Nasi Jeruk Nipis Cilantro

Nasi Jeruk Nipis Cilantro bakal ndandani taco wengi ing salawas-lawase. Apik sega putih dianyari karo cilantro warna-warni lan jeruk nipis anyar kanggo nggawe sajian paling apik kanggo ngiringi saben sajian Meksiko sing digawe!

Kaya sing kita tresnani Beras Meksiko , kita uga seneng karo kesegaran sing digawe ing sajian nasi iki! Iki kita tambahake jeruk nipis cilantro iki menyang burritos, disedhiyakake disedhiyakake Enchilada Ayam Krim , utawa digunakake minangka sisih karo tex mex favorit liyane kaya nachos dimuat lan taco kaserol !



Nasi jeruk nipis cilantro ing mangkok kanthi jeruk nipis kanthi serbet ijo lan kuning



Cara Nggawe Nasi Jeruk Nipis Cilantro

Basmati lan beras putih gabah dawa dibudidayakake kanggo profil rasa sing khas lan kurang pati supaya bisa garing lan tetep pisah, sing cocog kanggo resep nasi ketumbar lan jeruk nipis. Kanggo nggawe resep nasi jeruk nipis cilantro iki:

  1. Bilas: Bilas lan saluran 1 cangkir basmati utawa pari putih gabah dawa (supaya ora lengket).
  2. SIMMER: Gawan banyu, sega, godhong teluk menyang empuk.
  3. RASA: Sawise mateng, perah jeruk nipis sing seger lan ditambahake cilantro, uyah lan mrico sing wis disigar.

Resep nasi minangka sisih sing cocog kanggo mangan!



carane nggawe goulash ing panci crock

Nasi jeruk nipis cilantro ing wajan lan jeruk nipis lan cilantro

Dadi karo taco iwak , enchilada, utawa malah Fajitas Ayam Gampang ! Bisa uga nasi jeruk nipis cilantro chipotle sawetara warna lan doyo rasa!

Kanggo Keto sing luwih sehat utawa versi karbohidrat murah, gunakake beras kembang kol jeruk nipis kembang kol . Nggawe sega coklat jeruk nipis cilantro uga minangka alternatif sing sehat amarga sega coklat gandum ngemot serat lan vitamin B kompleks!



cara nggawe sega bawang putih ing kompor nasi

Nasi jeruk nipis cilantro ing mangkok nganggo jeruk nipis

Resep Liyane sing Bakal Sampeyan Senengi

Cara Nggawe Nasi jeruk nipis Cilantro kanthi Nasi Instan

Dhiskusi babagan ngirit wektu! Nasi cilantro jeruk nipis malah luwih cepet digawe cepet! Priksa manawa tuku basmati, utawa gabah sing dawa putih utawa coklat, lan aja nganti godhok amarga sega instan wis mateng, mula bakal gampang direndhem! Nasi cilantro jeruk warna-warni lan enak banget, sampeyan bakal terus dijaluk!

Nasi jeruk nipis cilantro ing mangkok kanthi jeruk nipis kanthi serbet ijo lan kuning 5saka1milih NyemakResep

Nasi Jeruk Nipis Cilantro

Wektu Persiyapan5 menit Wektu Masakrong puluh menit Total Wektu25 menit Pelayan4 porsi PanganggitHolly Nilsson Nasi jeruk nipis cilantro sing wangi iki bakal ganti taco wengi. Sega putih sing alus diupgrade kanthi cilantro warna lan jeruk nipis seger kanggo nggawe sajian paling apik. Print Pin

Bahan-bahan

  • 1 cangkir sega basmati utawa pari putih gabah dawa
  • 1 godhong teluk
  • ¼ sendhok teh uyah
  • loro cangkir banyu
  • setengah jeruk nipis jus
  • setengah cangkir cilantro disigar sacoro apik

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

  • Bilas pari lan got kanthi tliti.
  • Godhok pari, godhong teluk, banyu lan uyah godhok. Tutup lan suda panas dadi garing. Masak 15 menit utawa nganti banyu diserep.
  • Copot saka panas lan lenggah 5 menit. Fluff karo garpu.
  • Aduk jus jeruk nipis, cilantro lan uyah secukupe. Ngawula

Informasi Nutrisi

Kalori:171,Karbohidrat:37g,Protein:3g,Natrium:154mg,Kalium:63mg,Vitamin A:135IU,Vitamin C:3mg,Kalsium:19mg,Wesi:0,4mg

(Informasi nutrisi sing disedhiyakake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

Tembung kuncisega jeruk cilantro KursusPiring Sisih DimasakAmerika, Meksiko, Tex Mex© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene . Nasi Jeruk nipis Cilantro ing bokor kayu kanthi jeruk nipis