Sup Tortilla Ayam

Sup Tortilla Ayam minangka salah sawijining panganan sing paling disenengi! Dodo pitik, jagung, kacang buncis, lan bahan-bahan liyane sing enak direndhem ing pangkalan tomat. Sayur sup sing enak iki nganggo strip tortilla krasan, alpukat, jeruk nipis, lan cilantro kanggo sup sing diilhami Meksiko!

Kita seneng duwe Tex Mex lan Meksiko bengi ing kene. Celup jagung , taco ayam pot instan , casserole enchilada daging sapi , sampeyan ngarani.



sup ayam tortilla ing pot



resep keju krim brownies ireng lan putih

Sup Tortilla Ayam

Sup Tortilla Ayam minangka salah sawijining favorit lan aku mesthi pesen nalika dolan menyang Meksiko. Sing paling penting babagan lelungan yaiku nggawe versi resep-resep kasebut nalika mulih menyang kanca lan kulawarga (lan sampeyan)!

Iki tortilla pitik resep sup gampang digawe. Kaya dene resep sup tortilla klasik, strip tortilla digoreng garing lan ditambahake rasa sing sampurna. Sup ndhuwur iki karo jeruk nipis lan cilantro, lan rasa seger bisa dirampungake kanthi rasa seger.



Tambah topping favorit sampeyan, sawetara keju cotija, guacamole, pico de gallo , lan krim sing ora nguntungke iku kabeh tambahan! Aku seneng nggawe bar topping sethithik nalika nyedhiyakake sup iki supaya kabeh wong bisa nambah apa sing disenengi.

Apa Sup Tortilla?

Sup Tortilla minangka sup sing diilhami Meksiko sing digawe nganggo basa tomat (utawa pitik). Biasane duwe bahan kayata jagung, kacang buncis, lan asring tambahan liyane kayata jalapenos lan cilantro. Wis direndhem, banjur ditambah nganggo potongan tortilla sing renyah lan apa wae sing pengin ditambahake.

Sup Tortilla umume digawe pitik nanging sampeyan uga bisa nemokake yen digawe nganggo domba, daging sapi, lan iwak. Masak protein ing sup nambah akeh rasa!



bahan sing ora dicampur ing pot

Cara Nggawe Sup Tortilla

Gampang! Sup tortilla ayam mung kudu masak 30 menit. Siapke sayuran dhisik kanggo ngirit wektu luwih akeh. Gawe potongan tortilla nalika sup adhem (utawa sampeyan bisa tuku Tortilla Strip online utawa ing toko).

Sampeyan uga bisa nggawe strip tortilla sawetara dina sadurunge. Dheweke mung kudu nggoreng sak menit utawa luwih ing saben sisih. Sawise asri, uyah banjur simpen mengko.

Kanggo Sup Tortilla Ayam:

  1. Tumis jalapeno lan bawang bombay nganti wangi (copot wiji jalapeno supaya ora pedhes)
  2. Tambah kabeh liyane lan simmer
  3. Copot pitik banjur corek nganggo garpu
  4. Tambahake pitik maneh
  5. Dadi nganggo strip tortilla lan topping sing dikarepake

Resep iki gampang banget edan!

strip tortilla ing Bowl

Apa sing Bisa Digunakake Kanthi Sup Tortilla

Ing kene dadi nyenengake! Sup Tortilla pancen serba guna, meh kabeh bisa disedhiyakake!

Tangi padhang Gobis slaw utawa a Salad Jagung Segar bakal nglengkapi roso saka sup tortilla uga sisih quesadillas keju.

Kanggo topping sup, coba zaitun irisan ireng, cabai ijo, cheddar abrit utawa keju cotija remuk, utawa kubus alpukat. Iki mesthi resep sing bakal nemokake cara kanggo meja taun sampeyan!

sup tortilla pitik karo jeruk

Resep Liyane sing Bakal Sampeyan Senengi

sup ayam tortilla ing pot 4.98saka233swara NyemakResep

Sup Tortilla Ayam

Wektu Persiyapan10 menit Wektu Masak30 menit Total Wektu40 menit Pelayan8 porsi PanganggitHolly Nilsson Sup iki dicampur nganti sampurna karo kacang buncis, jagung, tomat, lan pitik. Ndhuwur karo keripik cilantro, jeruk, lan tortilla kanggo panganan sing nyenengake! Print Pin

Bahan-bahan

  • 1 sendok minyak zaitun
  • 1 bawang bombay disigar
  • 3 papak cengkeh gedhe dicincang
  • 1 jalapeño diced lan winih
  • 1 sendhok teh jinten lemah
  • 1 sendhok teh bubuk cabe
  • 14 ½ ons tomat remuk
  • 1 bisa tomat dicincang karo cabai kayata rotel
  • 3 cangkir duduh kaldu pitik
  • 14 ½ ons bisa kacang ireng dibilas & dikuras
  • 1 cangkir jagung dikuras yen dikemas kaleng
  • loro dodo pitik tanpa balung, tanpa kulit
  • ¼ cangkir cilantro disigar
  • 1 jeruk nipis jus
  • 1 alpukat diiris, kanggo dihias
Strip Tortilla Crispy
  • 6 6 ' tortilla jagung potong ¼ '
  • ¼ cangkir minyak zaitun
  • uyah

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

  • Kalor ¼ tuwung minyak zaitun nganggo panas sedhengan kanthi wajan cilik. Tambah strip tortilla ing batch cilik lan goreng nganti garing. Saluran lan uyah.
  • Panaskan lenga zaitun Ing panci gedhe ing geni panas. Tambah bawang, bawang putih lan jalapeño lan masak nganti trikatuka empuk.
  • Tambahake bahan sing isih ana banjur rebus 20 menit utawa nganti mateng wis mateng.
  • Copot pitik lan shred. Tambahake menyang pot banjur rebus suwene 3 menit.
  • Sendok sup menyang mangkok lan ndhuwur nganggo potongan tortilla, irisan jeruk nipis lan alpukat sing wis diiris.

Informasi Nutrisi

Nglayani:1,25cangkir,Kalori:278,Karbohidrat:27g,Protein:18g,Lemak:sewelasg,Lemak jenuh:1g,Kolesterol:36mg,Natrium:671mg,Kalium:714mg,Serat:6g,Gula:4g,Vitamin A:290IU,Vitamin C:19.9mg,Kalsium:69mg,Wesi:2.7mg

(Informasi nutrisi sing disedhiyakake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

Tembung kuncisup tortilla pitik KursusAyam, Kursus Utama, Sup DimasakAmerika, Meksiko© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene . Bahan-bahan Sup Tortilla Ayam ing pot lan Sup Tortilla Ayam ing pot kanthi tulisan