Kaserol Ayam Cheesy

Cheesy Chicken Casserole minangka kaserol sing gampang banget yen sampeyan kurang pas wektu (utawa bahan-bahan)!

Pasta diuncalake karo pitik, mrico, bawang, lan dicampur karo saos keju trabasan. Pungkasane, pitik iki resep kaserol ditambah karo keju malah luwih akeh lan dipanggang nganti mateng lan umpluk.



Sajrone sajroning salad seger lan sawetara Biskuit buttermilk krasan sing gampang kanggo dhaharan sing sampurna.



Spooning Cheesy Chicken Casserole metu saka sajian roti putih nganggo sendok kayu

resep pie sarapan nganggo kerak pie

Napa Aku Sayang Ayam Kaser Ayam Iki

Yen sampeyan lagi golek nedha bengi sewengi, casserole pitik keju iku wangsulan sampeyan. Iku super cepet kanggo nggawe .



Sampeyan bisa gunakake turahan utawa pitik rotisserie utawa gawe dhadha pitik rebus (iku apik karo dhadha pitik panggang uga)!

Tukar metu krim sup pitik kanggo krim jamur utawa celery ing sajian iki.

suwene nggodhok sikil pitik

Kasserole pitik keju iki bisa prepped sadurunge wektu lan disimpen ing kulkas nganti siyap dipanggang tegese sampeyan bisa bengi lan masak sesuk!



Cheesy Chicken Casserole ing piring putih

Tips & Variasi

Kasserole pitik sing gampang iki bisa dicocogake kanggo nggunakake kulkas:

Kasserol pitik minangka pokok panganan ing endi-endi, biasane nganggo keju.

Sayuran: Masak lan / utawa saluran sayuran sadurunge ditambah menyang kaserol iki. Jamur, tomat diced (lemes yen nganggo kaleng), turah Zucchini panggang utawa sayuran panggang kabeh bisa digunakake kanthi apik.

Pasta: Pasta medium apa wae bakal digunakake ing resep iki. Priksa manawa masak al dente (mula isih cukup kuwat), bakal luwih masak ing oven.

napa sampeyan butuh uyah kanggo nggawe es krim

Pitik: pertukaran kanggo kalkun utawa ham yen sampeyan mung duwe.

Saos: gunakake krim saka pantry apa wae sing sampeyan duwe (utawa gawe krasan sup jamur kenthel ). Mesthi wae jinis keju ana ing kene!

Ndhuwur: Kasserol pitik minangka pokok panganan ing endi-endi, biasane nganggo keju.

Iki uga apik kanthi topeng remah roti. Gabungke 3 sendhok remuk panko karo 1 sendok butter sing wis ilang (tambahkan uga bubuk bawang putih, uyah & mrico). Taburan ndhuwur lan panggang kaya sing diarahake.

Cheesy Chicken Casserole ing sajian manggang putih

Cara Nggawe Casserole Ayam

Langkah-langkah kanggo nggawe casserole pitik iki gampang banget:

pasta nganggo cuka balsamic lan tomat
  1. Rebus pasta al dente.
  2. Tumbuk bawang bombay lan mrico ing butter.
  3. Campur bahan saos lan keju. Aduk pitik lan pasta.
  4. Paling ndhuwur karo keju lan panggang nganti umob.

Dadi karo sisih favorit lan rasakake!

Kepiye Cara Reheat

Kanggo nggawe maneh, cukup maneh ing oven udakara 350 udakara 20 menit! Yen saos iku saos krem ​​kaya mac lan keju , Biasane nambah susu lan tutup sadurunge dipanaskan.

Yen sampeyan nggunakake gelombang mikro kanggo nggawe panas casserole pitik keju, tambahkan cipratan susu menyang sajian lan aduk nganti mateng supaya ora garing.

Cheesy Chicken Casserole ing sajian panggang putih nganggo sendok kayu

Dadi karo

Resep casserole pitik iki gampang lan ora butuh sisihane. A tomat seger utawa salad kale lan sawetara roti sing dikethok utawa 30 Muter Dinner Gulung gawe dhaharan sing sampurna!

Casseroles Ayam Favorit

Apa sampeyan seneng Cheer Chicken Casserole iki? Priksa manawa ninggalake rating lan komentar ing ngisor iki!

Cheesy Chicken Casserole ing piring putih 4,95saka209swara NyemakResep

Kaserol Ayam Cheesy

Wektu Persiyapan30 menit Wektu Masak30 menit Total Wektu1 jam Pelayan6 porsi PanganggitHolly Nilsson Cheesy Chicken Casserole duwe pasta ing saus keju krim sing dipanggang nganti emas lan umpluk. Print Pin

Bahan-bahan

  • 3 cangkir mie cangkang ora masak
  • 3 sendok mentega
  • cangkir mrica lonceng abang diced
  • 1 bawang bombay diced sacoro apik
  • setengah sendhok teh uyah bumbu
  • 1 sendhok teh bubuk cabe
  • 10 ons krim sup pitik kental
  • 1 cangkir susu
  • 3 cangkir keju cheddar sing landhep diparut, dipisah-pisah
  • cangkir keju parmesan abon-abon
  • 4 ons cabai ijo entheng
  • 3 cangkir pitik masak

Tindakake Nglampahi karo Penny ing Pinterest

Pitunjuk

  • Panas oven nganti 375 ° F.
  • Masak kerang al dente miturut pituduh paket.
  • Masak bawang bombay lan lada merah ing mentega nganti empuk, udakara 5 menit. Aduk uyah lan bubuk cabai.
  • Ing mangkuk gedhe campuran sup, campuran bawang, susu lan 2 cangkir keju cheddar lan keju parmesan. Campur kanthi becik. Aduk pitik, pasta lan cabai ijo.
  • Nyebar menyang sajian kaserol 9x13. Ndhuwur karo keju sing isih ana.
  • Panggang 30-35 menit utawa nganti panas lan umpluk.

Cathetan Resep

Pasta medium apa wae bakal digunakake ing resep iki. Pesthekake masak supaya isih tetep kenceng, masak luwih akeh ing oven. Resep iki fleksibel, sampeyan bisa ngganti pitik kanggo ham utawa kalkun. Yen nambah sayuran ekstra, priksa manawa wis dimasak (turahane bisa digunakake kanthi apik). Kanggo Nambah Pucuk Roti Roti: Gabungke 3 sendhok remuk panko karo 1 sendok butter sing wis ilang (tambahake taburan bubuk bawang putih, uyah & mrico). Sprinkle liwat casserole lan panggang kaya sing diarahake.

Informasi Nutrisi

Kalori:649,Karbohidrat:32g,Protein:40g,Lemak:39g,Lemak jenuh:rong puluhg,Kolesterol:138mg,Natrium:1197mg,Kalium:445mg,Serat:1g,Gula:5g,Vitamin A:1420IU,Vitamin C:18.4mg,Kalsium:573mg,Wesi:2.6mg

(Informasi nutrisi sing disedhiyakake minangka perkiraan lan bakal beda-beda adhedhasar cara masak lan merek bahan sing digunakake.)

Tembung kunciKasserol pitik, mi ayam, mi ayam KursusCasserole, Kursus Utama DimasakWong Amerika© SpendWithPennies.com. Konten lan foto dilindhungi hak cipta. Nuduhake resep iki disengkuyung lan dihargai. Nyalin lan / utawa nempel resep lengkap menyang media sosial dilarang banget. Mangga deleng kabijakan panggunaan foto ing kene .

REPIN Kaserol Gampang iki

1 cangkir nasi sing durung dimasak iku umume dimasak

Plate Cheesy Chicken Casserole kanthi judhul

Cheesy Chicken Casserole kanthi judhul