Sup Tortellini Ayam

Ora ana sing kaya mangkuk sing nyenengake Sup Tortellini Ayam kanggo anget sampeyan ing pungkasan dina sing dawa. Resep iki isine kebak sayur-sayuran, daging pitik lembut, lan tortilla keju lembut sing alus.

Sajian sajian sing gampang iki nganggo salad sing tos lan roti mateng kanggo dunking.



Sup Tortellini Ayam ing mangkuk putih sing ana pot ing mburine



sing cocog karo parmesan terong

Apa Sup Ayam Tortellini?

Sup Tortellini asring krim, keju lan lemak, nanging resep iki seger banget. Saliyane pitik sing dicincang lan sayuran aromatik, kalebu kaldu tomat sing gampang lan tortellini sing isi keju. Kenyamanan sing dimasak ing omah gurih paling apik!

resep pitik lan mrico aduk goreng

Rasa sup iki kanthi garing Bumbu ramuan Itali kanggo rasa sing enak tanpa kudu ngetokake ton rempah-rempah, campuran ramuan iki nggabungake kemangi, oregano, timme, lan rosemary.



Bahan-bahan kanggo Sup Ayam Tortellini ing pot

Cara Nggawe Sup Ayam Tortellini

Gampang nggawe sup sing cepet lan nutrisi:

  1. Coklat & Bawang Coklat: Ing panci sup, wenehake bawang dadu lan potongan pitik.
  2. Sayuran & Duduh kaldu Simmer: Tambah bahan sing isih ana lan aduk nganti empuk.
  3. Tambah Tortellini: Aduk ing tortellini lan wenehake supaya mateng, mung butuh sawetara menit kanggo masak.

TIP: Yen sampeyan ora bakal mangan kabeh sup sekaligus, masak tortellini kanthi kapisah lan tambahake menyang saben mangkuk. Yen tortellini lungguh ing turahan, mula bakal soggy.



Variasi sing Enak: Coba sosis, pitik utawa kangkung diiseni tortellini yen sampeyan pengin. Sawetara ravioli mini uga dadi pilihan yen sampeyan ora bisa nemokake tortellini. Minangka kanggo bayem, seger utawa beku bisa ditindakake. Resep iki uga minangka cara sing apik kanggo nggunakake sisan pitik susu .

Panci Sup Tortellini Ayam

suwene aku nggodhog labu butternut

Apa sing Bisa Digunakake karo Sup Tortellini Ayam

Ayam nganggo sup tortellini rasane enak karo sandwich kaya keju panggang , tuna lebur utawa irisan roti lapis kalkun. Utawa, gawe panganan sing sederhana nganggo sajian roti sing enak kaya roti Italia sing diiris. Sajrone mangkuk mencelup minyak zaitun, bumbu keju parmesan lan ramuan Italia sing padha kanggo sup.

Anget roti papak utawa biskuit keju uga bakal ngrasakake sensasional.

Apa Sampeyan Bisa Beku Sup Tortellini Ayam?

Sup pitik lan tortellini bakal disimpen ing kulkas nganti patang dina, utawa ing mesin pembeku nganti patang wulan. Panaskan maneh tanpa cair sadurunge, ing gelombang mikro utawa ing kompor kanthi panas sing kurang.

wis asar asparagus sing cocog kanggo sampeyan

Sup sing enak lan enak iki minangka resep sing sampurna kanggo kenyamanan kapan wae!

Resep Sup Ayam Enak

Sup Tortellini Ayam ing mangkuk putih sing ana pot ing mburine 5saka5swara NyemakResep

Sup Tortellini Ayam

Wektu Persiyapanlimalas menit Wektu Masak30 menit Total WektuPapat. Lima menit Pelayan8 porsi PanganggitHolly Nilsson Resep iki isine kebak sayuran, pitik, keju lan bumbu Italia. Print Pin

Bahan-bahan

  • 1 sendok minyak zaitun
  • setengah bawang bombay disigar
  • 1 pon dodo pitik tanpa kulit tanpa wulu dipotong dadi ukuran cokotan
  • 1 wortel disigar
  • 1 gagang celery disigar
  • 1 sendhok teh Bumbu Itali
  • 1 bisa tomat diced 14 ons, kanthi jus
  • 6 cangkir duduh kaldu pitik
  • 1 paket tortellini isi keju seger 12 ons
  • loro cangkir dikemas bayem seger, disigar utawa kale
  • 1 godhong teluk
  • parmesan kanggo porsi

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

  • Pitik ayam nganggo uyah & mrico.
  • Ing oven Walanda gedhe, masak trikatuka lan pitik nganti kecoklatan (pitik ora prelu dimasak).
  • Tambah bumbu, duduh kaldu pitik, tomat, wortel, celery, lan rwaning teluk. Rendhem 10 menit.
  • Copot godhong teluk. Aduk tortellini lan bayem, rebus tambahan 7 menit utawa nganti tortellini lembut.
  • Dekorasi karo keju parmesan yen dikepengini.

Cathetan Resep

Kanggo nggawe sup tomat krim nambah 1 cangkir krim abot bebarengan karo tortellini. Kanggo a duduh tomat sing luwih kenthel , ganti tomat dadu nganggo tomat sing wis diremuk. Yen sampeyan ora mangan kabeh sup sekaligus, masak tortellini kanthi kapisah lan lebokake menyang saben mangkuk. Yen tortellini lungguh ing turahan, mula bakal soggy.

Informasi Nutrisi

Kalori:242,Karbohidrat:24g,Protein:rong puluhg,Lemak:7g,Lemak jenuh:lorog,Kolesterol:52mg,Natrium:923mg,Kalium:553mg,Serat:3g,Gula:3g,Vitamin A:3449IU,Vitamin C:rong puluhmg,Kalsium:122mg,Wesi:3mg

(Informasi nutrisi sing disedhiyakake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

Tembung kuncisup tortellini pitik KursusAyam, Kursus Utama, Piring Sisih, Sup DimasakWong Amerika© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene . Mangkuk Putih Sup Tortellini Ayam Mangkuk putih Sup Tortellini Ayam kanthi tulisan lan pot