Chicken Cordon Bleu

Chicken Cordon Bleu gampang banget dadi pitik susu sing lembut lan diiseni ham lan asap keju. Versi iki dipanggang ing oven nganti empuk lan jus.

swiwi pitik kosong ing pot crock

Aja nganti jeneng kasebut ngapusi sampeyan, kaya umume resep ayam panggang , pancen gampang disiyapake! Dadi karo saus krim dijon sing gampang, kabeh menehi resep babagan resep iki.



Irisan Ayam Cordon Bleu ing piring sing nuduhake ham lan keju ing njero



Apa ari Cordon Bleu iku?

'Cordon Bleu' diterjemahake menyang pita biru lan aku yakin manawa resep sing gampang iki pantes diwenehi judhul! Cordon bleu tradisional duwe pitik sing lembut dibungkus ham lan keju swiss nanging sampeyan bisa nyampur lan nyampur karo resep iki lan kreatif!

  • HAM: Ganti ham kanggo prosciutto ing resep iki
  • CHEESE: Tukar Swiss kanggo provolan utawa uga keju cheddar! Irisan keju nyedhiyakake lapisan keju sing luwih kenthel, keju abon bisa nyawiji menyang pitik.
  • BREADCRUMBS: Resep iki nggunakake remah roti. Sampeyan bisa ngganti Panko utawa nggawe remah-remah dhewe kanthi nambah 1/4 sendhok teh saben bubuk papak, bubuk bawang, lan uyah. Aduk 1/2 sendok teh parsley lan jiwit oregano.

Saos Sampurna

Kita nggawe saos dijon krasan sing gampang kanggo resep karo resep iki.



Yen luwih seneng, sampeyan bisa nggunakake saos keju gampang (pertukaran cheddar kanggo parm lan swiss) utawa malah walanda . Yen kurang wektu sampeyan bisa langsung saos.

tater daging sapi gandum lan casserole karo sayuran

Tuang saos ing Chicken Cordon Bleu

Ayam Diiseni Gampang

Isih gugup? Aja dadi! Maksude nalika ujar resep resep cordon bleu ayam iki ora angel digawe! Kanggo nggawe resep iki, sampeyan kudu miwiti nyiyapake pitik.



Kanggo nyiyapake Ayam kanggo Stuffing:

apa sampeyan bisa manggang panci crock ing oven
  • Lebokake pitik ing antarane 2 lembar bungkus plastik (iki supaya ora nyebarake jus ing endi wae).
  • Pound pitik nganggo sisih rata a mallet daging utawa tenderizer nganti kandel 1/4 ″. Yen dhadha pitik kandel tenan, sampeyan bisa mbukak kupu sadurunge dibungkus.
  • Kuwat nanging alus nalika numbuk supaya pitik ora kenthel nanging ora bakal rusak utawa ambruk.

Gambar overhead nyiyapake Chicken Cordon Bleu

Cara Nggawe Cordon Bleu Ayam

Iki gampang kanggo mbukak cordon bleu pitik, nanging ora ana sing angel! Iki tips sing apik: rendhem tusuk gigi ing banyu sadurunge ngamanake pitik supaya ora diobong ing oven lan gampang geser saka gulung pitik sing wis rampung. Aku tansah nyelehake 2 tusuk gigi saben rol supaya aku bisa ngetung kabeh mau sajrone daklakoni.

  1. Siapke pitik (ing ndhuwur) lan lebokake keju ham lan keju.
  2. Gulung butter sing wis ilang karo bawang putih, banjur wenehi roti panggang lan panggang!
  3. Nalika iku wis mateng saos lan tuang sajian pungkasan!

Voila! Panganan restoran mewah sing gampang digawe ing omah (nanging aja kuwatir rahasia sampeyan aman karo kita)!

Tembakan nduwur sirah saka rong piring Ayam Kordon Bleu disajeni karo nasi lan kacang ijo

Apa sing Bisa Dadi Kordon Ayam Bleu?

Cordon bleu minangka panganan sing enak kanthi rasa sing kandel saengga sisihane sing entheng lan seger ndadekake komplit sing sampurna. Aku saranake sayuran kukus utawa panggang kaya brokoli utawa asparagus panggang . Tambah ing tos utawa Salad Caesar lan sisih sega bawang putih kanggo panganan sing sampurna!

cara nggawe goulash ing kompor alon

Resep cordon bleu pitik panggang iki bisa dadi kurang saka papat utawa tikel kaping pindho lan nggawe pesta makan malam sing mewah kanggo 8 taun! Sisa bisa digawe roti lapis sing enak bisa digawe ing baguette sing kerak kanthi sawi pedhes lan sawetara godhong salad sing renyah! Nyenengake lan roso!

Resep Ayam Stuffed Liyane sing Kita Seneng

Apa sampeyan seneng Ayam Kordon Bleu iki? Priksa manawa ninggalake rating lan komentar ing ngisor iki!

Irisan Ayam Cordon Bleu ing piring sing nuduhake ham lan keju ing njero 4.98saka70swara NyemakResep

Chicken Cordon Bleu

Wektu Persiyapanrong puluh menit Wektu Masak40 menit Total Wektu1 jam Pelayan4 PanganggitHolly Nilsson Chicken cordon bleu iki minangka panganan restoran sing gampang digawe gampang! Print Pin

Bahan-bahan

  • 4 dodo pitik tanpa rambut / tanpa kulit
  • uyah & mrico kanggo rasa
  • 4 irisan ham
  • 4 ons Keju Swiss utawa keju Gruyere
  • 3 sendok mentega lebur
  • 1 cengkeh papak
  • 1 cangkir remah-remah roti sing diasinake
  • setengah sendhok teh timmu
Saos
  • loro sendok mentega
  • loro sendok glepung
  • ¾ cangkir susu
  • ¼ cangkir anggur putih
  • loro sendhok teh Dijon sawi
  • 1 kotak duduh kaldu pitik
  • setengah sendhok teh Saus paling ala
  • ¼ cangkir Keju Parmesan
  • Uyah & mrico kanggo rasa

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

  • Panaskan oven nganti 350 ° F.
  • Pound pitik nganti ¼ ”kenthel. Season karo uyah lan mrico kanggo rasa.
  • Ndhuwur saben susu pitik nganggo 1 irisan ham lan udakara 1 oz keju. Gulung gaya gulung jeli ayam. Aman nganggo tusuk waos.
  • Gabungke butter lan papak ing sajian cilik. Campuran breadcrumbs lan thyme ing mangkuk sing kapisah. Celupake saben gulung pitik ing butter banjur lebokake campuran roti.
  • Lebokake ing sajian panggang lan panggang 35-40 menit utawa nganti pitik tekan 165 ° F.
Saos
  • Lebur butter ing wajan cilik. Tambah glepung lan masak 1 menit.
  • Tambah susu lan anggur kanthi sithik aduk sawise saben ditambah nganti dicampur alus. Tambah ing Dijon, bouillon lan Worcestershire. Godhok nalika digodhog lan suda panas. Rendhem 1 menit.
  • Copot saka panas lan aduk keju parmesan. Season karo uyah lan mrico kanggo rasa. Dadi kanggo pitik.

Informasi Nutrisi

Kalori:748,Karbohidrat:28g,Protein:70g,Lemak:36g,Lemak jenuh:18g,Kolesterol:232mg,Natrium:1583mg,Kalium:1084mg,Serat:1g,Gula:4g,Vitamin A:930IU,Vitamin C:4.1mg,Kalsium:419mg,Wesi:2.9mg

(Informasi nutrisi sing disedhiyakake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

Tembung kunciresep Chicken Cordon Bleu paling apik, Chicken Cordon Bleu, Blue Cordon Chicken, cara nggawe Chicken Cordon Bleu KursusKursus Utama DimasakAmerika, Prancis© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene .

Panganan liyane sing Diilhami Cordon Bleu

dilapisi Chicken Cordon Bleu nganggo tulisan Chicken Cordon Bleu ing piring kanthi judhul 2 piring Chicken Cordon Bleu kanthi tulisan Chicken Cordon Bleu kanthi judhul lan gambar suace liyane diwutahake ing ndhuwur pitik