Salad Ayam Klasik

Kabeh salad musim panas, a salad pitik klasik resep mesthi disenengi ing piknik, barbecue, utawa potluck ing kantor! Mung sawetara bahan sing bisa diowahi dadi salad sing adhem, krime utawa ngisi sandwich salad ayam utawa bungkus!

Tindakake resep sing gampang iki kanggo persiapan sandwich menit pungkasan nalika undhangan menit pungkasan teka! Sajrone musim panas iki kanthi sisih Salad pasta Italia lan renyah jagung panggang ing tongkol !



Sandwich Ayam Salad Klasik kanthi dawa



krispie butter butter kacang ngruwat coklat

Bahan ing Salad Ayam

Pitik:

  • Gunakake turahan saka nedha bengi pungkasan utawa turahan pitik rotisserie utawa pitik panggang.
  • Kanggo Nggawe Ayam kanggo salad ayam Aku seneng nggunakake uga pitik rebus utawa dhadha pitik panggang utawa pupu .
  • Sampeyan bisa nggunakake pitik kaleng ing jiwit nanging mesthine seger iku paling apik yen bisa.
  • Priksa manawa pitik digawe adhem lan dipotong utawa dicincang pitik dadi ukuran cokotan.

Tambahan:



  • Amarga iki resep salad ayam klasik, aku tetep minimal nambah. Celery kanggo crunch, bawang ijo kanggo rasa.
  • Resep iki bisa digawe nganggo macem-macem kacang, sayuran, lan woh kanggo rasa lan tekstur sing ditambah.
  • Salad ayam karo anggur, avokado utawa cranberry garing minangka sing paling disenengi. Pecan utawa kacang almond cocog karo resep iki.

Klamben:

  • Mayonnaise minangka dhasar resep iki lan cukup wujude.
  • Sampeyan bisa dadi kreatif lan ngganti sawetara Mayo klamben peternakan utawa resep dressing salad favorit sampeyan.
  • Gawe Salad Ayam Avokado kanthi ngganti sawetara mayones karo avocado mashed.

Bahan-bahan Salad Ayam Klasik ing mangkuk, sadurunge lan sawise dicampur

Kepiye Cara Nggawe Salad Ayam?

Siapke salad pitik klasik ing 15 menit kanthi mung sawetara bahan sing gampang.



mints lancip krasan karo krupuk ritz
  1. Chop pitik sing wis masak lan adhem banjur lebokake ing mangkuk gedhe sing ana celery lan bawang.
  2. Nyampur bahan klamben (saben resep ing ngisor iki) ing mangkuk. Tos karo pitik.
  3. Ngawula ing gulung, roti utawa manik apu.

Kanggo resep roti lapis salad ayam iki, roti apa wae, irisan kandel baguette utawa roti / gulung bisa tahan. Iki karbohidrat murah lan luwih saka salad sing diuncalake uga.

Salad Ayam Klasik ing gulung dawa karo sayuran ijo lan tomat

Entuk Sisa?

REFRIGERATOR: Ing wadhah udara sing kenthel, salad ayam bakal udakara seminggu ing kulkas. Wenehi aduk lan segerake rasane nganggo uyah lan mrico (utawa mustar Dijon sing luwih gedhe) banjur wenehake!

FREEZER: Salad ayam ora beku kanthi apik. Kanggo nyepetake sadurunge, cukup pitik daging pitik lan beku. Yen wis siyap, gabungke karo bahan ing ngisor iki kanggo nedha awan kanthi cepet!

Sandwich sing Mesthi Coba

Sandwich Ayam Salad Klasik kanthi dawa 4.99saka342swara NyemakResep

Salad Ayam Klasik

Wektu Persiyapanlimalas menit Total Wektulimalas menit Pelayan6 porsi PanganggitHolly Nilsson Resep salad ayam klasik mesthi disenengi ing piknik, barbecue, utawa potluck ing kantor! Mung sawetara bahan sing bisa diowahi dadi salad sing adhem, krime utawa ngisi roti lapis utawa roti lapis ayam pitik! Print Pin

Bahan-bahan

  • loro cangkir pitik masak disigar
  • setengah cangkir mayonnaise
  • 1 stalk celery disigar
  • 1 bawang ijo diced (utawa bawang utawa bawang abang)
  • 1 sendhok teh Dijon Mustar
  • setengah sendhok teh uyah bumbu
  • mrico kanggo rasa
  • 1 sendhok teh dill seger opsional

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

salad pasta kanthi ganti ewonan pulau

Pitunjuk

  • Gabungke kabeh bahan ing mangkuk cilik lan aduk rata.
  • Season karo uyah lan mrico kanggo rasa.
  • Dadi minangka roti lapis utawa salad.

Informasi Nutrisi

Kalori:206,Karbohidrat:1g,Protein:limalasg,Lemak:16g,Lemak jenuh:3g,Kolesterol:48mg,Natrium:362mg,Kalium:137mg,Serat:1g,Gula:1g,Vitamin A:72IU,Vitamin C:1mg,Kalsium:10mg,Wesi:1mg

(Informasi nutrisi sing disedhiyakake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

Tembung kuncisalad ayam KursusRoti lapis DimasakWong Amerika© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene . Salad Ayam Klasik dadi sayuran ijo lan tomat kanthi judhul Salad Ayam Klasik kanthi judhul