisa nambah sendok bumbu pickling , sawetara mrico lan godhong teluk. Bungkus nganggo cheesecloth banjur buwang menyang kompor alon.

Dina St. Patrick minangka wektu sing pas kanggo nikmati resep masak sing gampang alon kayata Daging Jagung lan Kubis. Nggunakake pot crock nggawe panganan iki meh ora gampang!

Iki Resep daging sapi lan kubis alon-alon kompor nggawe salah sawijining jinis, nedha bengi sing enak sing bakal disenengi kulawarga! Amarga wis panganan lengkap, kita paling asring ngawula 30 Muter Dinner Gulung utawa Biskuit Buttermilk Krim Gampang lan salad sisih sederhana.

Aku duwe perasaan sing pengin digawe taun iki! Resep daging sapi lan kubis jagung sing gampang iki ngemot sajian lengkap, daging sapi jagung empuk, kentang, wortel manis lan kubis.

Favorit Liyane Irlandia

Daging sapi lan kubis kornet kanthi pot lan wortel ing piring putih 5saka714swara NyemakResep

Daging sapi lan kubis kompor alon-alon

Wektu Persiyapan10 menit Wektu Masak8 jam Total Wektu8 jam 10 menit Pelayan6 porsi PanganggitHolly N Resep Koki Slow Cooked Kobis lan Kobis iki ngemot kabeh rasa daging sapi jagung dadi panganan sing dimasak dhewe. Dhiskusi babagan keberuntungan ing Hari St. Patrick utawa dina apa wae ing taun iki!
Print Pin

Bahan-bahan

  • 1 brisket daging sapi kornet 3-4 pon
  • 1 bawang bombay
  • 3 cengkeh papak
  • loro godhong teluk
  • 2 ½ - 3 cangkir banyu
  • loro pon kentang peeled & quartered
  • loro wortel gedhe disigar
  • 1 endhas cilik kubis dipotong baji

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

  • Potong bawang bombay menyang potongan gedhe lan lebokake ing sisih ngisor kompor alon-alon 6 qt. Ndhuwur karo daging sapi jagung lan paket bumbu.
  • Tuang banyu menyang kompor alon nganti meh nutupi daging sapi sing wis dikorng. Tambah godhong bawang putih lan teluk.
  • Masak kanthi endhot 8-10 jam.
  • Sawise 3 jam dhisikan, tambahkan kentang lan wortel menyang kompor alon.
  • Rong jam sadurunge disajikake, tambahkan wedges kubis menyang kompor alon.
  • Copot daging sapi kornet saka kompor alon lan istirahat 15 menit sadurunge ngiris. Dadi karo kentang, wortel lan Gobis.

Cathetan Resep

Yen wis mateng, daging sapi sing wis kornet kudu empuk (tambang biasane masak nganti suwene 10 jam). Piranti bisa beda-beda, yen daging sapi sing ana ing jagung ora empuk, umume kudu masak luwih dawa. Penting banget kanggo nglereni daging sapi sing dikuncungake ing gandum. Informasi nutrisi sing disedhiyakake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.

Informasi Nutrisi

Kalori:592,Karbohidrat:32g,Protein:39g,Lemak:3. 4g,Lemak jenuh:10g,Kolesterol:122mg,Natrium:2817mg,Kalium:1653mg,Serat:8g,Gula:6g,Vitamin A:3545IU,Vitamin C:136.9mg,Kalsium:135mg,Wesi:9.5mg

(Informasi nutrisi sing diwenehake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

Tembung kuncidaging sapi lan kubis kornis KursusNedha bengi DimasakWong Amerika© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene .

REPIN Resep Cooker Slow iki

Lembut Cooker Corned Cooker ing piring kanthi judhul

Resep Liyane sing Bakal Sampeyan Senengi

Colcannon

Colcannon Gobis lan Kentang ing mangkuk kanthi teks

Slider Sandwich Ruben

Oven panggang Ruben Slider ing kertas perkamen

Gaya Pub Irlandia Nachos

nachos kentang paling ndhuwur karo keju lan krim sing ora nguntungke lan jalapenos kanthi judhul

Daging Kornor Cooker Alon kanthi judhul