Copycat Madu panggang Ham

Iki resep ham panggang madu copycat minangka ham succulent sing paling lembut sing wis ana! Ham potong spiral sing jus dilebokake ing glas madu sing manis. Ham dipanggang nganti daging empuk lan glasir dadi lengket lan enak!

Resep ham spiral iki minangka ham liburan sing sampurna kanggo Natal utawa Paskah sing disedhiyakake Kentang Scalloped , Ambrosia Salad lan favorit kita Casserole Ubi jalar !



susu ibu kalkun karo diiseni

Ngadeg irisan copycat madu panggang ham



Pos iki, kalebu resep, ora ana gandhengane, ora disponsori dening, utawa ora didhukung dening The Honey Baked Ham Company, LLC. Kiriman iki dudu kanggo produk utawa layanan apa wae. Masak panggang madu ing postingan iki mung nuduhake resep copycat kanggo ham panggang karo madu.

Resep ham panggang madu copycat iki diwiwiti kanthi ham spiral sing ngidini kabeh glasir enak bisa mlebu ing ham. Nalika aku asring nggawe glasir gula coklat , pancen ora ana sing resep resep copat ham panggang madu sing digawe dhewe Casserole Hashbrown lan nggulung nedha bengi krasan !



Cara Nyiyapake Resep Copycat Ham Panggang Madu

Umume ham (lan ham spiral) wis dimasak nalika dituku. Priksa maneh paket sing jarene wis masak utawa wis mateng.

Ham gampang digawe amarga sampeyan pancen lagi panas. Aku nggunakake ham spiral kanggo resep iki amarga gampang banget dipotong nanging sing luwih penting, kabeh glasir sing enak dadi daging. Sampeyan bisa nggawe ham panggang madu copycat tanpa ham spiral, cukup wenehi ham sadurunge nambahake glasur madu.

Pira Spiral Ham saben Wong

Nalika tuku ham spiral, sampeyan bakal kudu ngetrapake 2-3 porsi ham saben pon yen sampeyan tuku balung ing ham. Aku tansah condhong karo 3 kilogram mula aku isih turah kanggo sup lan kaser kaya sing dakkarepake Casserole Keju Brokoli karo Ham , sandwich ham lan mesthi kentang scalloped karo ham!



Cara Masak Copycat Madu Panggang Madu

Masak panggang madu copycat duwe madu lan gula merah, mula kayadene karamel! Amarga glasen bisa lengket, aku seneng nyelehake wajan nganggo foil sing kenthel ing sisih ngisor supaya gampang diresiki.

ngendi kanggo njupuk salad taco
  1. Lebokake sisih pinggir ham lan panggangan ora dibukak.
  2. Sikat nganggo glasir banjur obah tungku nganti ndhuwur karamel.
  3. Copot saka oven nalika suhu udakara 140 ° F.
  4. Ngaso udakara 20 menit sadurunge nglereni lan dilayani.

Nyikat Ayam Panggang Madu

Suwene Masak Spiral Ham

Ham spiral biasane wis masak lan mung butuh pemanasan (priksa maneh paket sing sampeyan tuku). Suhu sing luwih murah ngidini ham masak lan lembut lan jus. Yen suhu luwih dhuwur, ujung bisa garing sadurunge tengah dadi panas.

  • Ham spiral sing wis mateng udakara 13-16 menit saben pon ing oven 250 ° F.
  • Yen nggawe Crockpot Ham ham 8-10 pound bakal mbutuhake udakara 4-5 jam.
  • Ham sing wis mateng kudu luwih suwe, udakara 20 menit saben pon nalika dipanggang.

Priksa label sampeyan kanggo mesthekake yen ham sampeyan wis masak kanggo resep ham panggang madu copycat ing ngisor iki. Ham kudu dimasak nganti 140 ° F, lan padha Babi Tenderloin , nggunakake termometer daging kanggo mesthekake ora liwat utawa ngisor! Kanggo nggawe ham panggang madu copycat sing sampurna ing omah, aku saranake nggunakake thermometer kaya iki .

Suwene Apa Copycat Honey Baked Ham?

Sampeyan bisa tuku ham sadurunge dipanggang! Priksa sing paling apik sadurunge tanggal ing paket, nanging aku bakal tetep nyimpen kulkas sajrone wulan utawa luwih sadurunge masak yen disegel! Iki ngidini sampeyan nonton kupon utawa penjualan.

Turahan

  • Sampeyan bisa nyimpen turahan ing kulkas nganti 5 dina. Sawise sampeyan pengin beku.
  • Apa sampeyan bisa beku copycat ham panggang madu? Ya! Ham sing wis diiris utawa diiris bakal tahan ing beku nganti 2 nganti 3 wulan yen disegel.
  • Sisa mat ham sing paling apik kanggo ditrapake ing sup, rebus, kaserol lan roti isi!
  • Simpen balung ham sisan kanggo Sup Balung Ham .
  • Temokake favorit kita resep sisa turah ing kene .

Irisan Ham Glazed Madu

Resep Ham Liyane sing Sampeyan Senengi

Ngadeg irisan Copycat Madu Panggang Ham 4.96saka2. 3swara NyemakResep

Copycat Madu panggang Ham

Wektu Persiyapanlimalas menit Wektu Masakloro jam Total Wektuloro jam limalas menit Pelayan16 porsi PanganggitHolly Nilsson Resep copycat ham panggang madu iki lembut lan jus nganggo kaca madu sing enak. Print Pin

Bahan-bahan

  • 1 ham spiral 8-10 kilogram
Glasir
  • 1 cangkir mas
  • ¼ cangkir gula coklat
  • cangkir mentega lebur
  • ¼ sendhok teh cengkeh lemah utawa kanggo rasa
  • 1 sendhok teh bubuk bawang putih
  • loro Sendok makan Dijon Mustar opsional

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

  • Panaskan oven nganti 250 ° F.
  • Copot bungkus lan disk plastik saka sisih ngisor ham. Lebokake ham ing wajan panggang cethek, potong sisih ngisor.
  • Panggang sajrone 13-16 menit saben pon nganti ham tekan 135 ° F.
  • Gabungke bahan glasir ing mangkuk cilik lan aduk rata.
  • Sawise ham tekan 135 ° F, copot ham saka open. Oven nganti 425 ° F. Sikat ham kanthi loman karo kaca tingal madu. (Aku nggawe 2-3 lapisan glasir).
  • Bali menyang oven 15-20 menit utawa nganti ham tekan 140 ° F lan glasine kecoklatan.
  • Copot ham saka oven lan istirahat paling ora 15 menit sadurunge dipotong. Jus sendok ing ndhuwur ham sadurunge disedhiyakake.

Cathetan Resep

Wangun lan ukuran ham bisa beda-beda, kanggo entuk asil sing paling apik, gunakake termometer kanggo mesthekake ham tekan 140 ° F nanging ora kakehan. Cengkeh bisa diganti karo bumbu pie waluh , kayu manis utawa rempah-rempah anget liyane. Informasi nutrisi iku mung perkiraan.

Informasi Nutrisi

Kalori:331,Karbohidrat:10g,Protein:24g,Lemak:rong puluhg,Lemak jenuh:7g,Kolesterol:75mg,Natrium:1363mg,Kalium:334mg,Gula:10g,Vitamin A:55IU,Vitamin C:0,1mg,Kalsium:10mg,Wesi:1mg

(Informasi nutrisi sing disedhiyakake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

Tembung kuncicopycat honey baked ham, resep copycat, Honey Baked Ham, madu panggang madu KursusKursus Utama DimasakWong Amerika© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene .