Bumbu Ayam

Bumbu Ayam yaiku p diwenehi rempah-rempah wangi, gurih, lan rempah-rempah katik kanggo ditendhang, resep iki nggawe panganan unggas istimewa.

Ora mung bumbu kanggo ayam uga. Ana akeh cara liyane kanggo nggunakake bumbu gurih iki. Mangsa isi krasan , godhogan utawa kaserol uga!



Ayam bumbu ayam panggang



Apa sing kudu Dianggo Ayam

Resep bumbu ayam iki nggabungake bahan-bahan sing wis garing, sing saben rasane istimewa, kanggo nggawe bumbu sing sampurna! Enak ing kalkun mateng utawa oven panggang susu pitik utawa digunakake kanthi cara liyane!

  • Gurih: kemangi, peterseli, sage, rosemary, thyme, sage
  • Wangi: bubuk bawang putih, bubuk bawang bombay, suket dill
  • Pedhes: paprika, mrico, cayenne, bubuk mustar garing

Campur kabeh bahan ing mangkuk sing diasinake ing resep. Banjur bungkus campuran kasebut ing wadhah sing adhem. Bakal nganti 6 wulan, mula disaranake supaya akeh!



Bumbu Ayam ing bokor kayu

Kepiye Cara Ngombe Ayam

Gampang nggawe pitik yen sampeyan wis ngicipi bumbu iki. Cukup taburi kanthi pitik ing pitik sadurunge dipanggang, kalebu ing njero.

Sampeyan uga bisa nggunakake iki minangka bahan kanggo susu utawa paha sing ora duwe kulit.



  1. Campur bagean bumbu ayam lan gula coklat sing padha.
  2. Gosok ing pitik lan wenehake ngaso ing kulkas paling sethithik sakjam.

Sawise dibumboni, masak nganggo cara masak sing dikarepake!

Bumbu Ayam dicampur ing piring kayu

Cara Masak Ayam Bumbu

Ayam bumbu paling apik dimasak kanthi dipanggang, dipanggang utawa dipanggang - utamane ing a bir bisa pitik ! Kanggo keamanan, gunakake thermometer daging lan priksa manawa suhu internal nyathet 165 ° F.

Mangkene sawetara tips kanggo ngetutake asil sing enak lan lembut:

  • Panggang - Kalkun utuh utawa pitik kudu dipanggang udakara 20 menit saben pon ing oven 375 ° F sing wis digawe panas sadurunge. Kanggo asil paling apik, tutup nganggo foil kanggo wektu masak. Banjur copot foil lan wenehi tambahan 20 menit masak kanggo kulit garing.
  • Dipanggang - Pengalamane lan sikil pitik panggang bisa disapu nganggo minyak zaitun sadurunge disiram bumbu. Panggang ing suhu 400 ° F udakara 40 menit. Dodo Ayam Panggang Tanpa Boneless mung butuh 22-25 menit.
  • Panggang - Dodo pitik tanpa daging panggang butuh 7-8 menit saben sisih balung panggang ing pitik njupuk 35-45 menit.

Sampeyan ora bakal bisa nggunakake bumbu unggas ing toko maneh yen wis nyoba resep bumbu ayam sing apik tenan iki.

Simpen Kabinet Spice Sampeyan!

Bumbu Ayam dicampur ing piring kayu 5saka13swara NyemakResep

Bumbu Ayam

Wektu Persiyapan5 menit Total Wektu5 menit Pelayanlimalas sendok PanganggitHolly Nilsson Bumbu ayam iki lan serbaguna lan bisa disimpen nganti 6 wulan. Dadi gawe akeh lan gunakake apa wae saka pitik nganti kaserol lan godhok! Print Pin

Bahan-bahan

  • loro sendok kemangi garing
  • loro sendok rosemary remuk garing
  • 1 sendok bubuk bawang putih
  • 1 sendok thyme pepe lemah
  • loro sendok paprika
  • loro sendok sawi garing
  • 1 sendok bubuk bawang bombay
  • 1 sendok mrica ireng
  • loro sendok peterseli garing
  • sendhok teh mrica rawit
  • setengah sendok uyah utawa kanggo rasa

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

  • Gabungke kabeh bahan ing mangkuk cilik lan aduk rata.
  • Simpen ing kontainer sing udhara nganti 6 wulan.
  • Kanggo nggunakake taburan pitik sadurunge dipanggang, dipanggang utawa digoreng.
  • Kanggo digunakake, lebokake 2 sendok bumbu pitik karo 2 sendok gula jawa utawa kanggo rasa.

Informasi Nutrisi

Kalori:limalas,Karbohidrat:3g,Protein:1g,Lemak:1g,Lemak jenuh:1g,Natrium:235mg,Kalium:55mg,Serat:1g,Gula:1g,Vitamin A:545IU,Vitamin C:1.3mg,Kalsium:19mg,Wesi:0,8mg

(Informasi nutrisi sing diwenehake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

Tembung kunciBumbu Ayam KursusBumbu DimasakWong Amerika© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene . nutup mangkok bumbu Ayam mangkok bumbu Ayam