Casserole Parmesan Ayam

Casserole Parmesan Ayam njupuk kabeh rasa sing disenengi ing favorit Resep Ayam Parmesan lan malih dadi kasetole anget weteng!

Tender potongan ayam lan pasta nganggo saos tomat sing akeh. Kasserol pitik iki paling ndhuwur karo keju mozzarella lan bubuk bawang putih kanggo cokotan sing sampurna!



Tambah ing salad sisi lan roti sing kerak, lan sampeyan bakal nedha bengi ing meja kanthi cepet.



Casserole Parmesan Ayam ing sajian kaser putih

Casserole Parmesan Ayam diwiwiti kanthi potongan pitik sing wis mateng. Aku biasane nggunakake salah siji Daging Ayam Panggang Oven utawa turahan Pitik Panggang . Yen sampeyan ora duwe turah, sampeyan uga bisa nggunakake pitik rotisserie utawa nggawe cepet banget Ayam Goreng .



Yen sampeyan nggunakake pitik rotisserie, elinga lebokake balung turah sing isih ana ing beku nganti dina liyane banjur ganti dadi sup pitik gurih .

Cara Nggawe Casserole Parmesan Ayam

Sing paling penting babagan casserole parmesan ayam panggang yaiku gampang banget nyiyapake ing wayah wengi sibuk. Aku biasane nggawe luwih gampang ngombe pitik sing turah.

Kanggo nggawe casserole parmesan ayam dadi panganan sing ngisi kulawarga kabeh bakal seneng:



  1. Godhok pasta al dente lan got (bakal rampung masak ing oven)
  2. Ing pot sing padha, campuran pasta, pitik abon, saus lan tomat sing diced, banjur lebokake ing sajian kaserol.
  3. Ndhuwur karo mozzarella abon.
  4. Nyebar ing Panko topping liwat keju lan panggang nganti coklat lan gelembung emas.

Casserole Parmesan Ayam Tanpa Masak

Pasta kanggo Casserole Parm Ayam

Pasta sing sampeyan gunakake bisa uga ana bentuk sing sampeyan karepake - utawa nganggo pasta sing wis ana, kajaba spaghetti. Aku nyaranake penne utawa rotini ing kene, bisa dadi pilihan sing paling apik kanggo casseroles. Dheweke kenyal lan nyenengake. Iki tegese cukup kanggo manggang, beku, utawa yen sampeyan ngira bakal turahan.

samubarang sing apik kanggo dicelupake ing keju fondue

Rotini minangka favoritku, lan bocah uga seneng. Spiral cilik kasebut nyekel lan nahan saos, kanggo nggawe sajian sing luwih alus lan jus. Priksa manawa ora kakehan matine supaya ora tiba lan malih dadi jamu yen sampeyan rencanakake adhem lan adhem maneh.

Kanggo versi sing luwih entheng, sampeyan malah bisa ngatasi sajian iki spaghetti waluh . Sanajan ora pasta, nanging isih enak!

Topping Casserole Gampang

Aku mikir yen topping sing apik menehi pizazz sajian casserole ekstra nanging luwih penting ing resep iki. Amarga resep iki nirokake rasa ing resep ayam sing disenengi, remah-remah kasebut nurunake rasa lan panganan sing enak sing disenengi. Panko, papak, butter lan parmesan nambah topping garing sing sampurna.

salad ayam karo campuran peternakan peternakan

Mesthi wae, sampeyan bisa ngganti roti sing ana ing lemari sampeyan. Lemak ing mentega cair isih bisa mateng lan ruwet nanging Panko menehi rasa renyah sing paling apik.

Casserole Parmesan Ayam nganggo garpu

Apa sing Bisa Dadi karo Casserole Ayam Parmesan

Panggang Ayam Parmesan Casserole minangka sajian inspirasi Italia sing sederhana. Lan apa sing luwih apik karo Italia dhasar tinimbang roti papak sing kerak, lan salad ijo sing seger?

Sampeyan bisa nyelehake roti papak sing dibungkus foil ing oven nalika uga kaserol masak. Kanggo salad, cukup nganggo vinaigrette balsamic krasan. Asam saka cuka bakal menehi kontras karo kekayaan butere lan keju saka kaserol iki. Kulawarga bakal seneng!

Casserole Parmesan Ayam kanthi topping keju

Cara Ngatur Pisan Casserole Parmesan Ayam

Yen sampeyan duwe turahan, sampeyan bisa nyegerake nganggo lapisan topping anyar lan panas maneh ing oven. Pembekuan turahan uga dadi pilihan. Ewadene, rasa bakal tetep apik tenan.

apa bedane antara chop suey lan chow mein

Casseroles Luwih Sampeyan Sampeyan Bakal Seneng

Casserole Parmesan Ayam kanthi topping keju 4.91saka33swara NyemakResep

Casserole Parmesan Ayam

Wektu Persiyapan25 menit Wektu Masak25 menit Total Wektuseket menit Pelayan4 porsi PanganggitHolly Nilsson Panggang Ayam Parmesan Casserole nduwe pitik, pasta, saos tomat lan topeng remah panko sing renyah kanggo nggawe sajian inspirasi Italia sing enak sing bakal disenengi!
Print Pin

Bahan-bahan

  • 8 ons rotini utawa penne
  • 24 ons saos marinara utawa saus pasta, dipérang
  • setengah sendhok teh Bumbu Itali
  • loro cangkir pitik masak abon utawa diced
  • 14 ½ ons tomat diced kalengan, lemes banget (opsional)
  • 1 cangkir keju mozzarella
  • 1 sendok peterseli seger
Ndhuwur
  • loro sendok mentega lebur
  • cangkir Roti roti panko
  • 1 sendok peterseli seger
  • ¼ sendhok teh bubuk bawang putih
  • ¼ cangkir keju parmesan abon

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

  • Panaskan oven nganti 375 ° F.
  • Campur kabeh bahan topping. Sisihake.
  • Masak pasta al dente miturut pituduh paket. Tos nganggo saos pasta 2 gelas, bumbu Italia, pitik, tomat lan peterseli.
  • Lebokake ing sajian 9x9 utawa sajian kaserol 2QT lan ndhuwur kari saos pasta. Sprinkle karo keju mozzarella lan campuran topping.
  • Panggang 23-25 ​​menit utawa nganti emas lan bubbly lan topping kecoklat.

Informasi Nutrisi

Kalori:561,Karbohidrat:60g,Protein:39g,Lemak:18g,Lemak jenuh:7g,Kolesterol:77mg,Natrium:1353mg,Kalium:1070mg,Serat:6g,Gula:12g,Vitamin A:1445IU,Vitamin C:24.1mg,Kalsium:433mg,Wesi:5mg

(Informasi nutrisi sing diwenehake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

Tembung kuncikaserol parmesan ayam KursusKaserol DimasakWong Italia© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene .

nyopot

Casserole Parmesan Ayam kanthi judhul Casserole Parmesan Ayam kanthi nulis